Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שבשבוע הקרוב אמצא את האודי A4 שאני מחפש (שנת 2002-2004 1.8 או 2400 סמ"ק טורבו)

ברצוני להרכיב מערכת הכוללת מכשיר שמשלב בתוכו את התכונות הנ"ל:

מסך, CD/DVD, עם תמיכה ב- MP3 ו- Dvix/Xvid, דיסק קשיח, ניווט לוויני, מקלט רדיו ועוד... (אם אפשר :wink:)

קודם כל תגידו לי אם בכלל קיימת חייה כזו?

אם קיים משהו בסגנון או אפשרות להרכיב משהו שיכיל את הכל אז מה האפשרויות שלי?

פורסם

אני מוכן להשקיע עד 10K עבור מה שציינתי (לא כולל רמקולים, מגבר, סאב וכו...)

האם יש מכשיר עם מסך נשלף שניתן לחבר לו דיסק קשיח ו GPS?

למשל, הפיוניר AVH-P5750DVD או ה- AVH P6600DVD נראים אחלה מכשירים,

אך האם ניתן לחבר להם איזה דיסק קשיח ומקלט GPS שיוכל לשמש לניווט במסך של המכשיר?

אני ממש לא מבין גדול בזה אך נכון לעכשיו נראה לי שהכי אהבתי את המכשירים האלו עם המסך הנשלף.

אך אשמח לקבל כל פתרון איכותי יותר במידה ויש עם דגש להתאמה לאאודי A4.

פורסם

אני במקומך קונה מחשב , מרכיב אותו מאחורה - יש מארזים בגודל 17x17 ס"מ ממש פצצה זה כבר עם דיסק קשיח 80 גיגה 2.5 אינץ , 1 גיגה זיכרון וכו. (צריך להעלות בסביבות 400 דולר בארץ ) מחבר אותו למכשיר פיוניר שציינת למעלה , וכן זה אפשרי

ואז יש לך מכשיר פצצה.

ובקשר לניווט זה אפשרי גם כן

פורסם
אני במקומך קונה מחשב , מרכיב אותו מאחורה - יש מארזים בגודל 17x17 ס"מ ממש פצצה זה כבר עם דיסק קשיח 80 גיגה 2.5 אינץ , 1 גיגה זיכרון וכו. (צריך להעלות בסביבות 400 דולר בארץ ) מחבר אותו למכשיר פיוניר שציינת למעלה , וכן זה אפשרי

ואז יש לך מכשיר פצצה.

ובקשר לניווט זה אפשרי גם כן

נשמע סוף הדרך...

אפשר לקבל קישור למחשב כזה שנראה בדיוק במה מדובר?

וקישור והמלצות למקומות שעושים את זה באזור תל אביב?

פורסם

מעניין אותי לדעת איך השילוב הזה של מחשב ומכשיר DVD עם מסך נשלף מסתדרים ביחד.

- דרך איזה סוג של חיבור מחברים בניהם?

- האם השליטה על כל הקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח של המחשב מתבצעת ממסך הנגיעה של מכשיר ה DVD ודרך השלט שלו?

- האם ניגון הקבצים שבדיסק הקשיח של המחשב נעשת תוך שימוש במערכת ההפעלה שלו או ע"י התפריטים הקיימים במכשיר ה DVD?

אשמח לקבל יותר פרטים על השילוב הזה... התרונות/חסרונות, המלצה לדגם מסויים של DVD עם מסך נשלף שיתאים למערך הזה והמלצה למחשב כזה.

תודה.

פורסם

בולי.

אני לא מכיר רדיו דיסק DVD שיודע לשלוט על מחשב רגיל דרך המסך מגע של הרדיו

עם אתה מכיר. תשלח לי קישור בבקשה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מצטרף להמלצה על החנות תומקאר.

אתה מוזמן להתקשר אפילו רק בשביל להתיעעץ איתו , הוא ייעץ גם אם לא תקנה אצלו.

תגיד לו שמרון הפנה אותך אליו , תקבל יחס מיוחד.

050-4444331 תומר.

• תוכן חדש...