Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוגית לא ניראה שהדינאמיט ימנע לי את כול הויברציות,הרי הבאגז לא יהיה סגור כמו בטון שהוא לא יזוז:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול להגיד לך שבלנטיס של חבר שלי הדבר שרעד הכי הרבה זה כל הפלסטיקים של האור ברקס ומה שצמוד לשמשה האחורית

תבדוק את זה כי גם זה נשמע כאילו זה מבגאז'.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

כבר שמתי ספוג על כול המגש האחורי והוא דווקא לא מרעיש ביכלל.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איטום עזר אצל אחי בקורולה, וכל הרעשים המטורפים שהיו לו דיי נעלמו. עכשיו הבעיה היא בתא הנוסעים, שהכל, אבל פשוט הכל רועש :roll::-(

הייתי באמת שוקל לעשות איטום, בעיקר על דלת הבגאז עצמה(!).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כניראה שזה באמת מה שאעשה,אין ברירה,בקשר לתא נוסעים דווקא משום מה אין לי ביכלל רעשים.

פורסם

דני,הרכב בנוי מפח שהעובי שלו 2-3 מ"מ,ציפית שלא יהיה רעידות?

אפילו ברכבים חדשים,לאחר התקנה של מערכת שכולל סאב עם הספק מכובד יתחילו רעידות.

איטום זה הפתרון היחידי,יש סיכוי שהרעידות נוצרות מהפגוש עקב החופש שלו מהשלדה.

בן.

Got To love It

פורסם

טוב,אני מבין שאין מנוס מאטימה עם דינאמיט.

מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך הולך הדינאמיט?מחיר?גודל שזה מגיע וגודל שאני צריך לאיטום הבאגז?האם צריך לקנות מוצרים נוספים בשביל האטימה?מה זה הסקנד פרי שמדברים עליו פה בפורום?

פורסם

יש קיט מיוחד לבאגז של דינמאט הוא עולה בסביבות 600 שקל

מה שצריך זה רולר מעץ או גומי כדי להדק את החומר לגוף, צריך לנקות טוב טוב את האיזור לפני זה

ולצפות להמון חתכים בידיים אם אתה עושה את זה לבד ....

יש גם את הריפה בנד שהוא בא בכל מיני גדלים רק שהחומר יותר דק ותצטרך על כל 2 שכבות של דינמאט

3 שכבות של הריפה בנד ...

בעיקרון הריפה בנד יותר זול הוא עולה בסביבות ה520 שקל גליל של 30 ס"מ על 10 מטר

פורסם

קניתי 3 יריעות של דינאמיט אקסטרים בערך 85*46,קצת יותר ממה שמגיע בקיט שנמכר בחנויות.

האים זה יספיק לי לאטום בצורה נורמלית את כול התא מטען?או לפחות את דלת תא מטען?

פורסם

אדי שוב פעם תודה,פשוט אין לי שמץ של מושג באטימה,אז אני מפחד סתם להתחיל להדביק.

פורסם

תיעזר במישהו באטימה. אל תעשה את זה לבד. יכול להיות מצב שתהרוס חלק מהיריעות, עקב זה שאין לך ידע איך להשתמש בחומר.

או שתילך למתקין (נורמלי!!!) ותעשה אצלו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ללכת למתקין יצא יותר יקר מאשר שתבוא אלי עם הרכב לחיפה ואני יעזור לך עם האיטום.

אם בא תגיע אני יעזור לך..

• תוכן חדש...