Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לבנות בנייה ממפיברגלס או מחומר דומה לטווטרים בקורות האוטו, איפה ניתן לעשות דבר כזה וכמה זה עולה בערך?

או שמישהו פה יכול לעשות לי דבר כזה בתשלום כמובן.

איזה טווטרים טובים כדאי לשים על קומפוננט hertz energy?

שמעתי על מורל MT22 , יש עוד טוויטרים מומלצים?

האם שווה\צריך לשים קרוסאובר ?

המערכת כוללת (סאב,2 מגברים,6X9,קומפוננט).

תודה

פורסם

שתי תשובות:

לגבי הטוויטרים - אתה צריך להחליט אם הטוויטר טוב או לא כי זה פשוט עניין של טעם וריח - אז כמה שתשמע יותר, תדע יותר.

לגבי הפיברגלאס - חיפוש, תשתמש בחיפוש אתה תמצא כל כך הרבה חומר בנושא שאתה תבין עד כמה זה נושא לא פשוט.

אי אפשר לגשת לעבודה בפיבר בצורה קלה כל כך שמישהו כאן יצליח לענות לך בת'רד אחד.

תעבור על תוצאות החיפוש ותתחיל לקרוא ולהנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שתי תשובות:

לגבי הטוויטרים - אתה צריך להחליט אם הטוויטר טוב או לא כי זה פשוט עניין של טעם וריח - אז כמה שתשמע יותר, תדע יותר.

לגבי הפיברגלאס - חיפוש, תשתמש בחיפוש אתה תמצא כל כך הרבה חומר בנושא שאתה תבין עד כמה זה נושא לא פשוט.

אי אפשר לגשת לעבודה בפיבר בצורה קלה כל כך שמישהו כאן יצליח לענות לך בת'רד אחד.

תעבור על תוצאות החיפוש ותתחיל לקרוא ולהנות.

תודה, אני מבין שעבודה עם פיבר היא לא קלה בגלל זה אני לא רוצה להתעסק עם זה לבד... אז אני מחפש מישהו שיוכל לבנות לי דבר כזה .

פורסם

לא רק שהיא לא קלה היא מסוכנת.

אני מדבר גם על אשפרות של פיצוץ של החומר שזה לא משהו קטן במיוחד.

אני מדבר על אפשרות שהחומר הזה מתלקח מעצמו וגם על אפשרות שהחומר הזה עושה לך כוויות על העור במידה וטיפה מעורבבת שלו נוגעת לך בעור - הוא מגיע לטמפרטורות מאוד לא נעימות בזמן התגובה הכימית.

הריח שלו נוראי מבחינת החוזק של האדים ומעבר לזה כשאתה גוזר ומשייף את הבד אתה צריך להגן על דרכי הנשימה כי אתה פשוט מאוד נושם זכוכית.

בעלי מקצוע יש הרבה בתחום ויש אותם בכל הרמות, רק שתדע שמה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל - עדיף לשלם יקר במקרה הזה או לא לשלם בכלל.

תנסה את www.soundstorm.co.il

תנסה את סדנת 4*4 של אפי למשל (יום שישי האחרון הוא עשה אירוע ויש על זה ת'רד מאוד יפה)

תנסה את קרייזי סטריאו של ניר גורן.

בומבאסס בבאר שבע וכמובן יש עוד ועוד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בדיוק מה שאני גם מחפש

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

• תוכן חדש...