Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נמצא תקופה ארוכה בחו"ל וברשותי רכב מסוג פורד פוקוס 2007.

היום לאחר שמילאתי את מיכל נוזל השמשות בחומר מיוחד נגד קפיאה בגלל שאתמול היה כאן מינוס 7 והמים במיכל קפאו, עשיתי סבב בדיקת אורות ומצאתי שהנורת חניה הקדמית השמאלית איננה עובדת.

מבדיקה מול חברת ההשכרה עולה שהם רוצים שאביא את הרכב אליהם (מרחק של 120 ק"מ לכל כיוון)...הבנתי שחבל לי על הזמן והדלק בנסיעה עד לשם.

ניסיתי לבדוק בכוחות עצמי אך נראה שאין שום גישה לחלק האחורי של הפנס. הכל נמצא תחת קורת מתכת מלמעלה ומאחור יש את קופסת הפיוזים (?). בדקתי בספר הרכב ושם הכל נראה פשוט...אין לי מושג איך להגיע לצד האחורי של הפנס כדי לשלוף את המנורה ובאם צריך להחליף אותה.

האם מישהו נתקל בזה ?

אשמח לכל עזרה.

פורסם

אתה פשוט צריך להוציא את הפנס. הוא תפוס באמצעות קליפס מפלסטיק (אני חושב שהוא תפוס גם בבורג מלמעלה, לא זוכר בדיוק, אך לאחר שחרור הבורג הוא נשאר תפוס ע"י הקליפס).

אם אתה עומד מול חזית המכונית, הקליפס נמצא מאחורי הפנס בצד הפנימי (הצד הקרוב למצנן), באמצעות מברג תלחץ על הקליפס והפנס משתחרר די בקלות (לקח לי פחות מדקה לאחר שמכונאי של פורד הסביר לי בטלפון).

בהצלחה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה על התגובה.

אך האם אתה מתכוון שכל יחידת הפנס אמורה לצאת החוצה ?

ואם כן - האם אין אחרי זה בעיה עם כיוון גובה האורות ?

פורסם

למייק שלום ושבוע טוב.

בפורד פוקוס שי 2 דגמים בדגם הישן הפנס נתפס ב2 ברגים מלמעלה ובורג מבפנים ואתה צריך לפרק גם מצבר באים הנורה בצד המצבר. ובדגם החדיש יותר יש פח שמונעה גישה למנורה הראשית ופירוק הפנס הוא פשוט 2 יתדות מפלסתיק הממוקמות ממש בגב הפנס האחד צמוד לגריל והשיני לייד הכנף, שנשלפים במשיכה כלפי מעלה וכל הפנס יוצא. מאחר והפנסים חוזרים לתושבות שלהם אין צורך בכיון אורות.

שבוע טב ובהצלך יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אני רק יכול להוסיף קוריוז שלפני שלושה שבועות בערך הלכה לי נורה ראשית ימין והבחור שהחליף לי את זה התלונן שהגישה בפוקוסים כלכך קשה, שזה ממש רכב מעצבן לטפל בו להחלפת נורות.. :)

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

תודה על העזרה.

הפנס אכן תפוס מלמעלה עם בורג ולאחר הוצאתו יש לשלוף את שתי תופסני הפלסטיק שציינתם ואז כל הפנס יוצא החוצה.

לאחר מכן יש להוציא את הכיסוי פלסטיק האחורי שלו שתפוס ע"י 4 קליפסים מפלסטיק ואז יש גישה להחלפת כל הנורות בפנס.

• תוכן חדש...