Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני לפני קנית מיאטה RHT שנת 2007 יד ראשונה 22,000 קילומטר צבע שחור.

עכשיו המחירון נכון להיום כולל שכלול הוא 209,600.

הבן אדם רוצה 218,000 והאוטו נירא במצב טוב, רק צריך בדיקה.

השאלה שלי היא אם שווה לתת לו עוד 8400 שקל מעל מחירון?

תודה.

פורסם

שווה? בוודאי שלא. המיאטה גג-קשיח היא יקרה באופן מוגזם גם בקנייתה מהסוכנות, כך שמעבר למשומשת (שמחירה יורד באיטיות רבה) ממתיק את הגלולה רק במעט (ולא באופן מספק כשהמוכר מבקש כל כך הרבה מעל למחירון הגבוה ממילא). בכל היבט כלכלי יהיה שווה לך להעדיף מיאטה עם גג רך, והחסרון היחיד שלה על פני ה-HT הוא בסיכון הגבוה יותר לוונדליזם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משיחה שהיתה לי עם בחור שקנה מיאטה חדשה עם גג קשיח

לדבריו המחיר בסוכנות הוא ,240K הוא קנה אותה ב 220K חדשה

הבנתי ממנו שהכל עניין של מיקוח,הוא לא הזכיר שום קומבינות וכדומה..

אם אתה מתכוון להוציא בסביבות ה 220K ,תגש לסוכנות ותנסה.

** אני לא יודע עד כמה דבריו של הבחור אמינים ,אבל שווה לנסות

פורסם

אני הייתי בסוכנות של מאזדה ונשארה רק אחת השנה עם גג קשיח ורק בסוף מרץ, וגם לפי מה שהבנתי מאנשים וראיתי בסוכנות מאזדה לא זזים במחירי בגלל שהם מוכרי בלי סוף והם אתה לא תקנה ,מחר מישהו יבוא ויקנה .

ובאוטו יש רק עזקה איתורן וקוברה .

פורסם

לדעתי אין לך הרבה ברירה.

השאלה שווה או לא שווה לא רלוונטית ברכב כזה

המחירון מתאים למכוניות כמו מאזדה 3 אבל רכבים נדירים מבוקשים ו/או מיוחדים אין למחירם קשר אמיתי למחירון אלא לדרישת השוק ומצבו של הרכב.

באחוזים מדובר בחמישה אחוז (בערך) שזה לא נורא.

אבל לדעתי גירסת הגג הקשיח מחמיצה את כל הפאן....

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

א. גם אם המחירון לא תמיד תואם את תנאי השוק, זה לא אומר שעבור כל רכב ספורטיבי צריך לבקש יותר. במקרה הספציפי הזה ירידת הערך של המיאטה לפי המחירון נמוכה להחריד, כך שלבקש מעל זה כבר ממש חוצפה.

ב. גג קשיח מתקפל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ב. גג קשיח מתקפל...

רוני

כבעלים לשעבר

הקיפול של גג הבד כל כך פשוט שזה מצווה לנסוע בלי (בחורף ובקיץ!!)

גג קשיח סתם מסורבל ולכן זה מחמיץ את הפאן

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך, אתה בטוח שאתה מכיר את הגג הקשיח המדובר ?

זה גג נפתח חשמלי אוטומטי !

אתה לוחץ על כפתור - והוא נפתח.

יותר פשוט מזה ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
סולל הדרך, אתה בטוח שאתה מכיר את הגג הקשיח המדובר ?

זה גג נפתח חשמלי אוטומטי !

אתה לוחץ על כפתור - והוא נפתח.

יותר פשוט מזה ?

לא אמרתי שהוא לא נפתח אבל זה מקור לצרות ותקלות

בקיצור מיאטה צריכה גג בד - אבל זו רק דעתי הצנועה

• תוכן חדש...