Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בבחירת רכב 10K-20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סוזוקי סוויפט שנת 96 נראה לי עולה משהו באיזור ה 20K

שטויות אל תיגע בסוויפט ולא ביורוסוויפט

הסבר, פרט ונמק ! :x

כי זה סתם אוטו

הבנאדם מדבר על 106 XS או 106 XSI אפילו ואתה מציע לו לקנות קופסא על גלגלים, זה כמו להציע לו קאיה פרייד, זה סתם גרוטאה (מנסיון).

בקשר ל106 XSI רק קח בחשבון שאם אתה נהג חדש וזה האוטו הראשון שלך (לא ציינת אם זה המצב או לא) אז הוא קצת גדול עליך, זו תופעה מוכרת של נהגים חדשים שחושבים שהם נהגי ראלי וקונים 106 ראלי או 205 GTI ואין להם בכלל מושג מה לעשות עם האוטו הזה, אם אתה נהג חדש תקנה אוטו אמין קודם כל שלא יעשה לך בעיות, אחרי שתצבור נסיון ואולי תעשה קורס נהיגה ותחשוב שאתה מוכן לאוטו ספורטיבי אז תתחיל לחשוב על זה אבל אין טעם אם זה האוטו הראשון שלך לקנות אוטו שרמת הביצועים שלו עולה בהרבה על רמת היכולת שלך.

אוי תעשה לי טובה ותפסיק לשחק אותה.

ולעידן, לדעתי חפש 205 והיא תשרת אותך הכי טוב (מנוע 1400).

מנסיון במשפחה של אחת משנת 92.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צודק,לא ציינתי באמת את מידת הנסיון שלי, בכל אופן,אני לא נהג חדש,יש לי רשיון כבר כמעט 5 שנים,ואני נוהג המון,ויש לי גם קצת נסיון בנהיגה עם אופי יותר ספורטיבי (אם כי לא עשיתי קורס,אלא פשוט מתוך "השתעשעות" עם מכוניות במגרש סגור,מעתיד מתוכנן קורס נהיגה ספורטיבית יותר רציני).

אבל בכל אופן,אני לא רוצה לקנות מכונית כמו 106XSI בשביל לעשות איתה רייסים,זה לא הקטע שלי וכבר עברתי את שלב ההתלהבות,פשוט אני מעדיף לקנות מכונית קטנה שיש לה מנוע יחסית גדול כיוון שאני יודע שבערך פעמים בשבוע היא תידרש לנסיעה די ארוכה ואני מעדיף מכונית כזאת שתיקח את זה יותר בקלות ולא תחנק באמצע.

הנושא של האופי היותר ספורטיבי של המכונית הוא יותר שולי (למרות שאני אוהב מדי פעם גם לנהוג קצת מהר,אבל לא בהגזמה),ואני חושב על המכונית הזאת בגלל שהיא נראית לי מכונית נחמדה עם איבזור לא רע.

השאלה באמת היא אם זה אפשרי למצוא אחת כזאת משנת 95 שהיא במצב נורמלי.

עידן.

קודם כל קורס זה מומלץ בלי קשר...

דבר שני אני חושב שזה אפשרי למצוא והנה בדקה חיפוש מצאתי לך קישור:

http://luach.ynet.co.il/levad.asp?z=c&tz=usedcar&nkotcd=593752

בקשר לזה שהציע 205 שנת 92 1400 זה הצעה מאוד הגיונית שכן התקציב שלו הוא 20000 והוא אפילו מתעניין באוטו שעולה 26000 והוא אמר שהוא רוצה מנוע גדול אז אתה מציע לו אוטו ישן עם מנוע קטן (או לפחות לא גדול) שעולה בערך חצי מהתקציב שיש לו, מאוד הגיוני.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אני הבאתי דוגמה ל205 משנת 92 שהיתה אצלנו במשפחה והראתה אמינות מופלאה.

הוא יכול לחפש אחת משנתון גבוה יותר שתשרת אותו מעולה.

פורסם
אני הבאתי דוגמה ל205 משנת 92 שהיתה אצלנו במשפחה והראתה אמינות מופלאה.

הוא יכול לחפש אחת משנתון גבוה יותר שתשרת אותו מעולה.

מקרה נדיר בצורה לא נורמלית.

צרפתיות בנות 10 או במקרה הזה כבר 12 הדבר האחרון שאתה יכול להגיד עליהן זה אמינות.

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

חבר'ה בלי מכות..... :wink:

לגבי ההצעה לפז'ו 205,זו יכולה להיות הצעה לא רעה למרות שאני פחות אוהב אותה,ואני גם מעדיף רכב יותר קומפקטי,סה"כ אני לא הולך לקנות רכב למשפחה אלא רכב שישרת אותי בלבד,ורצוי עם מנוע מעל 1400,כך שגם יהיה לו כוח ומצד שני הוא לא ייקרע אותי יותר מדי בהוצאות על דלק (בנסיעות רגילות\מתונות).

אגב,אם מישהו יכול לתת לי נתונים טכניים על 106XSI בנפח 1600 סמ"ק משנת 95 אני אשמח (מבחינת כמה כ"ס,ביצועים,צריכת דלק פחות או יותר וכו',כמובן לגיר ידני).

כמו כן אם מישהו יכול לתת לי את הנתונים של 106 XSI בנפח 1400 סמ"ק זה יהיה מעולה.

לגבי האבזור,האבזור של דגם ה-1600 זהה לזה שב-1400 ?

תודה רבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ע"פ פרקרס:

XSi 1400 -

100 כ"ס

0-60 מייל ב9.4

XSi 1600 -

105 כ"ס

0-60 מייל ב9.8 (??)

http://www.parkers.co.uk/choosing/performance/performance.aspx?model_id=429

יש באמת לפעמים קטעים כאלה עם מנוע יותר גדול שמוציא ביצועים פחות טובים, זה גם קשור למומנט וגם המנועים היותר גדולים לפעמים פחות ספורטיביים אבל מתפקדים יותר טוב במהירויות שיוט ויותר שקטים.

פורסם

אני חושב שבשנתון שאתה יכול להרשות לעצמך נושא האמינות חשוב יותר.

מניסיון אישי שלי ושל אחרים קבל המלצה חמה מאוד על סובארו ג"אסטי 1200.

נכון המכונית "אפורה" אבל היא מדליקה כל בוקר לא מתקלקלת ו1200

חיה רעה.עולה את ירושליים 5 אנשים עם מזגן על 130 בעליות.

שלא תיגע בצרפתיות.נכון הם יותר מהנות לנסיעה (כשהם נוסעות).אבל הכי

הרבה אתה תיסע למוסך.

מה שלא תיבחר שיהיה לך בהצלחה.

פורסם
ע"פ פרקרס:

XSi 1400 -

100 כ"ס

0-60 מייל ב9.4

XSi 1600 -

105 כ"ס

0-60 מייל ב9.8 (??)

http://www.parkers.co.uk/choosing/performance/performance.aspx?model_id=429

יש באמת לפעמים קטעים כאלה עם מנוע יותר גדול שמוציא ביצועים פחות טובים, זה גם קשור למומנט וגם המנועים היותר גדולים לפעמים פחות ספורטיביים אבל מתפקדים יותר טוב במהירויות שיוט ויותר שקטים.

פרקרס אינו תנ"ך. ישנם הרבה אי דיוקים באתר. הדוגמא שהועלתה היא אחת מהן.

לעידן , אם אתה מתעקש על צרפתיה - אני ממליץ על ZX AURA 1.8 94-95

או וולקן 93-94

אם כבר אתה מתפשר על אמינות לפחות כדאי שתקבל תמורה מלאה.

הZX תתן מרווח ושימושיות שה106 לא תתן.

פורסם

אבל הוולקן לא "זוללת" דלק ?

מישהו יכול לתת לי קצת נתונים טכניים שלה ?

נ.ב

מצטער שאני קרציה,אבל פשוט אני יודע שיש פה חבר'ה שמבינים קצת יותר ממני אז אני מעדיף לסמוך עליהם.

תודה.

פורסם
אבל הוולקן לא "זוללת" דלק ?

מישהו יכול לתת לי קצת נתונים טכניים שלה ?

נ.ב

מצטער שאני קרציה,אבל פשוט אני יודע שיש פה חבר'ה שמבינים קצת יותר ממני אז אני מעדיף לסמוך עליהם.

תודה.

1 ל 8.5 בעיר. מחוץ לעיר 1 ל 12

מנוע 2 ליטר - 123 כ"ס . מנוע אמין ביותר שכוחו נשאר במותניו גם אחרי שנים. :wink:

מכונית שקטה , מתנהגת ומפנקת.

פורסם

למרות שנשמע מאוד מפתה,אני מאמין שהוולקן תיהיה לי יקרה מדי לאחזקה מבחינת הדלק, כי רוב הנסיעות שהמכונית תבצע הן בתוך העיר,ומנוע 2 ליטר קצת גדול עליי..........

אני מבין שבגדול,אתם לא ממליצים לי ללכת על 106 שנת 95.....

קצת מבאס כי קצת נדלקתי על המכונית.....אבל לא נורא.

פורסם

שמע אתה לא יכול גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה.

מצד אחד אתה מדבר על אוטו ספורטיבי סטייל 106 XSI שזה אוטו שאוכל דלק ומצד שני אתה מדבר על חסכונות בדלק.

אולי תחשוב על פולו 1300 אם אתה רוצה גם חסכונות בדלק וגם אותו סביר ואמין זה רעיון טוב.

רוצה אוטו גם עם התנהגות לא רעה בכלל, ביצועים סבירים וחסכוני בדלק

אולי פורד פיאסטה דינמיק 16V זה מה שמתאים לך (למרות שטיפה יקר לך אבל לא יותר מה106 XSI).

רוצה ביצועים טובים ובזול, לא יודע לגבי חסכונות בדלק אני מניח שקצת אוכל אבל בסך הכל אוטו מצויין, פיאט בראבו 100 כ"ס 16V.

רוצה אוטו בנזונה מבחינת ביצועים אבל לא חסכוני תחשוב על רנו קליאו RSI

בקיצור יש עוד הרבה אפשרויות חוץ מה106, הבעיה היא שאני לא בטוח שאתה יודע מה אתה רוצה כ"כ מהאוטו, קודם כל תברר מה אתה מחפש מהאוטו, מה יותר חשוב לך, שיהיה יותר חסכוני או יותר ספורטיבי, לאיזה כיוון אתה מעדיף לנטות יותר לכיוון הספורט עם התפשרות על החיסכון או לכיוון החיסכון והתפשרות על הספורט, אחרי שתחליט יותר טוב מה אתה מעדיף אז יהיה יותר קל לעזור לך כי תאמין לי שיש הרבה אפשרויות שעוד לא עלו לך בראש בכלל.

פורסם
דיינמיק 16וי לא בתקציב

רוצה אוטו בנזונה מבחינת ביצועים אבל לא חסכוני תחשוב על רנו קליאו RSI

אחרי מה שאמרת על רנו 5 אגדית , הייתי מחליף מנעול בבית :twisted:

גם XSI לא בדיוק בתקציב התקציב שלו די גמיש לפי מה שראיתי מהתגובות.

בקשר למשפט על הרנו 5, הסבר...

• תוכן חדש...