Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה- רכב ספורטיבי עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנהג חדש אל נהג חדש, שנוהג על רכב "עוקצני" כמו שרבים נוהגים לכנות אותו, אני מסכים עם favorite 1 ופיליפ.

אני מתאפק ומחכה לסופ"ש בשביל להתגרזן, ובכל מקרה בשעות שאני נוסע באמצ"ש יש תנועה כבדה.

אם התנהגות בראש מעניך, לדעתי תחפש קליאו ספורט. במידה ואין לך כח להתמיד בחיפושים (דבר לא קל), הייתי מחפש 206 GTI. לא הרבה פחות טובה מהקליאו, למרות המנוע החלוש וחסר העוקץ.

סיוויק טייפ אר גם היא תשב עליך בול, ותתאים לפוזה של נער במידה וזה מה שאתה מחפש.

מה-FR הייתי יורד. שווה להוסיף כמה אלפים ולקבל את הקופרה, שנדחקת לך לתקציב.

מכל הרשימה, במידה והיה לי תקציב דומה - בחירתי היתה ה-CUPRA ללא כל צל של ספק. יש הבדל עצום בין רכב ספורט שנוסע 6 שנים על הכביש לבין רכב שנוסע שנתיים שספק אם עדיין באחריות. אני מבטיח לך שלא תתאכזב מההתנהגות.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תכף יגיע הבחור עם הגולף gti יזכיר לי ולך איזה רכב הנעה קדמית הכי כדאי לקנות ויעמיד אותך על טעותך.

רמז... איטלקיה מבציר 96

דווקא עשתה זמן יותר איטי מהגולף,הקליאו ספורט,והאיביזה.

פורסם

מכל הרשימה, במידה והיה לי תקציב דומה - בחירתי היתה ה-CUPRA ללא כל צל של ספק. יש הבדל עצום בין רכב ספורט שנוסע 6 שנים על הכביש לבין רכב שנוסע שנתיים שספק אם עדיין באחריות. אני מבטיח לך שלא תתאכזב מההתנהגות.

באיזו שנים יש את הקופרה שאתה מדבר?

יש חלום חדש...

פורסם

אני יודע שקיימת ב-2007-2008, אך בשבילהן תצטרך להוסיף כמה אלפים לתקציב.

לגבי 2006 - אני לא יודע, תחכה למשפחת J לתשובה מדוייקת.

בכל מקרה - אתה יכול לפתוח מחירון בעצמך ולבדוק בעלות של שיחה רגילה.

אני אשמח לדעת מה הכיוון שלך כעת, CTR או CUPRA, או בכלל קליאו RS.

תעשה נהיגת מבחן על כל הרכבים. אופי המנוע של הסיוויק והקליאו (אטמוספרי צווחני, אני אישית מת על זה) שונה לחלוטין מאופי המנוע של המוגדשות עם מומנט בשפע. גם ההתנהגות שונה, ואף המראה (חבוי/צעקני).

פורסם

הי,

קראתם אז באתי- הקופרה דור חדש קיימת מ2005

לי אישית יש FR ואני מרוצה ביותר- לא הייתי שולל זאת על הסף אם הייתי מוצא אקזמפלר שמור.

קח בחשבון שגם הFR וגם הקופרה אינן סלחניות כלל ודורשות סבלנות, איפוק והכרה של מגבלות הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא הייתי רץ דווקא על הקופרה.

אם זה הכיוון, אז גם FR בהחלט יכולה להיות אופציה ראויה, מה גם שבמחינת משומשת היא תהיה זולה יותר מהקופרה ואם יש אחת כזאת במצב טוב אז בהחלט היא שווה את הכסף(לא רק הקופרה).

כמובן שבעזרת כמה שינויים קטנים החסרונות של הFR או הקופרה יתגמדו.

לפותח השירשור,

בתקציב של 100K איביזה FR 2005 שמורה שבעליה דורש אפילו מעל המחירון תיכנס בהחלט בתקציב + שיפור מלא מא' ועד ת'.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לכל אלו שממליצים אימפרזות מוגדשות כרכב ראשון לנהג חדש - תחשבו שוב.

זה לא מתאים, ולו בגלל:

1. דלק.

2. פוטנציאל הסתבכות בתאונות במהירויות גבוהות מדי.

3. עלויות ביטוח מחרידות.

4. הצקה של השוטרים כל 5 דקות, במיוחד אם האוטו בצבע כחול.

ולגבי קליאו ספורט שיותר חזקה מאימפרזות - בתור בעל קליאו ספורט אני נוטה להסכים עם קונדסון ולהמליץ על החזרת הסרט לבלוקבסטר בהקדם.

לדעתי הדגש צריך להיות על רכב עם עלויות אחזקה סבירות ושנתון גבוה, כמובן יחד עם הנאה מנהיגה.

מה השנתון הכי גבוה שיש 206XS למשל?

כמה עולה 207 חדשה מהשקית 1600 ידנית? (יש בכלל?)

ה-206XS אמנם לא בדיוק טיל בליסטי אבל היא לא שוקלת הרבה והיא מספיק זריזה כדי לא לעשות בושות בחבר'ה, במיוחד בהילוכים הנמוכים.

ולגבי הגולף - על איכות אפשר בהחלט לדבר בהקשר שלה, אבל אם יש חשש מעלויות אחזקה שקשורות בצרפתיות, אז צריך להיות חשש גם מהגולף - יבואן VW בישראל לא בדיוק ידוע במחירי החלפים הזולים שלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

החלטתי- לדעתי הרכב הטוב ביותר בשבילי יהיה 206 gti (שחורה :twisted:)

עכשיו רק צריך למצוא אחת :-)

תודה לכול מי שעזר לי

יש חלום חדש...

פורסם

יש אחת אדומה, אבל עם מושבים שחורים, פה.

בהצלחה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
דווקא עשתה זמן יותר איטי מהגולף,הקליאו ספורט,והאיביזה.

אין לי מושג על איזה אקזמפלר אתה מדבר, או מי נהג.

לי יש כזו בבית ואני מתחייב שמה שאתה אומר זו שטות מוחלטת,

למעט,אולי, מסלול סופר טכני במהירות נמוכה אל מול הקליאו.

אין שום סרט בעולם לגבי היתר,אלא אם שופרו ב-40K ומעלה

porsche 914,2.0,1970

• תוכן חדש...