Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בבחירת אודי - 1.8T או 2.4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם השיקול הוא מי מהשתיים חזקה יותר אז המאזניים נוטים לכיוונה של הגודשת. למרות שבעוכרה הספק נמוך יותר, נתון המומנט עושה את ההבדל.

פורסם

הי,

לדעתי המוגדשת תהיה חזקה מספיק וכן פוטנציאל מצויין לשיפור עתידי אם תירצה להוסיף "קצת" כח...

נסה לעשות סיבוב על שתיהן ולראות את ההבדל בעצמך, אני אישית מאוד אוהב את השבלול הקטן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצד שני, שבלולים יוצאים רק אחרי הגשם... מה שאומר שעלויות האחזקה שלהם גבוהה יותר (צריך להשקות מלאכותית את הקרקע בערך פעם ביום).

וקצת יותר ברצינות, רכב מוגדש אוהב יותר כסף. אחזקה של רכב גודש יותר יקרה, ואני מניח שהוא גם נוטה יותר לשתיינות (למרות שלא מדובר פה על אותו נפח, אז אולי אני סתם מבלשטט?)

יום נפלא וחורפי :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...