Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמירה על רכב עומד בחניה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

בעוד מספר ימים אני עומד בפני רכישת סיויק מודל 2006, אל עדיין לא מכרנו את הרכב שיש לנו היום,

השאלה היא: איך אני יכול לשמור על הרכב שאני קונה?! הרכב ללא ביטוח כרגע ומוגן רק עם קודנית.

הרכב יעמוד בחניה מקורה אך ללא שער וכיוב'.

לנתק מצבר? להוציא גלגלים?!

עוד עצות יעזרו לי מאוד!

תודה!

פורסם

אצלי זה קורה תמיד שחדש מגיע ורק אז אני מתחיל למכור את הישן.

תמיד ביטחתי את הרכב החדש בביטוח נוסף.

וממילא עד שיגיע החשבון, הרכב הישן ימכר תוך 2-3 שבועות ואז חברת הביטוח עוד לפני ההתחשבנות כבר תעשה תיקון וחשבון סופי.

לא נראה לי הגיוני לחסוך אולי 200 שקל ובגלל זה להיות מודאג, מה עוד שקונה פוטנציאלי ירצה לעשות סיבוב ברכב כדי להתרשם ובדיוק מרפי יבוא ממול.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני בדיעה של אמיר- בשביל 200 ש"ח לא שווה לקחת סיכונים.

וכן, המצבר אמור להספיק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אוטו בלי מצבר לדעתי יכול לסדר את העניין.

מה אומרים?

קח איתך את המצבר הביתה, או שפשוט תעשה חניה כפולה, תחסום את הרכב החדש שנמצא בחניה המקורה על ידי רכב אחר כך שלא יהיה ניתן להוציא אותו מבלי להזיז את הרכב החוסם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היי חבר'ה!

בעוד מספר ימים אני עומד בפני רכישת סיויק מודל 2006, אל עדיין לא מכרנו את הרכב שיש לנו היום,

השאלה היא: איך אני יכול לשמור על הרכב שאני קונה?! הרכב ללא ביטוח כרגע ומוגן רק עם קודנית.

הרכב יעמוד בחניה מקורה אך ללא שער וכיוב'.

לנתק מצבר? להוציא גלגלים?!

עוד עצות יעזרו לי מאוד!

תודה!

אני מייעץ לך לעשות ביטוח מקיף בלי להסס!

א. כי גרר יכול להעמיס את האוטו גם בלי מצב , וגם בלי גלגלים וגם עם כל כבל מנותק ברכב...

ב. הונדה סיוויק יחסית גניבה, בגלל זה הביטוח שלה גם יקר...

אני לא הייתי מהסס והייתי עושה מקיף בלי לחשוב פעמיים! תחשוב על האפשרות שהאוטו יגנב/ינזק כאשר הוא בלי ביטוח ואתה תגיד איזה מטומטם הייתי,

אז אל תחסוך...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

האוטו חונה בחניה מקורה שמיועדת לשני רכבים של בית פרטי.

אתם חושבים שיש דרך לגרור את האוטו בצורה מסויימת?!

פורסם

אתה מתאר פה מצבים של "עקיצה ב60 שהיות" :-)

תוציא את המצבר ,שים מנעול הגה ,אזעקה...אם הרכב עומד

בחניה פרטית זה אמור להספיק,גנב לא יסתכן ויעבור לרכב אחר (אם זה בית פרטי גם להוציא

גלגל לא תיהיה בעיה)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם החליטו לגנוב לך את הרכב , לא יעזור לך שום דבר......

אולי תכניס את האוטו הביתה.....

גם כן "מדינת חוק".

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לנתק את המצבר יעשה ריסטרט למחשב. אתם לא חושבים שזה לא כדי לעשות את זה?

וגם בלי מצבר אין עזקה...

עדיף שפשוט תעשה ביטוח

פורסם
לנתק את המצבר יעשה ריסטרט למחשב. אתם לא חושבים שזה לא כדי לעשות את זה?

וגם בלי מצבר אין עזקה...

עדיף שפשוט תעשה ביטוח

אם אני עושה את זה פחות או יותר כל שבוע על מנת רק להניע את האוטו , זה יכול להרוס את המחשב שם!?

זה עד כדי כך יכול להיות בעייתי?

הנושא הזה ממש חשוב לי ואני רוצה לדעת בדיוק מה אני עושה מבלי לעשות כרגע ביטוח, כי פשוט עדיין לא מכרנו את האוטו הישן.

שוב, תודה על העזרה!!

פורסם

רק תסביר לעצמך בבקשה, איך אתה מאפשר לקונה פוטנציאלי לעשות סיבוב התרשמות ללא ביטוח ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...