Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

E30 שמורה להפליא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ולילה טוב! לאחר חיפושים רכב לאחי היתחלנו להיתמקד בסובארו אבל בטעות מצאנו E30 316 שנת 87 עם 220 ק"מ הרכב שמור בצורה מטורפת,הכול במקום חדש האוטו עם קבלות המוכר רוצה אליו 9 אלף.עכשיו רציתי לדעת האם אפשרי שרכב ישן כזה ולא זאל לתחזוקה כמו ב.מ.וו סידרה 3 יהיה רק טיפולים שותפים? האם כדי לקחת את הסיכון? בכול זאת אין מה להשוות בין ג'אסטי לE30 אנחנו ניתייעץ עם עוד אנשים ואיתכם אבל כעקרון כדי לקחת את הסיכון? להזכירכם הדמי תחזוקה החודשיים הם גג 1000 ש"ח ויש לנו סהכ 10 אלף להכול(במיקרה ונילך אל הב.מ.וו נגרד עוד קצת מי ההורים).

האם זה יהיה אפשרי לאחזיק רכב כזה או שעדיף להמשיך לחפש ג'אסטי\אונו\205

האם הטיפולים השותפים במוסכים במזרח ירושלים יכולים לאפשר זאת?

ואם הוא ילמד כמה דברים בסיסיים הוא יוכל לעשות את הבסיס לדוגמא להחליף מנורה,להחליף שמן?

אנחנו מעדיפים שלא לקחת סיכונים אבל עדיין הלב ניקרע

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

קודם כל הרכב יאכל כמעט פי 2 דלק. זה א'.

ב' כל - אם יש תקלה, זה יעלה כמו ג'אסטי מפירוק.

ג' במזרח ירושלים זה בטוח יעלה פחות.. :)

ד' ברכב בן 20 אין כזה דבר טיפולים שוטפים, אולי בDL שמורכבת מ4 גלגלים ומנוע. בטח שלא בבימר.

בנוסף - ביטוח יעלה הרבה...מאד..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תרשה לי לתקן אותך בסעיף ד'.

רכב משנתון כזה כבר לא מבטחים בביטוח חובה ולכן עלויות הביטוח של צד שלישי וחובה הם שוליות .

בהתייחסות לרכב עצמו אני יכול לומר שהרכב מאוד מאוד עמיד= מסרב למות.

אין מה להשוות בכלל מבחינת מנוע, גיר ושאר מכלולים לעומת רכבים בשנתון זהה ושכיחות הרכבים הללו בשוק יד שניה רק מוכיחה זאת.

הטיפולים פשוטים מאוד ואם יש לאחיך ידע טכני בסיסי, ניתן להחליף שמן, נורות לבד, מה גם שזה מאוד כיף לטפל ברכב לבד.

בגדול, לדעתי מידת הסיכון כאן היא פחותה משום שדגמי ה e30 של ב.מ.וו נחשבים לאמינים מאוד לעומת הדגמים שבאו לאחר מכן שבהם נכנס לסיפור עניין המחשוב ומכאן סבירות נוספת לתקלות.

הייתי יכול להמליץ לקנות את הרכב רק בתנאי שמדי פעם תכינו את עצמכם לאפשרות של הוצאה כספית גבוהה כמו החלפת צינורות

וטיפול במערכת קירור אלא אם תגדילו לעשות ותבצעו יישור קו כבר בעת קניית הרכב.

זהו בעצם, בהצלחה.

נתן

נ.ב- אני מתבסס על סמך ניסיון מצטבר של 13 שנה של הדגם במשפחה e30 316 88 סמ"ק 1600 , אבא שלי מסרב למכור את הרכב כיוון שהוא "עדיין" לא מת וזה מסביר, אני חושב את הכל.:lol:

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

רכב משנתון כזה כבר לא מבטחים בביטוח חובה

ביטוח "חובה" כשמו כן הוא - חובה !

אני מניח שהתכוונת ל"מקיף"... :|

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תיקון טעות, אכן התכוונתי למקיף . . . תפסת אותי :wink:

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

אוקי אנחנו ניבדוק את האופציה הזאה ואיך הרכב מי בחינת הדלק,שמן? ואני חשוב שאני אלמד אותו את הדברים הבסיסיים האלה כגון להחליף שמן\נורות ודברים כאלה.אך אמרו לי שצריך לעשות לו טסט פעמיים בשנה כי זהו רכב בן 20 שנה האם זה נכון?

ובסופו של דבר ב.מ.וו תמיד נישאר ב.מ.וו וההנאה מי הנהיגה והסיפוק עצמי אלו דברים מישניים אבל עדיין סובארו ג'אסטי לא יכולה לספק אותם.

והאם אפשר בכלל לא להיתקרב למוסכים של קמור אפילו בטיפולים גדולים?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לך על האופציה אם מצאת אחת שמורה ותקינה מבחינת מכלולים ,והן חיצונית ופנימית!.

החלפים מצויים בשפע והטיפולים לא יקרעו את הכיס (בעיקבות הסעיף הנ"ל) ,כמו כן אם תבצע טיפולים פשוטים באופן עצמאי אז חסכת בדרך. הלוואי עליי שהאוטו הראשון שלי היה בימר :wink:.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אתה לא צריך את מוסכי רשת קמור ולא לנסוע למזרח ירושלים, כי יש לך מוסך פרטי המתמחה גם במכוניות BMW וזה

"מוסך מוטו +" שברח' הרכב 38 א.ת תלפיות, טל' 02-6786036 או 057-8357448 או 050-8357448

ובקש את חורי. אולי תוכל גם לבדוק אצלו את המכונית לפני קנייתה.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

מה הטעם לפתוח כל פעם שרשור חדש ?

תמשיך בבקשה באחד הקודמים שלך, שלא נעולים.

יש לך כמה שרשורים זהים על ה-E30, חלק מהם לא ננעלו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...