Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שוב תודה!

לאון - תודה, אבל יש לי הרגשה שאייל צודק.

אם אי פעם יקרה הדבר ואצתרך את עזרתך - אזכור למי לפנות! :)

תשמע, אי אפשר לדעת.

אני במקרה מכיר מספר אנשים שהיו בקורס טייס, אחד מהם בהמשך עבר לשיטת 13 ועדיין היה מוציא גימלים כל כמה זמן..

אי אפשר לדעת מה יקרה בהמשך.

בכל מקרה בהצלחה ומי יתן ולא תצטרך גימלים כל השרות שלך (אמר לאון החולה בסינוסיטיס..)

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

בהצלחה!

תמיד חשבתי שאתה גדול יותר,

אתה יודע איפה הקורס?אתה עושה את הטירונות עכשיו?

ושוב,בהצלחה!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם
בהצלחה דני!

אגב,לשפשף זה הדבר האחרון שעושים בצבא...

הצבא זה בית.... אמממ משרד שידוכים הכי גדול :wink:

אולי איפה שאתה נמצא (אגב, צריפין זה לא באמת צבא). אבל בצבא האמיתי- על אחת כמה וכמה בקורס טייס- זה ממש ממש ממש ממש לא בית זונות....

דניסלאב- בהצלחה ילדון, ואל תתן להם להכניס אותך לסרטים. אני מכיר כמה וכמה אנשים בקורס טייס שפשוט התחרפנו, כל השלב הראשון של הקורס והטירונות מחדירים לך למוח שצופים בך כל שניה ושניה שאתה נושם. הם לא. אתה יכול להיות רגוע. אל תשכח שגם הם בסה"כ בני אדם... הם לא מכונות ואין סיכוי שהם בוחנים אותך בכל שניה. תהיה נינוח.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...