Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה- רכב ספורטיבי עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין למה ירדת מהראלי

אין אוטו שנותן התנהגות כביש והנאה מנהיגה בסכום של הראלי !

והרבה ידים לא אומר שהאוטו שחוט

יש יד ראשונה שבורות ויש יד 6 שכל הידים שמרו על האוטו

בשביל 97-98 זה לא הרבה יד בשנה במכוניות הללו .

מקווה שתמצא מה שתחפש

קורס גרי

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשיש לך 100 אלף שקל אתה לא קונה פיג'ו 306 וגם לא 106 ואפילו לא קליאו.

בכסף הזה אתה יכול קפוץ מדרגה או שתיים. הרכבים הנ"ל טובים לתקציב מצומצם יחסית - 50 אלף ומטה.

בטח שלא, אתה קונה גולף כי גולף הרבה יותר טוב...:roll:

אייל, שוב אתה מדבר שטויות. בגולף GTI אין שום ערך מוסף מעבר למנוע שנמצא גם בפאסאט.

Veni Vidi Vici

פורסם
היתה לי 306 למשך שנה. היה נחמד מאוד, באמת נוחות והתנהגות כביש מהמשובחות שיש,

אבל אני אישית לא יכול לחיות עם החסרונות שלה.

כשתבקר בצד השני, תחזור לכאן ותכתוב משהו יותר ענייני.

מה שכתבתי נכתב כהלצה, בדיוק כמו שהתגובה שלך היתה הלצה. אל תיקח את זה אישית. לעינינו- ביקרתי בצד השני. הרכב הספורטיבי הראשון שיצא לי ממש "לחרוש" עליו היתה גולף gti שהיתה שייכת לחברה שלי דאז... אבא קנה לה מתנת שחרור אי שם בשנת 2000. כבר אז הרכב שיעמם אותי למרות שהוא היה מאוד מפנק. סה"כ נהגתי בו מעל 5000 ק"מ במשך הזמן, אז ניתן לומר שביקרתי בצד השני. צא מהסרט. הגולף gti הוא אחלה רכב, אבל רחוק מלהיות רכב ספורטיבי מוצלח!

פורסם
בגולף GTI אין שום ערך מוסף מעבר למנוע שנמצא גם בפאסאט.

דווקא כן יש ערך מוסף מלבד המנוע - איכות.

בסגמנט הקומפקטיות הספורטיביות, הגולף הרבה יותר מפנקת ממתחרותיה, ואיכות החומרים וההרכבה בה טובה משמעותית מהן.

יש אנשים שיתייחסו לזה כשיקול מרכזי בבחירה מבין האופציות הספורטיביות הקיימות.

פורסם
מוכח ובדוק תראו במגזין אוטו איפה האיביזה ואיפה כול שאר ההנעה קידמית שיש!!

תכף יגיע הבחור עם הגולף gti יזכיר לי ולך איזה רכב הנעה קדמית הכי כדאי לקנות ויעמיד אותך על טעותך.

רמז... איטלקיה מבציר 96

porsche 914,2.0,1970

• ספונסר פורום
פורסם

מה לגבי אימפרזה?

חזק,הנעה לכל 4 הגלגלים,ואני יכול להבטיח לך שמספקת המון המון הנאה מנהיגה.

אורן

פורסם

מה עם האימפרזה הWRX שנת 2000-2001 יש לה כוח היא מהנאה ומספקת.

בקיצור אם אבא שלי היה מקציב לי 100 אלף שקל לאוטו הייתי קונה אימפרזה כזו.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

איך בתקציב של 100K ש"ח, או במילים מאה מטה אלף ש"ח אתם מציעים 106 ראלי שעולה 30K :? באמת שזה כבר מוגזם לאהדה שיש לאוטו הזה.

בתקציב הזה הייתי מחפש סיוויק טייפ R ואם אין אז קליאו ספורט, אבל לא צריך לרדת עד כדי כך לראלי חבוטה מאמצע שנות ה-90, זה כבר מוגזם!

פורסם

ואני עדיין חושב שהדבר הכי הגיוני שהוצע פה עד עכשיו הוא ה206GTI.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה זה ? מייעצים פה לבחור שרק עכשיו הוציא רישיון על מכוניות כמו : מיאטה, גולף gti , אימפרזה gt ?

נו בחייאת אתם רוצים להרוג את הבחור..

הבן אדם (וזה כן רלוונטי הדברים האלה) רק הוציא רישיון עכשיו. כמה כבר הוא נהג לבד?

תנו לו להרגיש מה זה הגה , מה זה דוושת גז , מה זה ברקס.

לא זורקים אותו למים העמוקים רק בגלל שיש לו תקציב.קצת היגיון.

עצה שלי אליך (ואם אתה רוצה תיקח אותה ואם לא אז לא) קנה איזה איביזה 1.6 ידנית או 206 xs משהו חמוד עם צורה (שיהיה גם אופציה להעמיס קצת צ'יצקס :-D ) וגם ידני נמרץ אבל לא הכי עצבני בעולם ( כן עדין תוכל ל"קחת" את הערס השכונתי עם ה323 , עצוב אבל אני יודע איך חושבים בני גילך)

ושתצבור ניסיון קנה משהו יותר עצבני ( ואין סוף לדברים האלה)

יוגב

פורסם
המקסימום לדעתי בתור רכב ראשון 206 GTI יכול להיות מתאים,התנהגות טובה ומנוע לא מאיים מידי.

מעבר לזה בתור נהג חדש אתה חי על זמן שאול עד שאיזה עץ יחבק אותך... ( גם ה GTI גבולית בתכלס XS מומלץ יותר )

מצטער שאני מצטט את עצמי מעמוד 1 ,פשוט אני רוצה לחזק את מה שרשמתי והוסיפו יוגב ושלקייס.

אל תקפוץ מעל הפופיק הבעייה בגיל הזה בד"כ טמונה בך ( לא מכיר אותך אישית זו רק דוגמא ואני כולל את עצמי בגיל הנ"ל בתוכה)

ולאו דוקא ברכב,כלומר אין לך לא את הכישורים ולא את הריסון העצמי כדי להוציא את עצמך מהשטויות שתעשה.

ככל שתקנה רכב עם מנוע חזק יותר והתנהגות סלחנית פחות אתה מסכן את עצמך בצורה משמעותית.

פורסם
106 ראלי שעולה 30K :?

לקנות ראלי ב-30K זו גם הגזמה לעניות דעתי.

חוץ מזה, מחזק ומוסיף על דברים שנאמרו מעלי. ככל שיש רכב מהיר יותר ושיותר דוחק בך להגיע איתו לקצה - כך עושים איתו יותר שטויות, במיוחד בגיל הזה. וכך גם גוברת הסכנה.

לפותח השרשור - תחשוב על זה טוב לפני שאתה רץ לקנות רפליקת מירוצי ראלי כזו או אחרת.

פורסם
בטח שלא, אתה קונה גולף כי גולף הרבה יותר טוב...:roll:

אייל, שוב אתה מדבר שטויות. בגולף GTI אין שום ערך מוסף מעבר למנוע שנמצא גם בפאסאט.

לא אמרתי לקנות גולף GTI (ואני מתעלם ממה שאמרת על הפאסאט כי אין מה להשוות)

אמרתי שלא קונים את 3 המכוניות שהזכרתי אם יש לך תקציב למשהו יותר טוב.

אתה ממשיך להכניס לי מלים לפה, כמו בשרשור של ה DIAMOND VISION אז בבקשה, קרא היטב לפני שאתה מגיב.

אני מסכים עם התפישה שנהג חדש לא צריך להתחיל מרכבים כאלה, אבל מכיוון שאף אחד כאן לא אבא של פותח השרשור,

אז ממליצים לפי הדרישה.

טוב שלא הומלץ כאן על פיג'ו 205 לתקציב של 100 אלף שקל...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה שאתה חושב שגולף יותר טובה מהשאר (מן הסתם, הרי צריך להצדיק איכשהו את זה שקנית אחת) לא בהכרח אומר שזה נכון.

במה גולף GTI יותר טובה מהשאר ?

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...