Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רסיבר +DVD לקולנוע ביתי LG דגם LH-T6001 כדאי ב-100$?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

לאחר שרכשתי טלויזיית LCD לחדר (HITACHI 32' דגם A01A) הגיע מהר החשק לרכוש מערכת קולנוע ביתי.

כיון שהיה לי יום הולדת, חבר טוב קנה לי DVD של LG עם יציאת HDMI (דגם DV298H).

עכשיו מה שחסר לי זה רק רסיבר ורמקולים. התקציב שלי מאוד מוגבל ולא יעבור את תקציב ה-800 ש"ח בלחץ. במהלך חיפושים ברשת, שמתי לב לדגם שרשמתי בכותרת שמוצע כרגע במבצע בדיוטי פרי.

מחיר המכשיר הוא זול במפתיע יחסית לרסיבר עם די הרבה כניסות (ה-DVD ממש לא מעניין אותי כיון שכבר יש לי מכשיר טוב בהרבה מהמשולב שמגיע עם הרסיבר). ידוע לי שההספקים לכל ערוץ הם לא בשמים אך החדר שלי קטן גם ככה ולפי המפרט אפשר להגביר 5 רמקולים ככה שלא נראה לי שאצטרך יותר מזה.

רציתי לדעת מה דעתכם על המכשיר והאם התמורה למחיר משתלמת כאן, אודה לכם אם תוכלו לציין יתרונות וחסרונות, בעד ונגד אם לרכוש או לא.

לינק מצורף למפרט הטכני של המכשיר: http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=946&mId=1&cId=23&sId=21

נ.ב - חבר טס היום בערב לחו"ל ואודה למגיבים אם תוכלו לתת תשובות ענייניות וחד משמעיות ע"מ שאוכל להחליט בשעות הקרובות אם לבקש ממנו או לא.

תודה רבה, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...