Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על מערכת AWACS הישראלית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי פרסומות של חברות ביטוח שעושות הנחה למי שמתקין את המערכת.

הסתכלתי באתר של החברה (ד"א זה פיתוח כחול לבן!) וזה נראה עובד לא רע בכלל, מה דעתכם?

פורסם

לדעתי זה לא באמת יפחית את מספר התאונות

מקסימום שזה יכול לעשות זה להרגיל את הנהג לאותת שהוא עובר נתיב:roll:

פורסם
לדעתי זה לא באמת יפחית את מספר התאונות

מקסימום שזה יכול לעשות זה להרגיל את הנהג לאותת שהוא עובר נתיב:roll:

+1. נהגים שרוצים לשמור על עצמם ועל אחרים עושים זאת גם בלי כל המערכות המתוחכמות האלה.

פורסם

פריצת דרך אמיתית!!

זה רק ענין של זמן עד אשר מערכות כאלו יגיעו מותקנות ברכבים ע"י היצרנים עצמם.

זהו כלי שלדעתי יכול לעזור להמון אנשים מבלי שהם חושבים אפילו על הצורך בכך.

גם מי שנוהג זהיר מפספס לפעמים (סלולר שמצלצל - תינוק בוכה במושב האחורי - חוסר שעות שינה...וכו..)

המחיר כרגע לא ריאלי (11K)....אבל כמו כל דבר גם המחיר של זה ירד לאחר שתהיה תחרות בשוק

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
פריצת דרך אמיתית!!

זה רק ענין של זמן עד אשר מערכות כאלו יגיעו מותקנות ברכבים ע"י היצרנים עצמם.

זהו כלי שלדעתי יכול לעזור להמון אנשים מבלי שהם חושבים אפילו על הצורך בכך.

גם מי שנוהג זהיר מפספס לפעמים (סלולר שמצלצל - תינוק בוכה במושב האחורי - חוסר שעות שינה...וכו..)

המחיר כרגע לא ריאלי (11K)....אבל כמו כל דבר גם המחיר של זה ירד לאחר שתהיה תחרות בשוק

אתה טועה, אם הם היחידים שהגו את הרעיון המחיר לא יירד. חיקויים יהיו, אך המחיר ישאר אותו הדבר.

פורסם

המערכת כבר מותקנת כסטנדרט ברכבי BMW מסדרה 5 (מ-530 וצפונה) שם היא נקראת LDW. המערכת הזו היא פיתוח כחול-לבן של חברת Mobileye, יצרנית ה-AWACS. בדגמים אלו המערכת גם יוצרת רטט בהגה (דומה לרטט של טלפון סלולרי) שמטרתו למשוך את תשומת ליבו של הנהג או לחילופין להעיר נהג שנרדם על ההגה.

פורסם

אחח איך אני מת לראות את המערכת הזאת פועלת בכבישים מסויימים בארץ שהנתיב אינו ברור אפילו למי צבע את הפסים המפרידים , או בנתיבים המסומנים על ידי אלף פסים חלקם מחוקים וחלקם לא.

מעניין איך בדיוק המערכת תדע אם חתכת נתיב בלי לאותת במקרים הנ"ל

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ - מנבכי הפורום.

קבלתי הצעה מסויימת מחברת הביטוח ולכן הדבר מעניין אותי.

האם הצטברו בנתיים חוות דעות נוספות ?

אשמח לשמוע על התנסיות נוספות.

פורסם

אם מדובר בזוג נהגים זהירים שממוקדים בנהיגה שלהם ואין שום חשש שהם ירדמו על ההגה או יגיבו לאט לשינויים בתנועה, אין צורך במערכת הזאת. היא בסה"כ מצלמה שמתריאה על הדברים שעיניים של כל נהג שמרוכז בנהיגה יראו לבד.

זה החוות דעת שלי לגבי המערכת שכוללת את הפונקציות של השארות בנתיב נסיעה ושמירת מרחק (awacs 2000?).

העלות החודשית התקזזה לנו כמעט לגמרי עם ההנחה בביטוח, ולמעשה שילמנו רק על ההתקנה.

אם מדובר ברכב העיקרי שלך שלפעמים קורה שנוהגים בו עייפים בלילה אז אולי תוכל להפיק תועלת תאורטית. אצלנו לצערי זה מורכב על הרכב השני בבית שרוב הנסיעות בו קצרות וביום.

למעשה עוד לא קרה מקרה שהיא התריאה ולא "חזיתי" שהיא תצפצף.

פורסם

במרכז ההובלה הצהל"י כבר ניסו את הפיתוח הזה.

מנסיון אישי, השקיעו מליונים בשביל מערכת שהיא לא באמת חכמה, מזייפת ומבהילה בפעמים לא נחוצות ולרוב המקרים לא מצפצפת בזמן.

ברכב שלי, בחיים לא הייתי משקיע בשטות הזו.

פורסם

מחזק את דבריו של אייל.

המערכת הותקנה במשאיות האינטר החדשות (יחסית) של מרכז ההובלה - ומשם אני מכיר אותה (כמי שיצא לו "העונג" לסוע במשאיות האלה מידי יום).

המערכת הזאת פשוט מיותרת ומציקה - היא מצפצפת כשאין צורך, לא מצפצפת שיש הצורך, לא תמיד מזהירה על ירידה לשוליים ואומדן המרחק לא בהכרח נכון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...