Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לנפחי מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהו הנפח הכי גדול שיש לאופנוע? יש יותר מ-500 סמ"ק?

מהו הנפח מנוע הכי גדול שיש לרכב פרטי? הבנתי שיש גם מנועים בעלי 5200 סמ"ק. יש יותר גדול?

פורסם

יש אמריקאיות עם נפחים של 7-8 ליטר גם והשמיים הם הגבול.

יש אופנוע קאסטום של קוואסקי בנפח 1800 משני צילנדר ואת ההונדה גולדווינג עם 1800 סמ"ק מנוע 6 צילינדר בוקסר. אה, ויש גם את המפלצת ההיא ששכחתי את השם שלה, אופנוע עם מנוע של דודג' וייפר. וגם היה פרויקט של אופנוע רוסי עם מנוע של טנק שהתפרסם פה לא מזמן. אבל שני הראשונים הם כלים ביצור סדרתי. אני מניח שיהיו עוד דוגמאות.

פורסם

אם אתה מתכוון מיצור סדרתי... צריך להריץ בדיקה. כרגע לפי מה שאני זוכר בשיא יש, נאמר: אופנוע: הונדה גולדווינג בנפח 1800, יכול להיות שהתפלץ האמריקאי עם המנוע של הוויפר כן יצא ליצור סדרתי, צריך לבדוק כי אם כן הוא בטוח בראש הטבלה.. מכונית: פורד אמריקאי (לינקולן לדוגמא) עם ביג בלוק בנפח 8200. זה מה שאני מכיר/זוכר כרגע, תיכף יתקנו אותי בטח.

פורסם

האופנוע הסדרתי עם המנוע הגדול ביותר הוא טריומף רוקט III, עם מנוע 3 ציל' 2.3 ל'. אבל 'סדרתי' זה ענין של הגדרה. בארה"ב קיימת מזה שנים חברה בשם Boss Hoss, שמייצרת לפי הזמנה אופנועים עם מנועי V8 של שברולט, 5.7 או 6.0 ל'.

המכונית הפרטית עם המנוע הגדול ביותר (חוץ מאשר כל מיני מוטאציות שלא יכולות להקרא סדרתיות) היא אכן הדודג' וייפר, 8.4 ל' בגרסתה העכשווית.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

kawasaki zzr 1400cc

אופנוע מטורף.

וכול מילה מיותרת.

zzr1400-1gr.jpg

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
ומהו הנפח מנוע הכי קטן למכונית?

כיום?

בזמן האחרון?

בכלל?

בכלל- יש את ה Peel P50 שהיתה ב-טופגיר לא מזמן, משנת 1964, עם מנוע 50 סמ"ק.

בזמן האחרון - היו סמארט עם מנועי 600 ו-700 סמ"ק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כיום?

בזמן האחרון?

בכלל?

בכלל- יש את ה Peel P50 שהיתה ב-טופגיר לא מזמן, משנת 1964, עם מנוע 50 סמ"ק.

בזמן האחרון - היו סמארט עם מנועי 600 ו-700 סמ"ק.

אני זוכר את הפרק הזה... מצחיק האוטו.

אני חושב שבאירופה יש כמה מכוניות-מיני שהם פחות מ600 סמ"ק.

ויש ביפן המון מכוניות שהם בקטגוריה המזולת-מס של 600 סמ"ק ומטה. יש לסוזוקי, מיצובישי, סובארו לא מעט נציגות בקטגוריה הזאת.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...