Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט לדלתות של honda civic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו במקרה יודע כמה עולה קיט לדלתות (שיפתחו כלפי מעלה) להונדה סיויק 94' ,

אני חושב שזה לא יעבור טסט , אבל לא משנה , בכ"ז אם מישהו יודע אז אני אודה לו מאד .

~*/_Honda Civic 94_\*~

פורסם

בתור אחד שזה היה החלום שלו,הפך את המדינה/חו'ל בשביל זה, שרף טונה כסף...ובסוף התקין כמובן,לא ממליץ לך בעליל ללכת על זה,אם אתה ממש סגור אז סביבות ה5אלף לקיט זוהמה 10 לקיט כמו שצריך.

זוהמה-אי סגירה תקינה,נדנוד של הדלתות כשהם מורמות,כניסת רוח בנסיעה מהירה,כניסת מיים בשטיפה,הורדה קשה של הדלת כלפי מטה(בוכנה זולה..)רק חסרונות...

כמו שצריך-תשלום מופרז לעסק שמוכר בתחום כגון פיט סטופ,ספויילד וכו' ותוריד את כל שורת ה-"זוהמה" שכתבתי.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

בערך כמו שחשבתי שזה יעלה , עכשיו מה שנשאר זה לחכות למשכורת ויהיה לי 16 א"ש וכמו שאתה אומר זה יספיק , וזה יספיק גם לתיקון כל הבעיות .

נ.ב. תודה .

~*/_Honda Civic 94_\*~

פורסם

לידיעתך,

ישנם קיטים אשר ניתן לפתוח את הדלת גם רגיל וגם כלפי מעלה- הם עולים יותר אבל כמו שאתה בטח מבין- שווים לך הרבה יותר.

תריץ פה חיפוש על דלתות למבו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...