Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי פיאט קופה 96 , בעוד כמה ימים נגמר לי המלווה ואני רוצה לסדר את האוטו כי יש לו כמה בעיות , אם אפשר מקומות שמבינים באוטו הנ"ל זה יעזור לי מאוד (חוץ מהמוסך המרכזי ברמת החייל ) נתנו לי כתובת של אחד מפתח תקווה שאמרו לי שהוא חזק בתחום הפיאט אם אפשר עוד מקומות זה יהיה אחלה , תודה לעונים .

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי ממליץ לך בחום להתרחק משם אם הכיס שלך חשוב לך.

אולי בעבר הם היו בסדר, אבל היום אין להם רצון לעבוד.

הכל עושים בצורה חאפרית, שותף אחד-יהודה- עזב את המוסך, האוטו שלך בטוח יצא משם עם מכות בפח (לי עלה לקתן אותן באוטופיקס על יבש 2300 ש"ח), פנים הרכב מלוכלך בשמן וגריז ויחזור לשם עם תקלות אחרות רבות.

ואל תגיד שלא הזהירו אותך...

פורסם

חזי ממושב אלישמע הוא בהחלט האדם לפנות אליו בנושא טיפול בפיאט קופה, ובמיוחד בנושא שיפורים לפיאט קופה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למען האמת , הרבה מכירים את המנוע של הפיאט קופה די טוב .

אני יותר בעד יואב מהרצליה ( הרכב של לירן ) וכמובן מומי . ( להזכירכם , שניהם הוציאו קרוב ל 600 כ"ס... )

יותר ממה שחזי הצליח . משמעותית .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יואב אכן מבין בפיאט קופה, וניתן לראות זאת בפרוייקטים שלו (ובעיקר ברכב של לירן).

אך לא נראה כי פותח השרשור מתכוון לשפר, אלא יותר לתקן. מניסיון שלי, צריך לשבת ליואב על הראש כדי שיתקן את הכלי. הוא רגיל לפרוייקטים, ועל כן רגיל להשאיר את הרכבים אצלו ולא לשחררם בהקדם.

במידה ויש לך רכב שני, זה לא ישנה לך. כמו שהבנתי עדיין לא נגמר לך המלווה, ולכן לא צפויה בעיה שהאוטו ישאר במוסך זמן מה.

מעבר לכך, העבודות שלו נקיות וטובות (והוא מארח מעולה :-P).

פורסם

אני בסך הכל רוצה לבקש ממך, שתשמור על עצמך, רכב חזק, אין בעיה תוך שניות להגיע לחוסר שליטה, גם לנהג מעל הממוצע.

עיצת זהב, שוב, אנא, הקפד ושמור על עצמך, יש אנשים שמחכים לך בבית.

לגבי התקונים, אתה לא צריך מומחה לשיפורים, אלא מישהו שיודע לסדר את הדברים המקוריים באוטו בצורה הטובה ביותר, בזמן סביר, ובמחיר הוגן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני רוצה לעשות טיפול קומפלט , לסדר חשמל , להחליף פילטר או לנקות ( לא יודע מה עדיף ) , הבעיה העיקרית של האוטו זה שהוא סופג מכות חזק מדי מהכביש אינ חושב שזה או הבולמי זעזועים / או המתלים שלא בסדר רוצה לסדר את זה בהקדם האפשרי חוץ מזה יש קצת קוסמטיקה ולקנות מערכת נחמד חדשה אבל זה שולי ... , אמרתם מלא מוסכים מלא שמות איזה כדי יותר ? איזה פחות ? עד עכשיו סדרנו במוסך המרכזי , האם זה טעות ? או שלהמשיך ולסדר שם ? , שיפורים זה בנתיים לא על הפרק אני קודם צריך ללמוד לנהוג טוב להכיר את האוטו לעומק אבל מה שכן מישהו כתב " אני יותר בעד יואב מהרצליה ( הרכב של לירן ) וכמובן מומי . ( להזכירכם , שניהם הוציאו קרוב ל 600 כ"ס... ) " wtf או מדבר כאן על פיאט קופה 600 כוח סוס ? יש חיה כזאת ? אמאל'ה .... :shock:

600 כ"ס ממנוע של פיאט קופה , אבל בתוך רכבים אחרים .

מחקתי לך חחח מיותרים .

כאן בפורום אסור לרשום יותר מ- ח' אחת . יש לנו חוסר באות הזאת . תודה .

יאשה .

פורסם

אני מהמר שהבולמים שלך מקוריים,אם זה המצב אכן הגיע הזמן לריענון.

כמה זמן הרכב אצלך ?

אפשרות נוספת שלרכב בולמ''ז קשיחים (קוני) ולכן לטענתך הרכב "סופג מכות חזק"

קוסמטיקה - לא קשור לאף בעל מקצוע שהוזכר.

חשמל - כנ''ל,מה הבעיות בחשמל אצלך ?

איזה פילטר יש אצלך ברכב ?

ואני ממליץ בחום על אבי ממוסך התילתן פ''ת,עזוב דיבורים אנחנו מטפלים אצלו למעלה מ-3 שנים בקופה ואין תלונות

porsche 914,2.0,1970

פורסם

האוטו אומנם ישן אבל הקילומטראז לא גבוהה במיוחד 106 אלף אז אני לא חושב שיש סיבה לריענון בולמים , הפילטר הוא של חברת SIMOTA אם אני לא טועה , והחשמל אני לא חשמלאי או משהו אבל כאילו המערכת עייפה כלומר אי אפשר לסגור שני חלונות בו זמנית או לפעמים אפילו חלון אחד לא יסגר כמו שצריך יקח לו זמן יותר ממושך להיסגר , סתם לידע כללי מה הקופה הכי חזקה שיש או שהייתה בארץ ?

• תוכן חדש...