Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה- רכב ספורטיבי עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

306GTI או גולף GTI ?

אם ההעדפה שלי היתה 306GTI התמונה והחתימה שלי היו שונות (הייתי מחזיק כרטיס חופשי חודש, וגם היה לי מושג באיזו חברת גרירה אני מנוי :) )

ואולי מצד שני היית מבין את פשר החפץ המעוגל הזה שיוצא מהדשבורד ומפריע לך לראות את לוח המחוונים :lol: או בגולפית מדוברת: הסטנד של הצפצפה...

פורסם

אין רכב שעונה ממש על הדרישות שלי:?: כלומר עם התנהגות כביש טובה והנאה מנהיגה..

יש חלום חדש...

פורסם

אמרו לך כבר - מיאטה.

תגדיל את התקציב בעוד 10K +- ותוכל אפילו למצוא אחת במצב טוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רנו קליאו ספורט !!!

ועוד ישאר לך כסף.

מבחינת נתונים בשטח לוקח את רוב המכוניות שאתה מכיר כולל סוברו אימפרזה טורבו

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

בלוקבסטר התקשרו... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ואולי מצד שני היית מבין את פשר החפץ המעוגל הזה שיוצא מהדשבורד ומפריע לך לראות את לוח המחוונים :lol: או בגולפית מדוברת: הסטנד של הצפצפה...

היתה לי 306 למשך שנה. היה נחמד מאוד, באמת נוחות והתנהגות כביש מהמשובחות שיש,

אבל אני אישית לא יכול לחיות עם החסרונות שלה.

כשתבקר בצד השני, תחזור לכאן ותכתוב משהו יותר ענייני.

כשיש לך 100 אלף שקל אתה לא קונה פיג'ו 306 וגם לא 106 ואפילו לא קליאו.

בכסף הזה אתה יכול קפוץ מדרגה או שתיים. הרכבים הנ"ל טובים לתקציב מצומצם יחסית - 50 אלף ומטה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אין רכב שעונה ממש על הדרישות שלי:?: כלומר עם התנהגות כביש טובה והנאה מנהיגה..

תקנה לך הונדה סיוויק טייפ R שנת 2002.

אל תתקרב לסיאט איביזה FR או גולף GTI אם אתה אוהב לנהוג.

1. האם רק לי נראה קצת מגוחך שאתה קובע נחרצות מה יתאים/ לא יתאים כשכל נסיון הנהיגה שלך מסתכם אולי בשנה אחת?

2. אני אוהב לנהוג ויש לי FR אז מה זה אומר? שאם אין לי מנוע של טיסן ו/או מכסחת דשא אז אני לא נוהג. רוצה לשמוע משהו- אני מאוד נהנה לנהוג עליה- כח מטורף וגמישות של מתעמלת קרקע מזרח ארופאית. נכון שבסיבובים מזיעים אבל מי אמר שהכל חייב לבוא בקלות...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
1. האם רק לי נראה קצת מגוחך שאתה קובע נחרצות מה יתאים/ לא יתאים כשכל נסיון הנהיגה שלך מסתכם אולי בשנה אחת?

עידן

זוכר מה רשמתי בפתיחה? אם אין לך איך לעזור לי אז בבקשה אל תרשום דברים סתם. תודה.

יש חלום חדש...

פורסם

אור ידידי,

הפשרות הטובות ביותר בתקציב שלך זה 306GTI, קליאו ספורט או מיני קופר או מיאטה.

בימרים יהיו קצת גדולים כרכב ראשון, במיוחד באחזקה.

אבל שוב, אני לא בטוח עד כמה אבא ישמח לשמוע על הפז'ו והרנו.

אלו האופציות אם אתה אוהב לנהוג, ואני יודע שאתה כן.

גולף GTI MK4 לא תספק אותך וכך גם כל VAG מאותם השנים.

אייל, הוא ישמח לפרט לך מדוע הוא רצה לקנות ראלי 8)

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
זוכר מה רשמתי בפתיחה? אם אין לך איך לעזור לי אז בבקשה אל תרשום דברים סתם. תודה.

תלמד לקרוא בין השורות - זה יעזור לך בהמשך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תקנה לך הונדה סיוויק טייפ R שנת 2002.

אל תתקרב לסיאט איביזה FR או גולף GTI אם אתה אוהב לנהוג.

עם אתה אוהב לנהוג מהר אז תקנה רק איביזה,אומנם לא תהנה ממנה בסיבובים, אבל תשאיר אבק לכול הנעה קידמית שיש עם קצת שיפורים.

מוכח ובדוק תראו במגזין אוטו איפה האיביזה ואיפה כול שאר ההנעה קידמית שיש!!

• תוכן חדש...