Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס TS עם פגיעה בקורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתם קונים יאיריס TS יד שניה שנת 2004

עם קצה שילדה?

אם כן, כמה אחוז מהערך עושה את הקניה כדאית? (אם בכלל?)

* ידוע לי כי קצה שלדה הוא בדרך כלל נזק פסיכולוגי ומכירתי בעיקר.

אשמח לדעה מאנשים מהתחום ובעלי נסיון.

תודה!!!

פורסם

מה בדיוק הבעיה ברכב ?

קורה, קצה שילדה ??

מעבר לזאת, האפקט הפסיכולוגי מתבטא בהורדת מחיר בפועל..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

במקרה של היאריס לא הייתי מתפשר על סעיף השלדה. לא מדובר ברכב נדיר, יש עשרות כאלה בשוק וגם הרבה כאלה שנקנו ע"י אנשים שקרץ הם המנוע היותר חזק או הגיר הידני ללא התייחסות לפן הספורטיבי שבה. בנוסף המחירון שלה גבוה מאוד ביחס למתחרות שעולות עליה או משתוות לה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
במקרה של היאריס לא הייתי מתפשר על סעיף השלדה. לא מדובר ברכב נדיר, יש עשרות כאלה בשוק וגם הרבה כאלה שנקנו ע"י אנשים שקרץ הם המנוע היותר חזק או הגיר הידני ללא התייחסות לפן הספורטיבי שבה. בנוסף המחירון שלה גבוה מאוד ביחס למתחרות שעולות עליה או משתוות לה.

גם אני לא הייתי מתפשר על סעיף השלדה.

אבל, אני חולק עליך בעניין "יש עשרות כאלה".

יאריס ובמיוחד T-SPORT קשה עד כמעט בלתי אפשרי לקנות, ובטח שלא במחיר המחירון. אקזמפלרים שמורים נמכרים בכמה אלפים טובים מעל.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

לא קשה, ובטח שלא בלתי אפשרי לקנות.

פשוט אלו שקונים (לא כולם), קונים את הרכב "כי זה טויוטה" ו"כי זה טויוטה ספורטיבית אז זה לא מתקלקל".

בשביל הפרוטוקול, אין לי משהו נגד הרכב, להיפך.

אני בכל אופן לא הייתי קונה את הרכב המדובר.

!AWDSOME

פורסם

בכל מה שקשור לרכב שעבר תאונה כלשהי (כן - גם אם "רק" הוחלף טמבון או כנף)

כלל הברזל צריך להיות היקף הפגיעה ואיכות התיקון (וכאן כמובן נכללת גם זהות החלפים, בין מקוריים, OEM, תחליפיים, מפירוק, מסין,מאזרבייג'אן המזרחית...)

ומי שאין לו כלים לבחון את העניין לעומק - מוטב לו שישמור מרחק, משיקולי בטיחות מעל לכל והרבה לפני עוד או פחות אלף ש"ח...

HFturbo

פורסם
לא קשה, ובטח שלא בלתי אפשרי לקנות- קל לדבר ולזרוק הערות באויר, אתה מוזמן לחפש, ואני (מתוך ניסיון), יכול לחדש לך שמאד קשה למצוא אחת במצב טוב, וגם כאשר מוצאים המחיר הנדרש גבוה ממחיר המחירון (הגבוה ממילא).

פשוט אלו שקונים (לא כולם), קונים את הרכב "כי זה טויוטה" ו"כי זה טויוטה ספורטיבית אז זה לא מתקלקל". - נכון חלקית, אנשים שקונים את הרכב הנ"ל, קונים אותו : 1. בגלל מוניטין האמינות של טויוטה (שדרך אגב , איני רואה בעניין דבר פסול. על מוניטין משלמים כסף, העניין נכון לא רק בתחום הרכב).

2. היאריס TS הינו רכב מוצלח מאד, מהנה לנהיגה ואפילו מראה "ניצוצות" של רכב ספורט.

.

עידן.

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה קיבלתי,

נראה שאני אמנע מהרכישה.

אגב מישהו מכיר את הרכב ביד 2, שנת 2003 יד שניה

של בחור בשם צביקה מת"א?

עודכנה היום:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=141&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=

אשמח לשמוע מידע.

תודה רבה!

פורסם

עידן,

המחיר הנדרש גבוה ממחיר המחירון ברוב הפעמים לא בגלל שהרכב עצמו שמור, אלא בגלל מוניטין האמינות של טויוטה.

מעבר לזה, באמת שאין לי שום דבר נגד הרכב. להיפך, אני באמת חושב שזה רכב נהדר, נראה טוב ואטרקטיבי.

בזמנו אפילו רציתי לרכוש אחת, אבל לאור זלזול מוחלט של הסוכנות שמשום מה התעקשה לא לספק לי נסיעת מבחן, ותא נוסעים שלא הרגשתי איתו בנוח, ירדתי מהרעיון.

!AWDSOME

פורסם

בוא נגיד שאני נתקל בהרבה יותר קליאו ספורט מאשר יאריסים TS.

ולפי מיטב ידיעתי אין הרבה יאריסים כאלה כלל וכלל.

אגב, המחירון מאוד גבוה, כשקניתי את הGTI (שנת 2001) הייתי יכול לקנות באותו מחירון TS שנת 2003 בלחץ...

(שני הרכבים הולכים מעל המחירון)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה מסתובב סביב מנור בטח שאתה נתקל ביותר קליאו ספורט מאשר יאריס טי-ספורט.

לראייה - בלוח יד 2 יש 8(!) יאריס טי-ספורטים למכירה.

לעומתה - שתי קליאו ספורט בודדות. ואחת מהן מופיעה כבר 3 חודשים בלוח.

מי שרוצה לקנות היום יאריס - יכול לפתוח לוח. מי שרוצה לקנות קליאו במצב טוב (וזו שבלוח לא מתקרבת למצב הזה) צריך לחכות שתצוץ אחת. אני לא רוצה לדעת איזה התנפלות מצפה לקליאו הבאה שתפורסם...

פורסם

לפני כ-3 שבועות הייתה קליאו דור שני למכירה. התעניינתי סתם בשביל הספורט והרכב היה יד 2 אחרי ליסינג ועם קצה שלדה.

פחות משבוע לקח לבן אדם למכור.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...