Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב תגידו לי מה אתם חושבים על הרכיבים, התאמתם אחד לשני וכדומה והאם שווה את זה. (למרות שאני יודע שכן=) בלי להשוויץ:-)

AMP: Hifonics ZXI 6404

SUB: MB quart 300RMS (אם יש דגם דיסקוס גם לסאבים שלהם אז זה זה.)

COMP: MB quart Discus 216

HU: פנסוניק מהסדרה 7 לא זוכר דגם

- חיווט 8 גייג' אם אני לא טועה

- איטום לשתי דלתות קידמיות

פלוס עבודה 4500

וזה אצל יבואן שהוא כמו דוד שלי

האוטו הוא פורד קונקט דרך אגב

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

אהלן ,

הייתי ממליץ לך להחליף את הקומפוננט לסדרה אחת גבוהה יותר לפחות , בא נגיד שהסדרה דיסקאס של MB לא מי יודע מה .

סך הכל אחלה רכיבים

רדיודיסק - אני ממליץ לך לדעת איזה דגם כי יש עדיין דגמים ש"עבר" זמנם והם עדין נמכרים אצלנו .

ואת החיווט עדיף לדעתי 4 גייג' .

ולא להתקמצן על RCA - אם אני לא טועה יבואני מקסטרוניקס מייבאים גם מוצרים של סוקרפיונז - אז לך על הRCA בעל 3 רמות סיכוך .

פורסם

הרדיו דיסק אני יודע שהוא של 3 RCA אבל פשוט לא זוכר את הדגם.

הקומפוננט יחסית מומלץ לדעתו והוא לא סתם ידחוף לי דברים.. אבל תן לי להחליט לבד איך זה ישמע =]

תודה על התגובה

במקום לפתוח תר'ד נוסף אז יש לי עוד שאלה בקשר לאזעקה להגנה של הרכב

כרגע יש ברכב אזעקה של פוינטר, נעילה מרכזית.

אני רוצה להשים אזעקת ביפר בנוסף. יש אפשרות כזאת? או שצריך להחליף את האזעקה של לגמרי?

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

יתיר מה קורה יאח :p אפשר להתקין ביפר אבל תיצתרך להיפרד מהאזעקה המקורית של הרכב והיא הפוינטר...

בקשר לרכיבים לא מכיר אום לא יכול להגיד לך אבל המגבר אמור להיות חזק ואיכותי..

פורסם

וואלה דוד הכול טוב אחי =]

האזעקה של הפוינטר מה אפשר לעשות איתה אחרי שאני מוריד? יש אפשרות למכור? אני יודע משהו..

ודוד אני יראה אותך השבוע אני מקווה נדבר כבר על האזעקה

פורסם

מישהו יכול להגיד גם מה הבדל בין פנאסוניק 7105 ל-5401?

המליצו לי על הסדרה 7 וזה הדגם שהוא אמר לי לקחת אבל לא יודע בדיוק מה שונה בהם, חוץ מהאנימציות שזה לא משנה בשבילי בלי או עם.

פורסם

קיבלתי אישור =]

יום שישי בבוקר אני הולך להתקין את המערכת =]

תענו לבינתיים על השאלות בבקשה.

פורסם

התקנתי היום את המערכת ואני ממש מרוצה מהסאונד

כל הסאונד מתרכז בבמה הקידמית עם שילוב של הסאב מאחורה אבל מה שמיוחד שמרגישים אותה מקדימה כאילו הוא בן הרגליים =]

אני מקווה לבוא למפגש הקרוב שיהיה במרכז או בדרום להתרשם וגם להשמיע למי שירצה.

מה שאני כן יכול להגיד שהמערכת מתפקדת טוב בSQ ואני אוהב את זה

תודה לכל מי שעזר לי כאן.

דוד מוצאי שבת תיהיה בקשר

• תוכן חדש...