Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הוצאת הצינור התחתון של הרדיאטור ניקזתי את רוב המים אם לא כולם...

לאחר מכן הכנסתי מים ירוקים פרסטון וניקזתי אויר דרך בורג אחד שבא מקיר האש -(צינור של הרדיאטור חימום פנימי) כאשר המנוע במצב פועל...

לאחר שהמנוע הגיע לחצי חום הוא הפעיל מאוורר.

לאחר 10 דקות נעלמו המים עד למינימום.. במיכל העיבוי- הוספתי עד למקסימום.

לאחר נסיעה של 15 ק"מ נעלמו עוד פעם מים עד למינימום במיכל העיבוי- הוספתי שוב מים עד למקסימום.

כרגע סיימתי מיכל של פרסטון צהוב 3.78 ליטר אם אני לא טועה...

האם הפעולה נכונה ?

אם מישהו יודע איך מנקזים אויר שירשום לי בבקשה

פורסם

איזו שנה הרכב ומה דגם המנוע ? בקליאו במערכת קירור יש יותר מ-6 ליטר נוזל קירור.

ניקוז אויר מתבצע מהבורג שעל התרמוסטט. כדי לכוון אותך מדויק צריך פרטי רכב מלאים.

Veni Vidi Vici

פורסם

קליאו B שנת 99 בנזין 1400 ידנית.

שמתי 3.78 ליטר של פרסטון+רבע ליטר מים מזוקקים(כי היה חסר)

מחר אני יקנה עוד פרסטון ויוסיף.

האם אני זקוק לעוד פרסטון או שאפשר גם להוסיף מים מזוקקים- ומה הכמות החסרה לדעתך? כרדע יש באוטו סביבות 4.1-4.2 ליטרנוזל קירור

פורסם

למה מלכתחילה לשים פרסטון וח"כ מים מזוקקים ?

שים נוזל קירור איכותי מהול ב-50% במים מזוקקים ושלום על ישראל.

קשה להגיד כמה חסר כי אינני יודע בוודאות אם רוקנת את כל המים מהצינורות כולל רדיאטור קידמי.

המלצה שלי: תבצע חיפוש על נוזל קירור Auto supra glaceful, תקנה אותו ותשים מהול 50% עם מים מזוקקים.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...