Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן בפיג'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

כבר כמה שבועות שמפעם לפעם יש לי ברכב (פיג'ו 306 1995) פתאום ריח די חזק של שמן שרוף. שמתי לב שזה בדרך כלל קורה אחרי נסיעה יחסית ארוכה (של כ 20 דקות) כשאני מאטה או עוצרת ברמזור. פעמיים גם קרה שיחד עם הריח הזה יצא קצת עשן מפתחי המזגן (כשהמזגן לא פועל). המוסכניק שלי טוען שיש נזילת שמן קטנה באיזשהו חלק אחורי (מצטערת, זה קצת כמו סינית בשבילי לפעמים) ושכדי לתקן צריך לפרק את הגיר וזה יעלה לי כ 1300 שקל. הוא המליץ לי לא לתקן כיוון שאני רוצה למכור את הכב ממש בימים אלו.

אני קצת חוששת להמשיך לנסוע ברכב עם נזילת שמן, האם זה בטיחותי?

כמו כן אני מרגישה מאד לא בנוח למכור רכב כשאני יודעת שיש בו תקלה ולכן אני תוהה אם לא כדאי לתקן למרות שאני מוכרת אותו או למכור אותו ככה ופשוט להוריד במחיר.

אודה מאד על כל עצה.

• תוכן חדש...