Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צמיגים תקינים

מנוע מכוון

נהג רגוע

ללא משקל עודף מיותר (אני ממש בספק לגבי הגרביים אבל - צריך המון גרביים, ממש טון, כדי שישפיעו :) )

ואם אתה נוסע הרבה - תשקיע 6000 ש"ח, ניתן היום לפרוס בתשלומים - ותתקין מערכת גפ"ם

לא תחסוך בדלק - כי גז הולך כמו בנזין - אבל כל תדלוק שאתה מוציא 3.10 לליטר ולא 6... כבר חסכת המון - וזה שווה 600 ש"ח בחודש על ההתקנה של המערכת

בהצלחה

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מופה, בטופ-גיר עשו בדיקה של כמה שפם "תורם" לצריכת דלק.

התוצאה היא 5 לירות סטרלינג לשנה.

גם גרב אחת "עוזרת".

יותר מזה, אידוי הסולר גורם לחור באוזון שמגביר את הגשמים, שמביאים להחלקות ולהיגוי יתר, שכידוע יש לצאת ממנו על ידי גז והיגוי נגדי - מה שכמובן מעלה דרמטית את צריכת הדלק!

תשובה טובה...אהבתי...:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני אומר שביום שתבין שרכב זה לא התחליף למחסן-פח בגינה, גם גרביים ישנות מהפעם האחרונה שהיית בים, לא תשאיר יותר ברכב, על אחת כמה וכמה לא תשאיר דברים אחרים וכבדים יותר.. שכן "תורמים" לצריכת דלק מוגברת. :idea:

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
אז אתה בעצם אומר שכדאי להתגלח כל בוקר :)

כן.

וגם ללכת לשרותים.

עם העיתון...:lol:

פורסם

אבינושה..

התכוונת אלי...? כי אני די נעלב.

אולי הכרת אותי פעם, כשהיה לי את הגטס מהעבודה - ואז היא באמת נראתה כמו מחסן, גם אולי קצת כמו גינה.. יש כאלה שאמרו שאפילו המקרר אצלם בבית היה פחות מלא (בשאריות אוכל של הילדים)...

אבל הפוקוס שלי נראית כאילו יצאה לפני שבועיים מהמפעל - בלי הניילונים וקצת לכלוך אלמנטרי על השטיח, מהחול של היום - אבל מחר הוא כבר לא נמצא...

טכנולוגיה מתקדמת

פורסם

שלום לכולם. אני שמח שכולם נהנים ויש מצב רוח טוב. אני גם מתפלא מכושר ביטוי של כל אחד מכם.

גם אני סקפטי לגבי " גלולות פלא" אבל מה שבאמת עובד-זה המכירות של הגלולות האלה ולא רק בארץ הקודש.

לכל מי שיכתוב תגובות אחרי יש לי בקשה אחת- להיכנס לכאן,לדפדף באתרים ולקרוא על מה מדובר:

http://www.google.co.il/search?q=mpg-caps&hl=iw&rls=GGLJ,GGLJ:2007-39,GGLJ:iw&start=20&sa=N

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום ,

מישהו שמע על מוצר קיים כזה ?

אודה לכם על כל מידע בנושא ,

מור .

יש,זה נקרא רכב ליסינג עם דלקן/פזומט.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אבינושה..

התכוונת אלי...? כי אני די נעלב.

אולי הכרת אותי פעם, כשהיה לי את הגטס מהעבודה - ואז היא באמת נראתה כמו מחסן, גם אולי קצת כמו גינה.. יש כאלה שאמרו שאפילו המקרר אצלם בבית היה פחות מלא (בשאריות אוכל של הילדים)...

אבל הפוקוס שלי נראית כאילו יצאה לפני שבועיים מהמפעל - בלי הניילונים וקצת לכלוך אלמנטרי על השטיח, מהחול של היום - אבל מחר הוא כבר לא נמצא...

חלילה, לא היית בכוונתי לפגוע בך, אם כך יצא, קבל את התנצלותי.

כמו שאחד מחברינו לפורום (ולשרשור) כתב.. אחר השרשורים הטובים של התקופה האחרונה, אני משער שזה בגלל רמת הציניות הגבוהה והיצירתיות של המשתמשים.. לכן לקחתי בחשבון את העובדה שלא אצטרך לרשום בסוף ההודעה שלי "בנימה טובה".

מקווה שישנה הבנה,

בברכה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אולי אני עד כדי כך גרוע בכתיבתי, שלא הובן ממנה שגם אני לקיתי ברוח השטות של כולם בתשובתי... כמובן שנלקחה ברוח טובה!!

העיקר החיוכים - והחסכון בדלק (והנקיון באוטו)

טכנולוגיה מתקדמת

פורסם

שמע, אני לא יודע איזה פרוייקט היה יותר קשה - לנקות ככה את האוטו או לצלם ולתעד ולהעלות הכל על הכתב...

אין מה להגיד, הוא עשה עבודה מדהימה... מנצח גילוח בכל יום.

שמת לב לתמונה שהוא מנקה עם משברשת שיניים את הצינור (של האויר לדעתי)? אפילו החליף את המדליק סיגריות בחדש...?

הבנאדם מוציא ואטו חדש לחלוטין.

עכשיו - השאלה שלי לא איפה משיגים את החומרים האלה שהוא השתמש בהם ולא איך מצליחים לעשות משהו כזה - השאלה האמיתית זה איך מארגנים קבוצה שתביא אותו לפה כל שישי לנקות את הרכבים שלנו...?????????

* שמת לב להערה הקטנונית שלו בסוף שהאוטו לא 100% מושלם, כי בסה"כ האוטו בן שלוש וחצי וכבר עבר 90 אלף מייל...?

טכנולוגיה מתקדמת

פורסם

OMG+HOLY SH*T!!!!!:shock::shock2::shock2::crazyeyes

הבחור :screwy: אבל יצא מדהים +++!

חבל על הזמן ממזמן, אני כולי נדהם...

מאיפה אגב מוצאים את החומר שהוא השתמש בו לגומי?

והלוואי שלי היו ידיים טובות כל כך...

חבל על הזמן, איך הוא השקיע...כולל דיאגרמות ומדידות עובי הצבע...

לא ייאמן.

פורסם

הוא פספס קצת בידית של הוינקר :lol:

אני מתערב על מליון $ שאין לו חברה!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש לו חברה, קוראים לה בורה והיא שחורה.... 8)

* אני אגב לא יכולתי כבר לחכות למחר ודאגתי לשטיפה רצינית היום לרכב... אז אולי מחר נלך על ווקס שבועיים לפני הזמן המיועד... סתם ככה בשביל לא להרגיש עצלן וחסר יכולות לידו... עכשיו הוצב לנו רף קצת גבוה...

טכנולוגיה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...