Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה- רכב ספורטיבי עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני, בניגוד ללא מעט אנשים כאן, לא מחפש בפורום חיזוקים לרכב שקניתי או אקנה.

אני לא חושב שראוי שאגיב לקנטרנות הזאת.

כל מה שנותר לי זה להמליץ שתיקנו רנו קליאו / 106 ראלי שתוכלו לספר על זה בפורום, בלי קשר לתקציב או לצרכים- ושיהיה בהצלחה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זה ? מייעצים פה לבחור שרק עכשיו הוציא רישיון על מכוניות כמו : מיאטה, גולף gti , אימפרזה gt ?

נו בחייאת אתם רוצים להרוג את הבחור..

הבן אדם (וזה כן רלוונטי הדברים האלה) רק הוציא רישיון עכשיו. כמה כבר הוא נהג לבד?

תנו לו להרגיש מה זה הגה , מה זה דוושת גז , מה זה ברקס.

לא זורקים אותו למים העמוקים רק בגלל שיש לו תקציב.קצת היגיון.

עצה שלי אליך (ואם אתה רוצה תיקח אותה ואם לא אז לא) קנה איזה איביזה 1.6 ידנית או 206 xs משהו חמוד עם צורה (שיהיה גם אופציה להעמיס קצת צ'יצקס :-D ) וגם ידני נמרץ אבל לא הכי עצבני בעולם ( כן עדין תוכל ל"קחת" את הערס השכונתי עם ה323 , עצוב אבל אני יודע איך חושבים בני גילך)

ושתצבור ניסיון קנה משהו יותר עצבני ( ואין סוף לדברים האלה)

יוגב

דיי נמאס לי לשמוע דיבורים כאלה!

אני נהג חדש עם שנה וחצי של רישיון ובשנה הראשונה נסעתי על המכוניות של ההורים (לנד קרוזר ופג'ו 406)

ולפני כמה חודשים הגיעה אלי אוודי A3T 180 כח סוס ידנית.. אני יודע שיש את הסטיגמה שכל מי שמתחת לגיל ככה וככה לא יודע לנהוג וכל מה שהוא עושה זה רק לפרפר ברחובות ולהתגרזן למוות בכבישים ב1000 קמ"ש.

יש כאלה שכן ויש כאלה שלא, ואלה שכן יעשו את זה גם בעוד 5 שנים מהיום.. אנשים לא משתנים ביום ולא לומדים כלום גם כן.

המילה התחתונה שלי היא אפשר לסוע באוטו טוב מהיר וחזק בלי להרוג אותך ואת כולם מסביב

פורסם

אני מסכים עם ידידנו החייתי (ביזו). אפשר להתגרזן עם כל רכב, הכל שאלה של ריסון עצמי. בן דודי החי בארה"ב קיבל מתנה כרכב ראשון טויוטה סופרה גודשת חדשה מהניילונים. המאזן שלו נכון לערב סוכות (לא דיברנו הרבה זמן- קצת קשה לשמור על קשר עם רופא צבאי במארינס המוצב בעירק...) עומד על אפס תאונות! מצד שני לא חסר מתלהבים שמכניסים אונו 1000 סמ"ק בעמודי חשמל חדשות לבקרים, מכיוון שטעו לחשוב שמדבקה של ריגר הופכת את רכבם למינימום פאגאני זונדה ואותם למינימום חואן פבלו מונטויה.

עצתי לפותח השירשור- רק אתה מכיר את עצמך כמו שצריך, רק אתה יודע כמה אתה מרוסן, רק אתה יכול להחליט אם אתה מסוגל להתמודד עם קומפקטית חמה כגון קליאו ספורט, או רודסטר שובבה כמו המיאטה מכיוון שבתקציב שלך ישנם מגוון אדיר של רכבים. הכל תלוי בך.

בהצלחה.

פורסם
אני מסכים עם ידידנו החייתי (ביזו). אפשר להתגרזן עם כל רכב, הכל שאלה של ריסון עצמי. בן דודי החי בארה"ב קיבל מתנה כרכב ראשון טויוטה סופרה גודשת חדשה מהניילונים. המאזן שלו נכון לערב סוכות (לא דיברנו הרבה זמן- קצת קשה לשמור על קשר עם רופא צבאי במארינס המוצב בעירק...) עומד על אפס תאונות! מצד שני לא חסר מתלהבים שמכניסים אונו 1000 סמ"ק בעמודי חשמל חדשות לבקרים, מכיוון שטעו לחשוב שמדבקה של ריגר הופכת את רכבם למינימום פאגאני זונדה ואותם למינימום חואן פבלו מונטויה.

עצתי לפותח השירשור- רק אתה מכיר את עצמך כמו שצריך, רק אתה יודע כמה אתה מרוסן, רק אתה יכול להחליט אם אתה מסוגל להתמודד עם קומפקטית חמה כגון קליאו ספורט, או רודסטר שובבה כמו המיאטה מכיוון שבתקציב שלך ישנם מגוון אדיר של רכבים. הכל תלוי בך.

בהצלחה.

סוף סוף תשובה לעניין.

:mm_yeah:

פורסם

מה אתם אומרים על איביזה gti משנים 98-00 ? אמרו לי שיש לה התנהגות טובה..

אגב תודה לכל העונים. אני מעריך את העזרה :-) ואני יודע שצריך בהתחלה לצבור ניסיון ובגלל זה אני לא חושב שקליאו ספורט או mx5 יתאימו לי להתחלה...

יום טוב!

יש חלום חדש...

פורסם

אם התקציב המדובר עומד על 100k למה לך לחשוב על רכישת רכב בן עשר שנים? אם אתה מעוניין באיביזה ספורטיבית עדיף שתרכוש fr בת שנתיים שלוש.

פורסם
אם התקציב המדובר עומד על 100k למה לך לחשוב על רכישת רכב בן עשר שנים? אם אתה מעוניין באיביזה ספורטיבית עדיף שתרכוש fr בת שנתיים שלוש.

ב-100K כרכב ראשון ובמידה ומדובר בנהג זהיר והייתי רוצה לנצל את כל התקציב הייתי קונה או FR שנת 2006-07 או WRX שנת 2003-04.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

ה-ATR נפלאה, אבל הוא לא צריך רכב בגודל כזה.

אור, לגבי ההתחלה וחוסר הנסיון שציינת, הראלי חדה וקיצונית יותר מהקליאו ספורט, אך כמובן שפחות מהירה.

וכמו שנכתב זה הכל תלוי במידת הבגרות הנפשית שלך.

אופציה טובה נוספת היא CTR עם קיט מתלים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

לא משנה איזה אוטו תבחר לקנות בסוף הייתי מציע לך לשמור 2K בצד לקורס נהיגה מתקדמת ואח"כ ספורטיבית, כך תוכל להכיר את האוטו שבחרת יותר טוב לשפר את יכולות הנהיגה שלך מבלי "לחבק עצים" או לגלח כיכרות.

כל הרכבים שמציעים לך פה הם קצת יותר חזקים מהסטנדרט הנפוץ כדאי מאוד שתדע לשלוט באוטו ולא הוא בך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
לא משנה איזה אוטו תבחר לקנות בסוף הייתי מציע לך לשמור 2K בצד לקורס נהיגה מתקדמת ואח"כ ספורטיבית, כך תוכל להכיר את האוטו שבחרת יותר טוב לשפר את יכולות הנהיגה שלך מבלי "לחבק עצים" או לגלח כיכרות.

כל הרכבים שמציעים לך פה הם קצת יותר חזקים מהסטנדרט הנפוץ כדאי מאוד שתדע לשלוט באוטו ולא הוא בך.

המלצה מצויינת, שני הקורסים שציינת הם בגדר חובה!

פורסם

WRX , STI ושאר הנינג'ות היפניות האלה ממש לא מתאימות לנהג חסר ניסיון , בטח שהאחזקה שלהם לא (שאני מניח שטיפול על ההורים) דלק , חלקים וכמובן ביטוח לפני שאתה מברר כמה עולה ביטוח תיזהר שלא תיפול מהכיסא בעיקר ביטוח לנהג חדש+ צעיר מה גם שהרבה חברות ביטוח לא ירצו לבטח אותך.

רנו קליאו ספורט יכולה להיות אופציה לא רעה אבל ההתנהגות שלה חדה למדי והיא עלולה לנשוך, גם האחזקה שלה אל הכי זולה ויש טיפולים יקרים למדי.

הנעה אחורית בתור רכב ראשון לא מומלץ , מאזדה MX 5 עקב היותה רודסטר ועקב היותך נהג חדש = מחיר ביטוח שתוכל לקנות רכב קטן .

לטעמי הרכב הכי מתאים מבחינת הכל זה 206 GTI , אחזקה זולה יותר מהמקבילות (בעיקר מהקליאו ספורט), מהנה למדי בסיבובים , כוח לטעמי מספיק בתור רכב ראשון לצבור ניסיון וכמובן לוק מדהים והיא מאובזרת ומפנקת למדי .

איבזה טורבו, גולף GTI אם בא לך להיות מהיר ברמזור התנהגות מהנה וספורטיבית לא תקבל כאן אבל מנוע איכותי עם רצועת כוח ומומנט נדיבים במיוחד כן וגם איבזור ופינוק לא חסר להן .

• תוכן חדש...