Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן,שבוע שעבר הרכב עבר ניקוי יסודי של בית מצערת כאשר המצערת פורקה לגורמים ונוקתה ביסודיות.

בנוסף כוון חיישן זווית מצערת.

הרכב סה"כ נוסע יפה ואין בעיה במהלך הנסיעה עד שמדליקים את האורות.

כאשר מדליקים את האורות זה נראה שכאילו כישפו את הרכב ומכאן הוא פשוט חוזר לסורו.

בהדלקת האורות שוב יש רעידות חזקות בעמידה ובהילוך רוורס סיבובי הסרק אינם יציבים,הרכב רועד וללא כיבוי האורות פשוט סיוט להשלים את החנייה.

מאחר ואי אפשר להתחבר למחשב הרכב ורק למוסך בת"א כנראה יש את הסורק הייעודי (אני מהצפון) הדבר הזה פשוט הורג אותי כבר 3 שנים וחצי מאז קניית הרכבב אבל בחצי השנה האחרונה לאחר כיוון החיישן לפחות הרכב לא מתכבה כמו בהתחלה.

ידוע לי שעל המצערת קיימים:חיישן מצערת וחיישן טמפ' וכמו כן מחשב הרכב באופן כללי עלול לגרום לתקלה אך אין לי אישור מוסמך לעניין.

אבקש עזרה במיוחד מאנשים שמכירים את הרכב הספציפי ומערכותיו.

תודה רבה !!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

העזרה הטובה ביותר, הינה להתחבר לסורק מקורי, זאת כפי שאתה יודע, תוכל לעשות במוסך המרכזי. שמעתי כי למוסכים נוספים מורשים הגיעו סקנרים (אינני יודע לאיזה), אך רמת הידע והנסיון קובעים לא פחות, לא נראה לי שמוסכים שקיבלו את המכשיר הספיקו לצבור ידע ונסיון לתפעולו והבנת כל הנתונים.

 

בקיצור,כפי שידוע לך, סע לת,"א או ששנה הבאה תתלונן שהבעיה מציקה לך בשנה נוספת.

 

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

שלום קולאוטי.

 

תשים לב טוב ותראה על בית המצערת שני צינורות וואקום שמתחברים לסולאניוד שנמצא על קיר האש.( מחר אני יצרף תמונה)

 

ממסר זה מקבל פיקוד 12V ותפקידו בעת עומס לפתוח מעבר אוויר ובכך להעלות את הטורים.

 

עומס הכוונה: בעת שילוב להילוך D או R , הדלקת מאווררי מנוע וכו'.

 

עליך לבדוק שהממסר אכן תקין:

1.לראות שאכן מקבל פיקוד בעת הכנסת הילוך.

2.לבדוק אם אינו סתום/ דיאפרגמה אינה פגומה.

3.צינורות הוואקום שמתחברים אליו תקינים.

4.בדוק על חיבורי החיישן וצמת החוטים אם אין קורוזיה.

 

גם אצלי הייתה אותה בעיה שלקח לי הרבה זמן לעלות עליה.

 

הרכב שלי עבר 350K ולכן החלפתי לו גם ממיר קטיליטי, חיישן חמצן וחוטי הצתה מה ששיפר פלאים את התנהגות המנוע.

 

מקווה שעזרתי.

 

צור

 

הרכב שלי מודל 96 , כל מה שכתבתי מתייחס לרכב שלי, לא ציינת שנת דגם לכן אני לא יודע אם זה אותו דבר אצלך.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

ראשית תודה על העזרה:

דני,מקרית אתא לת"א הייתי אומר שזה פשוט טירוף מה עוד שאף אחד לא מבטיח לי שם אבחון מושלם.

חוסר ההיכרות שלי עם בעלי המקצוע שם עלול להיות בעוכריי.

למשתמש צור: המון תודה על המידע.

הרכב שלי הוא משנתון 97 ועבר רק 133000 ק"מ והחלפתי כבר חוטי הצתה וחיישן חמצן כך שמהם הבעיה כנראה היא לא.

ניקוי המצערת פתר כמעט לחלוטין את הבעיה שקיימת עכשיו אך ורק בהדלקת האורות.

אני אפנה למוסך שלי כדי שיבצעו את הבדיקות עליהן המלצת ובנוסף אשמח אם רפי לין יצטרף לשרשור ויוכל לכוון אותי למכון להזרקות דלק שמכיר את הרכב היטב ויש לו סורק תקלות ייעודי,כמובן שרצוי באיזור הצפון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...