Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקשתי בחנות את הוואקס הכי טוב שיש להם ונתנו לי את זה(תמונה מצורפת).

יש שם ספוג כזה גדול, עשיתי חיפוש פה ולא מצאתי איך משתמשים בוואקס הזה..

מישהו יכול לתת לי הסבר קצר איך משתמשים בווקאס וכמה לשים על הספוג?

יש לי מאזדה לאנטיס 97 בצבע שמפניה הוואסק הזה מתאים לצבע?

זה יכול להרוס את הצבע של הרכב?

תודה רבה וסליחה על כל השאלות..

08-11-07_1801.jpg

פורסם

תבודק בהוראות האם הווקס מתאים לצבע מטאלי.

בגדול אם לא עשית לרכב שלך הרבה זמן וקס, והצבע ספג כבר טינופת רבה.

יש סיכוי שהוקס לא יעשה לך שכבת הגנה ,אלה ימרח את הלכלוך.

השיטה המומלצת לשימוש היא: לנקות את האוטו היטב

להרטיה טיפה את הספוג ולסחות. לאחר מכן לשים את הווקאס על הספוג ולהתחיל למרוח בתנועות סיבוביות.

לתת לווקס להתייבש ולאחר מכן לעבור עם מטלית או בד רך מאוד- "מיקורו פיבר" נדמה לי שזה השם.

חשוב מאוד לעשות את הוקס באזור מוצל.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

עם הספוג כאשר הוא לח, בטיפה מים, אתה מורח ולאחר שהוקס יתייבש כלומר ניהי כמו צבעי גועש שהתייבשו אתה עובר על האוטו עם מטלית כותנה רכה לא ג'ילדה.

פורסם

אין צורך להרטיב את הספוג, אבל האוטו צריך להיות נקי. לטבול קצת בחומר, ולמרוח את החומר בתנועות מעגליות.

המטרה היא ליצור שכבה אחידה ( וכמה שיותר דקה יותר טוב) ולאחר זמן קצר שהחומר התייבש ונראה עמום ודהוי, יש לנגב עם מטלית מיקופייבר.

פורסם

כמו שאמר גולן, לא צריך להרטיב כלום - תמרח שכבה דקה ואחידה של החומר על הפח של האוטו, תן לזה 2 דקות "לשקוע" ותוריד את זה עם מטלית רקה - בלי מיקרו פייבר ובלי שטויות, כל חולצת כותנה טובה. אבל שתהיה רכה!!.

ממליץ לך לעבוד חלק חלק, ולא על כל האוטו כי זה יתייבש לך ולא תספיק.

תעשה גג, אח"כ מכסה מנוע (חשוב שהפח יהיה קר ושהרכב יהיה בצל!), דלתות(כל צד בנפרד) ובסוף בגאז'.

תוריד את הווקס טוב, בתנועות מעגליות עד שאתה מגיע למצב שאם חתול עולה על האוטו הוא מחליק :),אם נכנס לך ווקס למקומות שהמטלית לא מגיעה תשתמש בקיסם שיניים, ותזהר לא לעלות על הפלסטיקים השחורים של האוטו - זה ישאיר סימנים (אם בכל-זאת קרה - ישר לנגב!).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אני קניתי בדיוק כזה ווקס , לפני שובעיים עשיתי לאוטו ווקס , התוצאות מדהימות.

בעקרון תעשה את הווקס לפי ההוראות שכתבו לך פה. ובאמת חשוב לא לעלות על פלסטיק שחור כי הווקס ישאיר שם כתם לבן.

יש לי שאלה: כל כמה זמן ממולץ לעשות לאוטו ווקס? כל שבוע יכול לפגום בצבע? , או כל המרבה הרי זה משובח? בעקרון האוטו

משנת 2002 והצבע במצב מעולה.

תודה עמית.

1.6 206

פורסם

כן אם עושים על גומיות למשל או משהו כזה זה אוכל אותם כבר עשיתי את הוואקס יצא מדהים על הפח של האוטו.

אבל זה הרס לי את הצבע על הפגוש הקדמי, לא מרחתי על הפגושים במזל רציתי להשאיר אותם לסוף, בקיצור בטעות עם הספוג נגעתי על הפגוש הקמי וזה הפך את הצבע של הפגוש לצבע כסף עם כתמים ממש הרס את הצבע!!

ניסיתי לשפשף עם סבון לשטיפת רכב וכלום לא עוזר.

מה עושים איך אני יכול לסדר את הפגוש פשוט קטע של 20*20ס"מ בפגוש מרחתי עליו בטעות את הוואקס והצבע הפך להיות מצבע שהיה שמפנייה לצבע כסף וזה נורא בולט!.

מה עושים לגבי הצבע שנהרס?

תודה

פורסם

קניתי מארז דומה, אני לא זוכר את החברה אך צויין כי הווקס מכיל קראנובה.

שטפתי את הרכב טוב טוב, ניגבתי וייבשתי, מרחתי את החומר עם הספוג על כל הרכב (לשאלתך: מניחים את הספוג בתוך הקופסא עם הווקס שיעלה עליו מעט מהחומר ומורחים במעגלים).

חיכיתי עד שייתיבש הווקס(הצבע נהייה עמום, לקח משהו כמו 20 דקות) והסרתי עם מטלית "חדר נקי" (מטלית מבד עדין שלא משאיר סיבים) אך גם טי-שירט ישנה תעשה את העבודה. עכשיו אני מתגלח על הרכב.

הווקס נתן תוצאות מעולות, הרבה יותר מווקס ייעודי לצבע מטאלי של "קארפלן" אם כי אופי העבודה מעט יותר קשה.

בהצלחה.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

הדעה הרווחת היא שווקס אינו יכול לגרום לנזקים , והיא מוטעית .

קיימים שני סוגים של ווקסים , אחד הוא ווקס טהור והשני הוא ווקס עם חומרי שחיקה .

על כל המדפים בישראל מדובר בווקסים עם חומרי שחיקה (למעט מקרים בודדים ששמעתי עליהם , אבל כשרציתי להשיג...) , כך גם במרבית הווקסים שמיוצרים (כולל הווקס שברשותך) .

הסיבה לכך היא שעבור המשתמש הממוצע וגם הרבה מעבר לו , התוצאה הכי טובה תתקבל עם אותם הווקסים (הפעולה שלהם דומה בזעיר , מאוד זעיר , לפעולת פוליש) .

תעשה את השימוש בהתאם להסברים המעולים שכתבו לך , רק בעניין התנועות יש טעות חמורה , ולכן חשוב מאוד שתקרא את הכתוב באחד מן הנושאים הבאים :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=173652&page=2&highlight=%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1

או

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=148767&highlight=%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
ה , רק בעניין התנועות יש טעות חמורה , ולכן חשוב מאוד שתקרא את הכתוב באחד מן

בברכה ,

גלעד מאנע .

על כל האריזות של הוקסים שאני נתקלתי בהם, היה כתוב לבצע בתנועות מעגליות.

מה הסיבה שאתה רושם בתנועות ישרות?

ד"א אם הספוג יהיה רטוב יהיה יותר נח לעבוד איתו.

בנוסף הספוג יספוג פחות את הוקס בזמן העבודה איתו וכל הוקס יעובר ישירות, לצבע הרכב.

• תוכן חדש...