Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שסופרצ'ארג'ר פועל בטורים נמוכים וטורבוצ'ארג'ר פועל בגבוהים

ונכון שלסופרצ'ארג'ר יש רעש מכאני וטורבוצ'ארג'ר ניתן להשקטה

ונכון שסופרצ'ארג'ר הוא מכאני וחשמלי ויש לו שלבים וטורבוצ'ארג'ר מגיע בגדלים שונים

ונכון שסופרצ'ארג'ר הוא לא ממש מנוסה בארץ וטורבוצ'ארג'ר הותקן הרבה פעמים

ונכון שיש B-TURBO ו TWIN-TURBO

מה עדיף במדינתינו ומי באמת יודע להתקין פה מערכות כאלה?!

:?:

פורסם

לגבי הפתיחה: מאיפה הנפצת את החירבוש הזה?

לגבי השאלה: בחור בשם אורן, בפורום ESIturbo, יעזור לך בשמחה בכל הקשור לנושא.

שאלה שלי: אתה יודע מה העלויות של זה? אתה יודע כמה עולה פקסטון או וורטק נורמלי? על איזה רכב אתה הולך להושיב את זה?

• ספונסר פורום
פורסם

דווקא בסוגיה הזו כסף הוא לא המרכיב המכריע.

המרכיב הקובע הוא ,מה בעצם רוצים להוציא מהרכב,מנוע מטורף שמוציא מקסימום הספק בסל"ד אסטרונומי,עם רצועת כוח צרה,או מנוע שמפיק מומנט רב,בקשר חבה יותר של סל"ד.

מנוע שמרגיש "כאילו" מנוע גדול יותר,ומאפשר לשייט על גלי המומנט,או חפיקות צמיגים ובעיטות טורבו.

ישנם היום בארץ הרבה אנשים שמסוגלים להרכיב מערכות כאלו באמינות ובאיכות.

על איזה רכב מדובר?

אורן

פורסם

מעוניין להתקין על PUNTO HGT

ולהודות על האמת העצמית נוטה יותר לכיוון סופרצ'ארג'ר

מצורפת תמונה של מנוע HGT עם סופרצ'ארג'ר מובנה

אז מי מומחה בארץ לזה?

מי יכול לבצע עבודה כזו?

engine_hgt - Copy.jpg

פורסם

נחמד, נראה כמו eaton, תראה: יש כמה וכמה אנשים ומוסכים בארץ שמסוגלים להתקין את זה אבל את הקיט עצמו כמובן לא תוכל להשיג בארץ. תתחיל לברר בEBAY או באתרי יצרן לגבי הקיט, מהות השדרוג בהספק/מומנט, מחיר, משלוח וכו'. כשיהיה לך אחד כזה בארץ חיפוש מתקין יהיה אקטואלי.

פורסם

גם מגדש טורבו, אם הוא קטן דיו, יכול להגדיל את כוח המנוע מטורים נמוכים.

אם המגדש קטן מדי, יעילות המגדש בטורים גבוהים עלולה להפגע.

אבל, אם הנהג אינו נוהג לבקר בטורים הגבוהים דרך קבע, מגדש קטן יוכל לספק אותו.

אבל, אם הנהג רוצה להינות מכל העולמות עליו לשלב מגדשים בגדלים שונים (בי-טורבו), או לשלב מגדש-על עם טורבו, או להגדיל מנוע (ולהוסיף לו טורבו, אם זה לא מספיק, וכנראה שלא).

אבל, אם מדובר על התקנה לא סטנדרטית (ואני מניח שזה המקרה, כמו ברוב השיפורים), לפעמים הדרך היחידה להגיע לגודל המגדש האופטימלי עבור נהג מסויים (וזה משתנה מנהג לנהג) היא "ניסוי וטעיה". וזה עולה הרבה (ואני "מדבר" מנסיון, עברתי 4 קומבינציות שונות של מנוע/מגדש, ואיני בטוח שזו האחרונה...).

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

בדרך כלל קיטים כאלו ללא חלקים פנימיים למנוע עולים 3500$, מה עם בוכנות ועבודה = 25 קילו שקל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קודם כל תגדיר לעצמך את התקציב שלך אחר כך תחשוב על איזה טורבו\ס.צ'ארצג'ר לשים שלא תחשוב שמדור רק בטורבו יש עוד הרבה דברים ואם אתה מספיק עשיר ללכת על זה אל תשכח להעלות לפורום אני מת לראות אונו גודושת.:evil:

live free or die very hard.:snipersmi

pontiac grand prix 2007 gxp

'cause I need the 303 hp to the front 19" o.z

• תוכן חדש...