Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן לא חכם לבצע עברות , גם לא טוב להיתפס - אבל קורה כמעת לכל אחד בשלב כלשהו

אז אתם מוזמנים לרשום סיפורים +מצחיקים+ שהוציאו אתכם מדוח , או הקטינו אותו ..

למשל בכיתי לשוטר שאני חייל שסגר 31 יום או חברה שלי נתנה חיוך והשוטר וויתר וכ"ו ..

לי אין סיפור לספר - אבל יש לי סיפור של חבר :

דיבר בסלולרי בזמן נהיגה - שוטר קלט אותו ואמר לו לעצור בצד

החבר שלף במהירות את המכשיר החיוב האוטומטי של כביש 6

את הפלאפון זרק מאחורי המושב , השוטר שאל אותו מדוע דיבר בפלאפון ושמגיע לו דוח

החבר בתמימות אמר שאין לו כלל מכשיר סלולרי ושהמכשיר לחיוב אוטומט של כביש 6 התחיל לצפצף

ולכן הוא הצמיד אותו לאוזן בכדאי להיות בטוח - השוטר שחרר אותו לדרכו ללא דוח

(אל תהפכו את זה לדיון מוסרי על עברות תנועה בבקשה)

פורסם

אני נהג חדש, עד היום קיבלתי רק דו"ח אחד.

זה הסיפור.

אני וחבר חוזרים מבילוי מאוחר בלילה, הוא אמר לי לעצור במרכולית 24 שעות שעוברת על הדרך כי נגמרו לו הסיגריות.

בשביל לחנות ליד המרוכלית ולהכנס למתחם הייתי צריך לפנות שמאלה על קו לבן, האמת לא ממש שמתי לב לקו הלבן...

המרכולית הזאת במקרה צמודה למועדון מפוצץ בערסים, ככה שהיו שם שוטרים, מסתבר :roll:

עצרתי ליד המרכולית, פתאום מגיע אליי שוטר "רישיון נהיגה בבקשה", חשבתי לעצמי בדיקה שגרתית.

"מה קרה?" שאלתי אותו, "פנית על קו לבן" הוא אומר לי, אמרתי לו שאני מצטער ולא שמתי לב.

קיצר הוא מתחיל לבלבל את המוח שמחרימים לי את הרכב ושוללים לי את הרישיון.

בגלל שאני מתמצא בחוקי התנועה ידעתי שהוא מדבר שטויות, אבל שיחקתי אותה לחוץ ומסכן והסברתי לו שזה באמת היה בטעות ואני נהג שומר חוק ובלה בלה בלה.

הוא כנראה ראה במחשב שבתוך ה-B4 שהעבר שלי נקי ושיחרר אותי עם קנס של 250 ש"ח ובלי נקודות.

אחרי שהגעתי הביתה בדקתי באתר משרד התחבורה כמה אמורים "לחטוף" על כזה דבר, מסתבר שזה 500 שח ו-4 נקודות. אז הוא יצא איתי בסדר השוטר.

אם הייתי מדווח על האירוע הזה להורים שלי הם היו משלמים על הדו"ח, אבל לא דיווחתי להם על האירוע בגלל שזה יכל לתת להם תירוץ לא להביא לי את האוטו יותר.

בגלל שזה היה בתקופת הלימודים ולא היה לי עבודה, חבר שלי (שעבד בפאב באותה תקופה) שהיה איתי באוטו ואמר לי לעצור במרכולית לקח על עצמו את התשלום מיוזמתו.

פורסם

חזרתי מהבסיס עם פיאט אונו

על מדים , בדרך הגעתי לירידה מסומך לכיוון צומת חסידים למי שמכיר (ירידה רצינית מאוד)

כנראה שהייתי על 120 קמ"ש (תכף תבינו למה כנראה)

סוף הירידה אדון שוטר עוצר אותי בצד אחרי שחברנו לייזר בחן אותי

הוא קורא לי ומראה לי את הלזירה 115 (הורדה של 5) באזור של 90

אני, בניסיון נואש, מתחיל להסביר לו שאין סיכוי שפיאט אונו מגיעה ל120 שאני בתוכה (אני בן אדם גדול, והיו איתי חברים)

השוטר בצעד נכון אומר, טוב אז בוא נעשה את הירידה אני ואתה ותראה איך אתה מגיע ל120,

אני עונה לו :" יהיה לך קצת קשה בגלל שהספידומטר שלי לא עובד" , השוטר עונה לי אתה יודע שזה לא חוקי? אני עונה לו , אתה יודע שאני חייל? (כאן השוטר והשוטר באוטו התפוצצו מצחוק)

250 קנס על מהירות בלי נקודות, והתעלמות מהמד מהירות רק כי לפי מה שהם אמרו עשיתי להם את היום

פורסם

כשהייתי נהג חדש היה לי ולאחי טנדר כרמל מתפרק אבל עם מנוע 1500 סמ"ק כך שהוא היה די מהיר.

פעם נסעתי בילה מר"ג לראשון ושוטר עם מכמונת עוצר אותי. הוא מתקרב אליי, מבקש ניירות ונראה קצת מבולבל, אחרי כחצי דקה שהוא עומד עם הניירות הוא אומר "לא יכול להיות, קח את הניירות וסע אבל דיר בלאק אני עוד פעם תופס אותך על 130.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נזכרתי במשהו.

ערב אחד, נסענו אני ועוד שני חברים ב-106ראלי של חבר (נקרא לו י.).. באחד הסיבובים, אחרי העברת-משקל קטנה עוצר אותו שוטר סמוי. מתחיל לצעוק: "איך אתה נוסע? בלה בלה בלה".

אני תוך שנייה מפעיל את החלק במח שאחראי על הקומבינות (אצלי הוא לא קטן ;-)) ואומר לו - לך תשחק אותה כאילו אתה עומד להתעלף, כמעט איבדת שליטה ועשית תאונה, תבקש ממנו מים קרים לשתות :lol:

אין לי מושג מה הוא סיפר בסוף, אבל המשכנו כרגיל.

פורסם

חבר חובב גאדג'טים קנה מכשיר סלולארי פנסוניק קטן קטן בגודל של מחזיק מפתחות ודיבר בו בערב בטלפון שהוא מחזיק אותו ביד.

שוטר בא לעצור אותו קלט אותו ההוא אומר לו מה זה בזריזות ידיים החבר מחזיק את הטלפון ואומר לו מה אתה רוצה זה מצית ההוא אומר לו סליחה מצטער...

לילה טוב סע לשלום :-P

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...