Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מכונית חדשה, והיום היתה הפעם הראשונה שבדקתי לה את המיים, וראיתי שהמיים בצבע ורוד.

רציתי לדעת מאיפה אני משיג את המיים הורודים האלו, והאם בכלל צריך אותם או שאפשר גם להסתדר עם מיים מזוקקים רגילים?

פורסם

תתחדש!

אלו בטח מים אדומים כמו בפיאט וכאלה.

איזה רכב רכשת?

(ותמיד עדיף מקוריים לא מזוקקים ולא נעליים)

PEUGEOT 206CC 2006:arrow:

אם המצנח לא נפתח, לפחות תהנה מהנוף.

פורסם
תתחדש ! בטנק מרכבה ממלאים מים רגילים וגם בטרקטורים.

אני אשמח לקבל תשובה קצת יותר מפורטת, ד"א.. מדובר בסיאט איביזה שנת 2000 אוטו', מאיפה אני יכול לקנות את המיים האלה, ואיזה חברה נחשבת להכי טובה?

אני מקווה לקבל תשובות רציניות, הסתלבטיות בכיף, אבל בפרטי אם אפשר.

תודה.

פורסם

זה נוזל קירור שבא עם הרכב מקורי מהחברה הנוזל קירור הזה מיועד לרכב גרמני בדרך כלל, אז סביר להניח שתמצא את הנוזל קירור הזה בצ'מפיון.

פורסם

הנוזל נקרא G12+ , תקנה בצ'מפיון, המחיר בהחלט סביר והנוזל מצויין.

ההסתלבטות באה לרמוז לך לצרף פרטים על הרכב (למשל , איזה רכב זה! :shock: )

כדאי לערוך חיפוש על הנושא, תמצא מידע שיעסיק אותך לפחות בשבוע הקרוב, לרבות המון דפי הסבר ונתונים שמרק10 (שהוא באמת 10) מנפק לפורום דרך קבע.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הבנתי, אני באמת אעשה חיפוש. ותודה לכולכם (גם למרק10 :))

שאלה קטנה, אין חנויות שמוכרות את הנוזל קירור הזה?

אם אין, אני אסע לצ'מפיון, פשוט לא נראה לי שבנתניה יש מוסך של צ'מפיון, חוץ מזה כמה הנוזל המדובר עולה?

שוב תודה P:

פורסם

כ-50 ש"ח לבקבוק ליטר וחצי , מהילה 1:1 (ליטר מי ברז על ליטר הנוזל הנ"ל). מרק מציין שאולי עדיף 40% חומר והשאר מי ברז , קשור ליעילות הסעת החום של מים ועוד 174378924 פרטים מעניינים שאותם תמצא בפרסומיו , ע"י חיפוש.

ואל תשאל "מי ברז? אולי כדאי מזוקקים" , הנושא הזה נטחן כ"כ כ"כ הרבה , שכבר לא נשאר מה לטחון ממנו עוד.

חיפוש יגלה את כל החפירות בנושא.

*ספק אם תשיג את החומר לא דרך צ'מפיון, אבל בא נהיה אופטימיים, אולי מישהו מכיר מקום כזה.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קיבלת תשובה מפורטת מארז.

קיים בשוק מוצר זהה שנקרא Glysantin G 30 והינו שווה ערך למוצר המקורי שמיוצר על-ידי אותה חברה.בעבר רכשתי אותו בפתח-תקוה במחיר נמוך ב-10 שקלים מהמוצר המקורי שנמכר בצ'מפיון ככה שבשבילך זה לא רלוומטי.

ראה דף נתונים מצורף.

Glysantin G30 (G12 PLUS).pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

ממש תודה לכולם!

אני אסע למוסך צ'מפיון שנמצא בסביבה, ואקנה את הנוזל קירור שהזכרתם.

תודה על המסמך מרק, אני אקרא אותו בהקדם.

ואל תשאל "מי ברז? אולי כדאי מזוקקים" - אם לא היית כותב את זה הייתי שואל :twisted:.

עוד שאלה קטנטנה, ואני מצטער מראש שאני לא מפסיק לשאול שאלות :\

אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל אני מוסיף את הנוזל קירור אחרי שאני מערבב אותו עם מי הברז ישר למיכל?

או שאני צריך לרוקן קודם את המיים מהמיכל, ואז למלאות חדשים?

תודה, ולא יהיו יותר שאלות. זאת הבטחה :)

פורסם

אתה מוסיף ישר למיכל, אין טעם או הגיון בלרוקן הכל (גם אין צורך להתעסק במה שלא צריך).

נוח להכין תערובת מוכנה מראש לפי המהילה שצויינה ולהוסיף כמה שצריך.

שים לב, בדקת נזילות? במערכות סגורות איבוד הנוזל הוא אפסי, ואם הרכב ממשיך לאבד מים, זה מצביע על תקלה כלשהי.

*אם נוזל הקירור ורוד, ולבטח אם הוא G12+, זה מעיד שהבעלים הקודם לא זלזל ודאג לרכב. תתחדש.

פורסם

איזה סיפור עשיתם מזה

חבר, הנוזל הוא הינו נוזל קירור לרדיאטור

אתה קונה אותו בכל תחנת דלק.

43-45 ש"ח אתה קונה בקבוק של ליטר

כמובן אתה יכול לקנות גלון בסביבות ה-100 ש"ח של 4 ליטר

ורק לידע כללי, מים מזוקקים זה למצבר, מים רגילים לא ממלאים באוטו (אלא אם כן זה למגבים וגם אז מומלץ נוזל לניקוי שמשות [שזה בעקרון מים עם סבון] אבל מים מזוקקים לא שמים ברדיאטור, וגם לא מים רגילים . זה לא מומלץ)

ג'ימיניב!

פורסם

ניב - בוקר טוב .

בעדינות - בשיא העדינות - בקש מהמנהלים, שימחקו את תשובתך .

בנושאים שאין לך ידע מקיף - עדיף לא לכתוב, תשובות מטעות ..

בצע חיפוש בפורום, ולמד את הנושא .

" סייג לחוכמה - שתיקה "

( לפותח הדיון - עשה כדברי מרק10 התותח )

בוקר טוב - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל, ספר לי במה טעיתי כ"כ

הבחור מלמעלה אמר שהוא בדק שמן מים וראה שיש מים ורודים

כחלק מהמקצוע שלי (מתדלק) אני רואה הרבה מאוד מים "ורודים" למינהם

הנוזל נקרא נוזל קירור לרדיאטור

לקנות כזה נוזל אפשרי בכל תחנת דלק

יש עוד סוג של "מים ורודים" שזה השמן גיר אבל אני מאמין שהוא דיבר על הרדיאטור