Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשות חבר שלי סוזוקי בלנו (לא יודע איזו שנה). אנחנו רוצים להרכיב באוטו של רמקולים חדשים מקדימה ובשביל זה לפרק את הדלתות הקידמיות.

פירקנו שני ברגים הנמצאים על כיסוי הדלת, ועוד שני פינים מפלסטיק שבצד של הדלת, ועדיין הכיסוי של הדלת לא יורד.

מישהו פה יכול להסביר לי מה ה"טריק" לפתיחת הדלת הזאתי?

תודה מראש על כל עזרה.

פורסם

עד כמה שאני זוכר, צריך בנוסף לפרק ידית פתיחת דלת פנימית, שנמצאת על הכיסוי (בורג אחד), ולהבריג החוצה את הפין של נעילת דלתות.

פורסם

פירקתי את הנעילת דלת הפנימית, וגם הסרתי את הבורג מהידית הפנימית של הדלת.

עוד אנשים? אין טריק כלשהושמחזיק את הכיסוי של הדלת מבפנים או משהו כזה? ממש נראה כאילו הדלת תפוסה עם איזה חלק פנימי.

בבקשה כל מי שיודע שיעזור זה מאוד מאוד חשוב, ואני צריך את העזרה כמה שיותר מהר.

תודה מראש! :arrow:

פורסם

פרוק דלת בלנו

הסר את ברגי ידית האחיזה (הידית שאתה מושך את הדלת כאשר אתה רוצה לסגור מתוך הרכב)בורג פיליפס צהוב

הסר את בורג ידית הפתיחה הפנימי ,בורג צלב שחור קוני

הסר את כפתור הנעילה, למרות שאם אני זוכר הוא יוצא דרך החור כאשר מרימים את הריפוד כלפי מעלה

אוקי

בדוק שאין קליפסים ,או ברגים מסביב לריפוד

עכשיו קח מברג רחב ככל האפשר 10 ממ הכנס בין הריפוד לפח הדלת ,בחלק התחתון, והפרד ביניהם תשמע רעשי" פיקפוק "אלו הם תפסי הפלסטיק המחזיקים את הריפוד לדלת

לאחר ששחרת את כולם למטה בתחילה ולאחר למעלה בעדינות עם המברג

החזק את הריפוד צמוד ככל האפשר לדלת ותן מכה עם ידך על החלק התחתון כלפי מעלה ,זאת כדי שהריפוד יצא מהמסילה העליונה בסמוך לחלון

לאחר השחרור השחל את ידית הפתיחה הפנימית דרך החור ,וזהו זה

יגאל

פורסם
פרוק דלת בלנו

הסר את ברגי ידית האחיזה (הידית שאתה מושך את הדלת כאשר אתה רוצה לסגור מתוך הרכב)בורג פיליפס צהוב

הסר את בורג ידית הפתיחה הפנימי ,בורג צלב שחור קוני

הסר את כפתור הנעילה, למרות שאם אני זוכר הוא יוצא דרך החור כאשר מרימים את הריפוד כלפי מעלה

אוקי

בדוק שאין קליפסים ,או ברגים מסביב לריפוד

עכשיו קח מברג רחב ככל האפשר 10 ממ הכנס בין הריפוד לפח הדלת ,בחלק התחתון, והפרד ביניהם תשמע רעשי" פיקפוק "אלו הם תפסי הפלסטיק המחזיקים את הריפוד לדלת

לאחר ששחרת את כולם למטה בתחילה ולאחר למעלה בעדינות עם המברג

החזק את הריפוד צמוד ככל האפשר לדלת ותן מכה עם ידך על החלק התחתון כלפי מעלה ,זאת כדי שהריפוד יצא מהמסילה העליונה בסמוך לחלון

לאחר השחרור השחל את ידית הפתיחה הפנימית דרך החור ,וזהו זה

יגאל

כזכור לי ישנו רק בורג אחד לידית האחיזה, האם צריך להיות יותר מבורג אחד?

תודה מראש.

• תוכן חדש...