Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה פגע וברח מה עושים?

timur2008
שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

שלשום חבר קרוב עשה תאונה . מה שקרה זה שרכב בא לעקוף אותו וראה שהוא לא מספיק לחזור מהעכיפה ואז חתך את

החבר שלי ופגע בו בצד שמאל ,כתוצאה מזה הוא עף לתןך המעקה וממנו לצד הנגדי ופגע ברכב נוסף.

שניהם פונו לביה"ח והנהג השני תמך בגירסתו כי גם הוא ראה את המקרה!!!

לא היה לחב שלי בטוח מקיף אלא צד ג בלבד שזה אומר שהלך האוטו כמו שאתם רואים בתמונה , זה פג'ו 406 .

מה עושים???

תודה מראש לכולם!!!

1226071208.jpg

טויוטה קורולה ספייס 2019

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגישים תלונה במשטרה ורוב הסיכויים שאפילו עם המשטרה שלנו ימצאו אותו. כאשר מדובר בנפגעים ולא רק ברכוש, אז מחפשים ביתר מרץ. גם הוא דפק את האוטו, לא?

רק לא ממש ברור לי, אם הוא עקף משמאל, איך הדפיקה מצד ימין או שזה פשוט התמונה הפוכה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלונה במשטרה, דבר ראשון כי כמו שאמרו לך, תאונה אם נפגעים זה סיפור אחר לגמרי.

בבית המשפט יהיה קשה להוכיח שהוא אשם אבל יכול להיות בגלל שהוא ברח אז ידעו שהוא אשם.

בכל מקרה שיגיש תלונה ובהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שתי הערות:

1. צד שמאל של הרכב נראה (כמעט) ללא פגיעה, האם יתכן שהנהג שעקף לא פגע בחבר שלך והוא פשוט ניבהל מזה ש"חתכו" אותו?

2. חבר שלך צריך להיות הרבה יותר עירני ולקרוא טוב יותר את הכביש. תמיד צריך לאפשר לרכב עוקף לסיים את העקיפה בביטחה.

הרגשתי (מבלי שראיתי או הייתי במקום, רק מתוך התאור והתבוננות במצב הרכב) היא שמדובר בארוע שעם קצת יותר מיומנות ועירנות - ניתן היה למנוע אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בצד שמאל הוא קיבל את המכה הקטנה שגרמה לו לעוף לתוך המעקה (כשנוסעים במהירות לא צריך יותר מזה כדי לאבד שליטה). כנראה רוב הנזק הוא מהמעקה ומהרכב השלישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מספר רכב? צבע? סוג? אפילו רק עם מספר רכב ניתן לתפוס את הנבל.

אני מקווה שהחבר לא נפגע פגיעה רצינית...

בכל מקרה, בהצלחה שיהיה!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש עדים לתאונה?

כל דבר שאתה יכול לקחת ממנו מידע?

ראית אולי איזה רכב זה או פרטים מזהים?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא פגע ברכב של חבר שלך ויש ל ומכה על הרכב ולפחות אתםפ יודעים איזה צבע ודגם הרכב, ייתכן שהמשטרה תאתר אותו.

מספר הרכב היה ממש מקצר תהליכים.

בכל אופן, בצד ג', אם אתה לא אשם אתה לא משלם, אלא חברת הביטוח של הרכב הפוגע משלמת ולכן חבר שלך יקבל החזר כספי, אבל כרגע אין לכם את הרכב של הפוגע אז זו בעיה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם שוב

אז קודם כל הרכב נפגע ברובו מהמעקה ולא מהרכב הפוגע!!

הרכב פגע בו מצד ימין ושבר לו את המראה ונתן לו דחיפה. גן אני וגם הוא נהגים מקצועים ובעלי רשיון סמיטריילר ועברנו הרבה

השתלמויות אבל כשמישהו דופק ך את האוטו במהירות של 100 קמ"ש אתה באופן טבעי מנסע לברוח לצד ימין. הרכב הסתחרר

ונכנס למעקה!!

הרכב הפוגע נמלט מהמקום ומדובר ברכב רנו מגאן 5 דלתות כמו שהיה פעם בצבא!!! אין מספר רכב כי ברגע שעפים לתוך המעקה

אין ממש זמן למחשבות. התאונה היתה ב 5 לחודש ב 4 לפנות בוקר ליד מדרך עוז בכביש בין יוקנעם למגידו!!

תודה על כל מידה או עזרה

ועוד דבר ביטוח צד ג מכסה רק את הרכב שאתה פוגע בו ולא את הרכב שלך... והרכב שפגע בו נמלט כך שאין מי שיכסה את הנזק הנגרם.

טויוטה קורולה ספייס 2019

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...