Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4 ידנית או... סטנדרט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"פתיחות" זה לחנונים.

מה שמעיד משהו על מי שמציע אותן. :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
BURZOM, אתה מוזמן להגיע למפגש מועדון החמש ולהתרשם ממנה בעצמך.

אתה יכול גם לשאול את חבר הפורום "V8 וחצי", הוא היה הבעלים הקודם שלה שהביא אותה לארץ..

לא אכפת לי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

OK, סובארו B4 ידנית בדרך אלי. הזמנתי ושילמתי ועכשיו מחכה לאוטו.

הדהימו אותי בתל אביב (סוכנות סובארו).

את ההצעה הראשונית קיבלתי בחיפה ואז נסעתי לתל אביב לקבל הצעה נוספת.

לא תאמינו אך הם ממש דחפו אותי לדגם האוטומתי בטענה ש"מעולם" לא אוכל למכור את הידנית!!!

חזרתי לחיפה וסגרתי עניין.

תודה על כל אלו שעזרו לי להחליט... מוזמנים לסיבוב!!!

סרג'יו

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום. שבועיים על הכביש עם ה B4 ידנית. קודם כל יש להבהיר שאינני מומחה למכונות ו/או לנהיגה. היו לי עד כה מכוניות סטנדרטיות כמו: פיאט 127 ידנית, סיאט רונדה ידנית, סובארו DL ידנית, פגו 205 ידנית (תענוג!!!), מיצובישי L בעלת 7 מקומות, טויוטה פרוויה אוט, מאזדה MPV, סיאט קורדובה ידנית, טויוטה קורולה אוט ומאזדה 626 אוט.

אחרי שבועיים אני מאוד נהנה מהסובארו!

1. ישיבה נמוכה, בירכיים מקופלות והגה מתכוונן לגובה ולעומק +++
  2. בכל הילוך, בכל מהירות... יש תמיד תחושה שנשאר כוח מתחת לדוושת הגז!!! +++
  3. שומעים את המנוע... יש מי שלא ישמח... אבל אני אוהב את זה ++
  4. גשם, אבק... תמיד תחושה שהתחת דבוקה לכביש +++
  5. 11 קולומטר לליטר בעיר, 13 קילומטר לליטר בכביש 6 במהירות 110 KM/H +++
  6. מערכת מוזיקה מצויינת +++
  7. מערכת מוזיקה לא נשלטת מההגה --
  8. 2 מבוגרים + ילד מאחור -
  9. ויטרתי על ה SUNROOF (למרות שבא חינם) והרווחתי בידוד מרעש חיצוני סביר בהחלט +
  10. דוושת המצמד היתה גבוהה מידי, לקח 5 דקות לכייל אותה במוסך מורשה
  11. בקרת אקלים מצויינת ++

אם מישהו מעוניין בפרטים אחרים.... בקשה!

סרגיו

פורסם

תתחדש! אין על ידני!

לגבי המערכת - לרוב אלה בסובארו מזוויעות. מצד שני אני מהדפוקים שיבזבזו יום שלם על תערוכת , HI-END אז...

פורסם

תתחדש, נשמע אחלה.

רק לדעתי חבל שוויתרתה על גג השמש כי מנסיון שלי הוא מוסיף לפעמים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ויטרתי על ה SUNROOF (למרות שבא חינם) והרווחתי בידוד מרעש חיצוני סביר בהחלט +

לדעתי, טוב עשית.

ברכב הקודם שלי (A4 היה ברשותי 9 שנים) פתחתי את הגג אולי 5 פעמים.

ברכב הנוכחי שלי (שנה וארבע אצלי) עדיין לא פתחתי את הגג.

זה האביזר המיותר ביותר שיש, במיוחד כשמדובר בהתקנה מקומית (ניסור הגג, חיתוך הריפוד - וונדאליזם לשמו).

תהנה מהרכב

פורסם

גשם הוא הגורם היחיד שגורם לי לסוע עם הסאן רוף סגור - בימים יבשים הסאן רוף תמיד פתוח.

הכי כיף :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בקושי פתחתי את ה SUNROOF במכוניות הקודמות. נראה לי שזה אביזר מתאים לארופאים שמתים על כל קרן שמש... אצלנו, כמה שפחות.... טוב יותר. אך הסיבה המרכזית לויתור תמונה בעובדה שה SUNROOF אינו מקורי ומתבצע בארץ!!!.... תודה, לא בשבילי.

פורסם
גשם הוא הגורם היחיד שגורם לי לסוע עם הסאן רוף סגור - בימים יבשים הסאן רוף תמיד פתוח.

גם בחמסין? גם כשאתה נוסע במהירות "קצת מעל לחוקי" והחלון הפתוח מתחיל להרעיש בצורה לא נעימה? גם כשהרוח עושה מערבולות לא סימפטיות בתוך הרכב?

לדעתי זה אביזר מיותר, מילא אם החלון מקורי מפס הייצור, אבל בהתקנה מקומית?

פורסם
גם בחמסין? גם כשאתה נוסע במהירות "קצת מעל לחוקי" והחלון הפתוח מתחיל להרעיש בצורה לא נעימה? גם כשהרוח עושה מערבולות לא סימפטיות בתוך הרכב?

לדעתי זה אביזר מיותר, מילא אם החלון מקורי מפס הייצור, אבל בהתקנה מקומית?

אוקיי, אנסח מחדש.

בכביש מהיר אני לא משאיר אותו פתוח, אלא בנטייה - אחרת יש רעש מעט מציק (לא יותר מידי, אבל מציק).

במערבולות לא סימפטיות בתוך הרכב עוד לא נתקלתי - בשביל זה יש את המסיט רוח שקופץ לו החוצה ברגע שהחלון פתוח לחלוטין.

מדובר (לפחות אצלי) במקורי מפס הייצור - לא הייתי מתקרב להתקנה מקומית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני חושב הרווחנו תמונות - נא לספק..

תמונות של מה? אף פעם לא ראיתם B4? אז זה אותו הדבר, רק ידנית :| הנה ירושלמית אחת:

63029961.jpg

download.php?id=4414

63029959.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...