Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בבחירת רכב 10K-20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר,כמו שכבר ציינתי מספר פעמים,אני לא מחפש רכב ספורטיבי,אלא רכב קטן עם מנוע 1600,אם מבחינת ההגדרה זה נחשב לספורטיבי אז סבבה,שיהיה,אבל פחות חשוב לי שהרכב יעשה 0-100 ב-5 שניות (אני סתם זורק,כמובן),יותר חשוב לי שתיהיה לו צריכת דלק נורמלית.

בגלל זה אמרתי שאני חושב שוולקן עם מנוע 2.0 ליטר זה מוגזם בשבילי.

ה-106 בגרסת ה-1600 נראית לי מתאימה בגלל שהיא קטנה,ועם המנוע שלה היא אמורה (לפחות על הנייר) לעמוד בקלות גם בנסיעות יחסית ארוכות (נסיעות של משהו כמו שעה).

אני משער לעצמי שמנוע ה-1600 שלה "שותה" פחות דלק ממנוע ה-2.0 ליטר של הוולקן (למעשה אני בטוח).

אבל אם אתה רוצה אני יעשה קצת סדר בבלגן ואני אדרג מה הדברים שחשובים לי ברכב:

1.קומפקטי ידני.

2.מנוע 1.4 או 1.6 (עדיף)

3.חסכוני.

4.אמין.

5.ביצועים\יומרות ספורטביות.

6.נוחות,אבזור וכו'.

זהו בגדול,ושוב,פחות מעניין אותי הביצועים הספורטיביים,יותר חשוב לי שהמנוע פשוט יהיה מספיק חזק בשביל לעמוד גם בנסיעות ארוכות (לא ארוכות ספורטביות של התחרעות על האוטו,אלא סתם נסיעות ארוכות במהירות שיוט 100-120 קמ"ש).

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תומר,כמו שכבר ציינתי מספר פעמים,אני לא מחפש רכב ספורטיבי,אלא רכב קטן עם מנוע 1600,אם מבחינת ההגדרה זה נחשב לספורטיבי אז סבבה,שיהיה,אבל פחות חשוב לי שהרכב יעשה 0-100 ב-5 שניות (אני סתם זורק,כמובן),יותר חשוב לי שתיהיה לו צריכת דלק נורמלית.

בגלל זה אמרתי שאני חושב שוולקן עם מנוע 2.0 ליטר זה מוגזם בשבילי.

ה-106 בגרסת ה-1600 נראית לי מתאימה בגלל שהיא קטנה,ועם המנוע שלה היא אמורה (לפחות על הנייר) לעמוד בקלות גם בנסיעות יחסית ארוכות (נסיעות של משהו כמו שעה).

אני משער לעצמי שמנוע ה-1600 שלה "שותה" פחות דלק ממנוע ה-2.0 ליטר של הוולקן (למעשה אני בטוח).

אבל אם אתה רוצה אני יעשה קצת סדר בבלגן ואני אדרג מה הדברים שחשובים לי ברכב:

1.קומפקטי ידני.

2.מנוע 1.4 או 1.6 (עדיף)

3.חסכוני.

4.אמין.

5.ביצועים\יומרות ספורטביות.

6.נוחות,אבזור וכו'.

זהו בגדול,ושוב,פחות מעניין אותי הביצועים הספורטיביים,יותר חשוב לי שהמנוע פשוט יהיה מספיק חזק בשביל לעמוד גם בנסיעות ארוכות (לא ארוכות ספורטביות של התחרעות על האוטו,אלא סתם נסיעות ארוכות במהירות שיוט 100-120 קמ"ש).

עידן.

חחח קודם כל אם אתה רוצה 0-100 ב5 שניות תקנה את המקלארן F1, סתם אני יודע שסתם זרקת.

בכל אופן אתה צודק שהוולקן תשתה לך הרבה דלק.

אתה רוצה אותו קטן, מנוע 1600 חזק (100 כ"ס לדוגמא), יומרות ספורטיביות (16V), אמינות ושיוכל לסוע במהירויות שיוט בנוחות אז קודם כל בשביל זה אתה בכלל לא צריך 1600 גם ההונדה 1400 שלי נוסעת בלי להתעמץ 140 (ואפילו 190 :twisted: ), אבל בכל אופן נראה לי שמתאים לך מאוד הבראבו.

אוטו קטן, יפה, מנוע 1600 סמ"ק, 100 כ"ס, 16V ותוכל להשיג אחת בשנתון יותר גבוה מה106 בתקציב שלך שבטח תהיה יותר אמינה מצרפתית בת 10, לדעתי אחלה בחירה, לא יודע למה יוצא לי להמליץ עליו הרבה לאחרונה, ממש אהבתי את האוטו.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

האמת שבהתחלה באמת חשבתי ללכת על המקלארן F1,אבל בגלל שחששתי שתיהיה לי בעיה להשיג לה חלפים בארץ אז החלטתי ללכת יגואר XK-8....... :wink:

האמת שהפיאט בראבו נראית באמת אופציה מעניינת.

יש למישהו נסיון איתה שיכול לתת חוות דעת ?

פורסם

לא נסיון אישי,אבל לחבר שלי הייתה אחת כזאת במשפחה-אמר שהיו לה מלא בעיות חשמל והאוטו לא אמין משהו.

עכשיו להצעה מעניינת: למה לא מצובישי קולט?

ניתן למצוא 1600 ידנית,אני אסמוך על היפניות שלה כדי שיספקו חסכוניות ואמינות היא מאובזרת מספיק ויש לה יומרה ספורטיבית כלשהי.

אין לי נסיון איתה אבל היא נראית לי כמו אופציה מעניינת.

פורסם
לא נסיון אישי,אבל לחבר שלי הייתה אחת כזאת במשפחה-אמר שהיו לה מלא בעיות חשמל והאוטו לא אמין משהו.

ניתן למצוא 1600 ידנית,אני אסמוך על היפניות שלה כדי שיספקו חסכוניות ואמינות היא מאובזרת מספיק ויש לה יומרה ספורטיבית כלשהי.

תמצא לי אחת במסגרת התקציב :idea::!::?::roll:

עכשיו ברצינות אני ממליץ לשקול 106 XS 95, מחירון בערך 23, אבל לך תדע מה תמצא ובאיזה מחיר

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרמן,אפשר לדעת למה אתה ממליץ דווקא על ה-XS ולא XSI,או שאתה מתכוון בכללי ללכת על 106 ?

האם באמת הן סובלות מבעיות אמינות כל כך גדולות בשנה הזאת(95) ? (בהנחה שהרכב טופל ברמה סבירה ועבר את הטיפולים שהיה צריך).

פורסם
הרמן,אפשר לדעת למה אתה ממליץ דווקא על ה-XS ולא XSI,או שאתה מתכוון בכללי ללכת על 106 ?

האם באמת הן סובלות מבעיות אמינות כל כך גדולות בשנה הזאת(95) ? (בהנחה שהרכב טופל ברמה סבירה ועבר את הטיפולים שהיה צריך).

תלוי באחזקה בעקרון - אבל גם מכוניות שמורות עלולות להפגין שפע בעיות :roll:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

גם להונדה היפנית שלי יו לאחרונה כמה בעיות חשמל ובעיות עם הנעילה המרכזית וכו... אמינות בתכלס זה הימור אתה לא יכול לדעת, לפי דעתי הבראבו דווקא אמינה לפחות כמו הקולט (מתגובות של אנשים ששמעתי).

בכל אופן זה שלקולט יש מראה ספורטיבי משהו זה לא אומר, גם להונדה שלי יש מראה ספורטיבי ותאמין לי שאין לה שום יומרות ספורטיביות וגם לקולט אין, אפילו מנסיון של חבר שיש לו אותה יש לה אחיזה מאוד מסריחה, אז אל תתבלבל מהמראה, אני עדיין חושב שהפיאט זה הרעיון הכי טוב.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

טוב אוטו שאתה מחפש בהחלט יהיה קשה למצוא...

אז כמו שקודמיי הציעו 106 אחלה אוטו... סיכון בבעיות (צרפתית)

קליאו RSI אותו סיפור פחות או יותר וזאת גם חריגה מהתקציב...

פונטו GT אחלה אוטו גם חריגה מהתקציב קצת...

פורד אסקורט 1990 XR3I אוטו מצויין! אני חושב שאני מכיר אחת כזאת למכירה, אבל בהחלט קשה למצוא אוטו כזה.

סיטרואן ZX אופציה מעניינת... לפי מה שנאמר קודם הוולקן הספורטיבית שותה דלק אבל זה לא חייב להיות וולקן.

סיאט איביזה, עוד אופציה, מתימרת להיות ספורטיבית אבל הרבה בעיות, שוב עיניין של מזל...

אלה פחות או יותר ה'ספורטיביות', את כולן! לא יהיה קל למצוא ואם כן אז למצוא במצב טוב! ורק שתדע שאוטו כזה זה סיכון! אבל יש גם סיכוי

פורסם

אם תמתח את התקציב קצת ובעל הרכב יהיה מוכן לרדת קצת נראה לי שתוכל לרכוש rsi שנת 94. במהלך חיפושי אחרי rsi עברתי על 3 כאלה ובגלל דברים קטנים לא לקחתי אותן (את הרביעית קניתי בסוף) בכל מקרה זאת לדעתי מכונית ספורטיבית שיחסית קל למצוא שמורה במצב טוב ומבעלים נורמאלים.

אני מקווה שהתקציב שלך לא כולל כסף למוסכים.

פורסם

הXS משנתון זה הרבה יותר נפוצה ולכן גם יהיה קל למצוא אחת שמורה יחסית, חשוב לבדוק הסטורייה של הרכב ולוודא ששתה מים ירוקים כל הזמן אחרת זה הזמן להחליף אטם ראש ולסבול מקורוזיה.

פנים הרכב דומה מאוד לגם הנוחכי שלי כעת עם כמה שינויים מינוריים (כמו כריות אויר וכו').

מנוע הוא אותו מנוע 1400 שיש אצלי ותאמין לי שהוא מספיק טוב בשביל לנסוע נסיעות ארוכות ואפילו עם מזגן.

זכור! קילומטראז' גבוה לא מאיד שום דבר, יש לבדוק היכן הרכב בילה את רוב נסיעותיו. רכב שבילה את רוב זמנו בעיר עם מד אוץ נמוך, לא בהכרח יהיה עדיף על רכב בעל נסועה גבוה מחוץ לעיר.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...