Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

חודש הבא אני צריך לעשות טסט לאוטו.

לפי, אבל של חבר שלי הוא בוחן רכב. הוא אמר לי שהכל תקין ברכב, רק שישנה בעיה אחת שהיא הגומיה של הציריה. היא קרוע ומכוסה טיפה בגריז. על זה יכשילו אותי.

אני לא רוצה סתם להחליף אותה בינתיים. שטיפה טובה של המקום יכולה להיות אופציה רק בשביל לעבור בינתיים טסט ואז והחליף אותה במידת הצורך.

על הדרך אני רוצה גם לשטוף את המנוע. אני מודע לכך שלא כדי בגלל בעיות חשמל. אבל מאחר ואני כבר רוצה לשטוף את הגומי אז נעשה הכל על הדרך. אני גם בחור שאוהב שהאוטו ניראה נקי בכל נקודה ברכב.

מבקש מכם המלצה למקום טוב של שטיפת מנוע מאיזור המרכז.

כעיקרון אני מרמלה.

תודה רבה

פורסם

קודם כל גומיה קרועה של ציריה, צריך מהר להחליף,ולהוסיף גריז, אם לא אז מהר מאוד תתחיל הציריה לדפוק ותצטרך להחליף אותה

ובקשר לשטיפה חיצונית של המנוע חוץ מיופי ומנוע שחיצונית נראה יפה זה לא תורם , להפך זה עלול להזיק

מהסיבה שייתכן מאוד שהלכלוך שנדבק לך למנוע, אוטם חריצים וסותם נזילות למינהן, אז קח בחשבון שנזילות יכולות להופיע, ואם כבר אתה עושה שטיפה, אז תוודא שמכסים היטב את מע' החשמל כדי שאח"כ לא יווצרו לך קצרים והרכב לא יניע,

האמת שדנו בנושא של השטיפה כבר תבצע חיפוש , ותווכח לדעת.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כמה יעלה לי בערך להחליף אותה?

הרכב הוא ניסאן סאני.

האם כדאי בכלל לעשות את זה במוסך מרכזי או שאפשר לתקן/להחליף במוסכים פרטיים?

ד"א אני רואה עכשיו בהיסטורית רכב שהבעל רכב הקודם היום לפני חודש התלונן על רעש בגלגל קדמי שמאלי (אם אני יושב באוטו זה בדיוק אותו גלגל שהצריה קרועה)

כתוב לי ככה:

ה"ה שרוול מגן ציריה ת"ה ידנית ימין

החלפת רפידות בלם שני צדדים פ.מ

מח' אבטחת איכות

גומיה לציריהחצ'

בנד נירוסטה ג.

בנד נירוסטה ק.

מנה גריז מוליקו

סט דיסקיות

אני לא מבין למה לא תקנו באמת את הבעיה?

הוא התלונן על צד שמאל והחליפו ימין (או שאני מתבלבל?) כשכתבו צד ימין איך אני אמור לדעת מאיפה מסתכלים? מתוך תא הנוסעים או ממול חזית הרכב?

גם כשאני נוסע אחורה בנסיעה ממש איטית עם סיבוב הגה לצד ימין אני מרגיש חריקה מאיזור הגלגל. האם זה בגלל ציריה קרועה?

ועוד משהו, לפעמים כשאני בולם חזק אני מרגיש כאילו תקוע לי אבן בבולם השמאלי. ממה זה יכול להיות? החליפו בלמים ודסקיות.

מה הבעיה פה?

• תוכן חדש...