Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה של שריטת רכב השכרה כדנן:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבא שלי, בנסיעתו ברכב המשפחתי, שרט רכב מהשכרה. כאדם הגון, אבי מיד הודה באשמה.

משכיר הרכב, כשהחזיר את הרכב לחברה, נדרש ע"י החברה לתשלום של 500 שקלים עבור השריטה (יש לציין כי השריטה המדוברת הינה שריטת צבע קטנה מאוד, עם עיקום מינורי (אי אפשר לשים לב) בפח של הפגוש מאחור, בצד שמאל)

לדעתי, השריטה הזאת לא שווה תיקון בעלות של 500 שקל. האם יש משהו שאני יכול לעשות ע"מ לבדוק את העלות האמיתית של התיקון (כאמור, לדעתי המחיר מופרז עבור כזו שריטה), או שמא רק העיסוק בזה יעלה לי יותר כסף?

אנא מכם, רק תשובות רציניות ולא בסגנון של "עזוב אחי, עדיף לשלם".

תודה לכולם :)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

500 ש"ח זה סביר לחלוטין. אתה תמיד יכול לנסות לקחת את הרכב בעצמך

לסבב בין פחחים, לבזבז שעות עבודה רבות ולגלות שמחיר התיקון זהה או אף יקר יותר.

אל תשכח שה-500 שקלים לא כוללים רק את התשלום לפחח, אלא גם תשלום

לחברה, שכל ההתעסקות עם העברת הרכב למוסך, החזרתו וכו' עולה לה כסף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הייתם צריכים לתקן/לצבוע לו את השריטה לפני שהוא מוסר את הרכב להשכרה. מה לעשות, עכשיו זה כפליים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

hans צודק לדעתי. זאת עלות הגיונית לחלוטין ולא היית מקבל הצעה זולה יותר גם אם היית מבזבז יממה על טיול בין פחחים0חוויתי תיקונים קטנטנים מסוג זה והעלות היתה ממש כזאת...). נסיעה לדהריה/ג'לג'וליה לא אפשרית בימים אלה....

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אכן יכול להיות שהתיקון עצמו עולה 200 שקל אבל יש עליויות של טפסים והחזקת כוח אדם של להביא למוסך ולהחזיר וכדומה.

קורים דברים כאלו, אם אביך אדם הגון ומייד הודה שישלם את ה 100$ הללו ושלום על חברות ההשכרה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

BUZRUM , אני לא יודע על מה אתה מדבר , אבל צביעה + ישור של פגוש ב500 ש"ח זה בהחלט מחיר הוגן.

לבחור - המחיר לא מוגזם , אין מה לעשות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...