Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בבחירת רכב 10K-20K

edan82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום !!!

אני מעוניין לרכוש רכב קומפקטי (בסגנון של 106) בסכום של עד 20K.

מה שחשוב לי שזה יהיה רכב די אמין,ידני,עם מנוע 1.4 או בעדיפות 1.6.

כמו כן רצוי שזה יהיה רכב נאה לעין (לא מחפש פוזה אבל שזו לא תיהיה לאדה...).

לא אכפת לי אם הרכב יהיה יפני,כורדי או צרפתי...(טוב נו,שלא יהיה כורדי)...

אודה מאוד למי שיכול לעזור !!!.

תודה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אז מה רע ב106?

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אמרתי בכלל שמשהו רע בה,היא דווקא נראית לי אחלה אופציה,אבל אני מעוניין לשמוע עוד עצות והצעות,וכמו כן איזה דגמים אני יכול לקנות בסכום הזה.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוזוקי סוויפט שנת 96 נראה לי עולה משהו באיזור ה 20K

שטויות אל תיגע בסוויפט ולא ביורוסוויפט

ה106 נראה לי אחלה אופציה, אם אתה רוצה אפשר גם 205 אני אישית יותר אוהב את ה106, במחיר הזה אתה יכול לקנות XS שזה הדגם הכי טוב של 106 (חוץ מXSI,GTI וראלי)... זה אוטו נחמד לאללה בהחלט אחת מהאפשרויות הטובות שלך במחירון הזה... אם יש לך עד 20K אתה אולי יכול לדחוס איפשהו פיאט בראבו 1400, המחירון שלה זה 23K ואין לה כזה שוק אתה בטח יכול למצוא אחת ב20K-21K.

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נדלקתי דווקא על ה-106 XSI 1600.

מבחינת השנתון,האופציה היחידה שעומדת לרשותי היא שנת 95,במחירון היא 26,000 ש"ח,אבל כבר שמעתי על כאלה שירדו לכיוון ה-20K.

מה אתם אומרים על אחת כזאת ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסבר, פרט ונמק ! :x

סתם קיפולי פח יפאניים.

א, ל-ב, וזהו.

כל השאר זוועה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת השנתון,האופציה היחידה שעומדת לרשותי היא שנת 95,במחירון היא 26,000 ש"ח,אבל כבר שמעתי על כאלה שירדו לכיוון ה-20K.

אתה לא רוצה לקנות רכב "ספורטיבי" ו"שמור" שבעליו גמיש ונחמד עד כדי כך שיהיה מוכן להוריד לך 20 אחוז מערך הרכב :!:

רד מזה. אין ארוחות חינם. אם אתה מחפש מכונית אמינה , אל תקנה צרפתיה בת 10.

ב20K הייתי מחפש פייסטה מהשכרה (רק דיינמיק -97-98, לא יוט').

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם קיפולי פח יפאניים.

א, ל-ב, וזהו.

כל השאר זוועה

מכונית משמימה מלכתחילה, שנבנתה ע"י הונגרים שקראו מתכון יפני לא נשמעת משהו.

:wink:

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון האוטו לא משהו לסוע בו,אבל הוא אמין מאד-יש לנו אחד כזה ביד שנייה מ96 (לצערי לא שיתפו אותי בהחלטה מה לקנות) ואין איתו שום תקלות מכניות.

חוץ מזה הוא גם מחוץ לטווח מחיר שלך,המחירון שלו לשנת 96 עומד על בערך 33k.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא רוצה לקנות רכב "ספורטיבי" ו"שמור" שבעליו גמיש ונחמד עד כדי כך שיהיה מוכן להוריד לך 20 אחוז מערך הרכב :!:

רד מזה. אין ארוחות חינם. אם אתה מחפש מכונית אמינה , אל תקנה צרפתיה בת 10.

ב20K הייתי מחפש פייסטה מהשכרה (רק דיינמיק -97-98, לא יוט').

אני לא התכוונתי ספציפית לרכב מסויים שירדו במחיר שלו,אני שואל בכללי לגבי הרכב,איך הוא מבחינת אמינות,נוחות וכו' ?

לגבי הטענה שלך שמכונית צרפתייה בת 10 היא לא אמינה,אני חושב שאתה עושה הכללה,כי הכל תלוי באיך שמרו על הרכב (לאחי היתה פז'ו 306XR 1600 שנת 95,המכונית היתה אצלו בתור יד שלישית והיתה שמורה במצב מדהים,היא שירתה אותו במשך 3 שנים ללא כל תקלות מיוחדות).

אבל בכל אופן קיבלתי את הצעתך לגבי פורד פיאסטה,השאלה היא איפה מוצאים באמת פיאסטה בשנתונים שציינת במצב סביר (כמובן שלא בחברת השכרה,כי כבר לא מחזיקים את השנתונים האלה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל בכל אופן קיבלתי את הצעתך לגבי פורד פיאסטה,השאלה היא איפה מוצאים באמת פיאסטה בשנתונים שציינת במצב סביר (כמובן שלא בחברת השכרה,כי כבר לא מחזיקים את השנתונים האלה).

מחפשים בסבלנות בעיתונים, כמו כל רכב.

זכור את המשפט הידוע: החיפזון מהשטן.

דניאל

נ.ב.

אחד בפה ואחד בלב. :roll:

MCS 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הטענה שלך שמכונית צרפתייה בת 10 היא לא אמינה,אני חושב שאתה עושה הכללה,כי הכל תלוי באיך שמרו על הרכב (לאחי היתה פז'ו 306XR 1600 שנת 95,המכונית היתה אצלו בתור יד שלישית והיתה שמורה במצב מדהים,היא שירתה אותו במשך 3 שנים ללא כל תקלות מיוחדות).

צודק. לוקח את דברי בחזרה , אכן יש מקרים נדירים. :wink:

אני לא נגד רכישת צרפתיה בת 10 באופן כללי. אני נגד רכישת צרפתיה בת 10 לאדם שקריטריון האמינות נמצא בראש מעייניו.

בנוגע לפייסטה - מצטרף לדניאל- סבלללללללנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה,זה לא שאני מחפש מכונית אמינה ב-100% כי גם יפנית בת 10 לא תיהיה כזאת אמינה,אבל אני מחפש מכונית שבגדול לא תבלה שבוע על הכביש ועוד שבועיים במוסך,אלא מכונית שאני אוכל להנות ממנה ולבצע איתה נסיעות קצת ארוכות מדי פעם (בעיקרון המכונית רוב הבמן אמורה לבלות בתוך העיר,אבל פעם פעמיים בשבוע אני אצטרך לעשות נסיעה קצת ארוכה מבת ים לויתקין,כ-50 דקות נסיעה),כך שאני רוצה מכונית שתעמוד בזה יפה ללא יותר מדי תקלות,זו גם הסיבה שאני מחפש מכונית קטנה עם מנוע "גדול" (תסכימו איתי ש-1600 על מכונית כמו 106 זה מכובד מאוד).

אבל בכל אופן אני שמח על העצות שאתם נותנים,ובאמת אם יש לכם עוד רעיונות למכוניות נחמדות אז אני אשמח (אני לא מחפש מכונית בשביל לקרוע לה את הצורה,אלא מכונית שתשרת אותי בצורה טובה בנסיעות סבירות).

עידן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי זה סתם אוטו

הבנאדם מדבר על 106 XS או 106 XSI אפילו ואתה מציע לו לקנות קופסא על גלגלים, זה כמו להציע לו קאיה פרייד, זה סתם גרוטאה (מנסיון).

בקשר ל106 XSI רק קח בחשבון שאם אתה נהג חדש וזה האוטו הראשון שלך (לא ציינת אם זה המצב או לא) אז הוא קצת גדול עליך, זו תופעה מוכרת של נהגים חדשים שחושבים שהם נהגי ראלי וקונים 106 ראלי או 205 GTI ואין להם בכלל מושג מה לעשות עם האוטו הזה, אם אתה נהג חדש תקנה אוטו אמין קודם כל שלא יעשה לך בעיות, אחרי שתצבור נסיון ואולי תעשה קורס נהיגה ותחשוב שאתה מוכן לאוטו ספורטיבי אז תתחיל לחשוב על זה אבל אין טעם אם זה האוטו הראשון שלך לקנות אוטו שרמת הביצועים שלו עולה בהרבה על רמת היכולת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק,לא ציינתי באמת את מידת הנסיון שלי, בכל אופן,אני לא נהג חדש,יש לי רשיון כבר כמעט 5 שנים,ואני נוהג המון,ויש לי גם קצת נסיון בנהיגה עם אופי יותר ספורטיבי (אם כי לא עשיתי קורס,אלא פשוט מתוך "השתעשעות" עם מכוניות במגרש סגור,מעתיד מתוכנן קורס נהיגה ספורטיבית יותר רציני).

אבל בכל אופן,אני לא רוצה לקנות מכונית כמו 106XSI בשביל לעשות איתה רייסים,זה לא הקטע שלי וכבר עברתי את שלב ההתלהבות,פשוט אני מעדיף לקנות מכונית קטנה שיש לה מנוע יחסית גדול כיוון שאני יודע שבערך פעמים בשבוע היא תידרש לנסיעה די ארוכה ואני מעדיף מכונית כזאת שתיקח את זה יותר בקלות ולא תחנק באמצע.

הנושא של האופי היותר ספורטיבי של המכונית הוא יותר שולי (למרות שאני אוהב מדי פעם גם לנהוג קצת מהר,אבל לא בהגזמה),ואני חושב על המכונית הזאת בגלל שהיא נראית לי מכונית נחמדה עם איבזור לא רע.

השאלה באמת היא אם זה אפשרי למצוא אחת כזאת משנת 95 שהיא במצב נורמלי.

עידן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...