Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז ככה, רציתי לשאול מה הדגם של המתאם פלסטיק למערכת?

וגם הבנתי שאני צריך מתאם שמתחבר לחוטים מהמערכת הישנה?איפה ניתן להשיג אחד במרכז?

משהו כזה http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Car-wiring-Harness-Mazda-3-04-05-06-2005-2006_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38636QQihZ005QQitemZ150051866876QQrdZ1QQsspagenameZWD1VQQtrksidZp1638Q2em118Q2el1247

פורסם

מתאם ל 1DIN, סיפור של אולי 500 ש"ח.

קח בחשבון שגם מהמסך המקורי שנותן מידע של המזגן ושל השעון תצטרך להיפרד ,אפשר לרכוש את זה אצל סאונדסטורם בפ"ת.

לא יודע אם אפשר להשיג אותו במרכז / איפה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב זה לא נכון המסך נשאר רק הרדיו יוצא

לפותח השרשור מתאם כזה אמור לעלות בערך 400 450 שקל וקונקטור לצמה האורגנלית אמור לעלות משהו כמו 70-100 שקל לא יותר

המלצה שלי אל תחסוך כסף על הקונקטור הזה בעתיד זה יחסוך לך הרבה בלאגן בזמן מכירת הרכב או סתם החזרת הרדיו המקורי תשקול זאת!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
יעקב זה לא נכון המסך נשאר רק הרדיו יוצא

לפותח השרשור מתאם כזה אמור לעלות בערך 400 450 שקל וקונקטור לצמה האורגנלית אמור לעלות משהו כמו 70-100 שקל לא יותר

המלצה שלי אל תחסוך כסף על הקונקטור הזה בעתיד זה יחסוך לך הרבה בלאגן בזמן מכירת הרכב או סתם החזרת הרדיו המקורי תשקול זאת!

היכן ניתן להשיג את הקונקטור הזה?

והאם ישנו דגם עם שם למתאם הזה?

פורסם

כאן תוכל למצוא את המתאם

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1145&PHPSESSID=d54eb5d4949b3329500afd46d12df1d8

וכאן תוכל למצוא את הקונקטור

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=315&PHPSESSID=d54eb5d4949b3329500afd46d12df1d8

אם אני לא טועה של המאזדה 3 הוא האמצעי הגדול בצבע לבן

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

המסך כן מפסיק לעבוד!

לא אמרתי שהוא יורד , אבל הוא לא יראה את מה שהוא צריך להראות ...

כגון שם השיר , והמזגן וכו' ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקוב שלום אני ממליץ לך שמה שאתה לא יודע אז עדיף לא להתעות ידידי .

לפותך השרשור לגבי הקונקטור תמצה אותו בכול חנות אביזרים למכירה לא יותר מ70 ש"ח .

לגבי המסך מה שנעלם בעצם זה הצג של הרדיו בלבד.

כול השאר פועלים כהלכה .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

את המזגן הוא ימשיך להראות רק הרדיו ירד והמסך יתפקד כמסך למזגן

וממתי כתוב שם השיר על המסך הזה הרדיו דיסק המקורי בקושי דיסק מצליח לקרוא

פורסם
המסך כן מפסיק לעבוד!

לא אמרתי שהוא יורד , אבל הוא לא יראה את מה שהוא צריך להראות ...

כגון שם השיר , והמזגן וכו' ...

יעקב

תחזור על זה שוב....

15208153823.jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אולי המתקינים כאן במעלה ממש אבל ממש חרא , אם זה ככה שאתם אומרים .

חוץ מזה מאזדה3מן תראה מה מצאתי :

" אפשרות מס' 2:

לשלוף את המערכת המקורית-----> לאחסן אותה במקום קריר ויבש------> במקביל לקחת בחשבון שגם מהמסך המקורי שנותן חיוויום של המזגן ושל השעון תצטרך להיפרד (תמונה מס' 2)-----> באותו אופן גם השליטה מההגה תחדל מן הסתם לעבוד-----> לרכוש מתאם מהסוג הזה (תמונה מס' 3) (או ממש דומה לו) אצל סאונדסטורם בפ"ת-----> ומכאן זו כבר התקנה פשוטה ואלמנטרית של רדיו-דיסק חיצוני."

תנחש מי אמר את זה ? כן כן ... הדיון הזה.

יעקב

פורסם

נו ו....? אתה קורא רק חצאי תגובות? האפשרות השלישית שנתתי שם מדברת בדיוק על מה שאתה אומר שהוא בלתי אפשרי.

כמו שאפשר לשים לב, אני לא מאתמול חבר בפורום הזה אבל כמות התגובות שלי יכולה להטעות - משמע: אני לא נוהג להגיב יותר מדי.

אבל מפריע לי מאוד כשאני קורא תגובות שיכולות להטעות גולשים אחרים, במיוחד שהן נאמרות בכזו נחרצות. אז אני מגיב.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

עדיף לך להזמין מאיבי, אני הזמנתי כולל הצמה המקורית ב200 ש"ח לMX5 (הקיט לMX יותר יקר מה-3)

תוכל גם להזמין כבל שיחבר בין המכשיר להגה ולא תוותר על השליטה

:wink:
  • תוכן חדש...