Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים , אני עובד בהרצליה פיתוח וגר באשקלון , לכן אני מבצע מספר רב של נסיעות .

אני אשמח להמלצה לרכב עם מנוע דיזל , ותיבת הילוכים אוטומטית שתתאים לתקציב שציינתי למעלה ...

תודה,

שי.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה , עדכון - אני מחפש ידני דיזל ולא אוטומט , מצטער על הבלבול .

ידני דיזל , רצוי עם תא מטען גדול , צריכת דלק טובה מאוד (אני עושה מרחקים , נסיעות אשקלון-הרצליה כל יום הלוך ושוב)

שי.

פורסם

כמה גדול תא המטען צריך להיות ?

אם מאוד גדול - סיטרואן ברלינגו HDI אם נכנס בתקציב, ברלינגו רגיל אם לא, או פיאט דובלו.

אם יותר קטן - אתה יכול לחפש סיטרואן קסארה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היתה לי פולו סטיישן דיזל -רכב הכי חיסכוני (1:18 ממוצא). אולי תמצא אחד כזה פרטי שנת 2001 עם קילומטראז' סביר. רק תבדוק מצב של משאבת סולר-יקרה להחלפה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על ההמלצות, תא המטען רצוי שיהיה גדול כי אני אמן מופיע וצריך מקום לציוד, בגדול לא קריטי אם זה לא יהיה עצום - כל עוד האוטו טוב ויכול ליסוע מרחקים ארוכים בלי להטריד אותי יותר מדי בתיקונים. :roll:

כל הרנו קאנגו והברלינגו נראים לי מאוד מעניינות

מה ההבדל בין הברלינגו הרגילה לHDI ? מה הצריכת דלק שלה בדיזל ?

תודה רבה שוב,

שי. :-D

נ.ב. - מה נחשב קילומטראז' סביר לרכב יד שניה? לדאבוני איני מבין מספיק (כמובן שכשאלך לבדוק אקח איתי מישהו שמבין, אבל זה יותר לידע אישי )

פורסם

HDI - מנוע טורבו דיזל של פיזו'-סיטרואן, 90 כ"ס, ברלינגו עם המנוע הזה זה רכב זריז וחזק ברמה של מכונית משפחתית 1600 ממוצעת. אבל, לא בתקציב שלך, נמכר רק משנת 2003, ועולה יותר.

מנוע "רגיל" - 71 כ"ס, איטי וחלש הרבה יותר, אבל סביר וגם יעשה את העבודה, במיוחד בנסיעות מישוריות כמו שלך.

בתקציב שלך - בערך בשנים 2001-2002.

קילומטרז' ממוצע למכוניות כאלו הוא גבוה, 30-40 אלף ק"מ בשנה, אם תמצא משהו אם פחות מ 30 אלף לשנה - זה "סביר".

ברלינגו עם מנוע דיזל "רגיל" צורכת בערך ליטר סולר ל 13 ק"מ, בנסיעות משולבות עם כ 2/3 בנעירוני.

פורסם

ברלינגו HDI עם מנוע טורבו - יותר חזק. צריכת סולר-1:14 ממוצא. גם קנגו צורך בערך אותו דבר .

בעיה עיקרית עם מכוניות אלה שהם רכב עבודה. קשה למצוא אחת שלא עבדה יקשה מדי.

במחיר שאתה מחפש קילומטרז' סביר-כל מה שפחות מ-200 אלף.

ברלינגו HDI מומלצת יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יודע אם זה רק בגלל שמזבלים לי הרבה בשכל בעבודה וכל מיני , אבל 200 אלף זה לא נחשב כבר רכב מת ?

מתי תגיעה השחיקה של הרכב מבחינת קילומטראז' ? במה זה יתבטא , ומה העלויות החלפה של חלקים במידה ואני מגיע למצב כזה (אני מניח החלפת קלאצ' , מנוע -כאלה דברים )

אגב, מה דעתכם על הרנו קנגו ?

תודה רבה שוב,

שי.

פורסם

200 אלף ק"ם זה רכב 50% מת, אבל זה מה שמקבלים תמורת 35000 ש"ח, אם רוצים מסחרית דיזל.

אם קצת סבלנות ומזל אפשר למצוא מכוניות כאלו עם כ160-170 אלף ק"מ.

מנועים, אם עברו טיפולים סדירים ולא התחממו, דווקא מחזיקים הרבה יותר מ 200 אלף.

לגבי מכלולים אחרים- כן, הרבה מאוד מכלולים לקראת 200 אלף ק"מ ייתכן וידרשו החלפה, או שיפוץ, בפרט משאבת הזרקה בעלות כמה אלפי שקלים.

קלאצ' - בשימוש סביר מחזיק כ180 אלף, למרות שאצלי ב245 אלל ק"מ הקלאצ' עדיין מקורי (סופו מתקרב).

מעבר לכך, אני נתתי כאן הסברים מפורטים על תקלות ואחזקה של ברלינגו וקנגו, ואין לי כוח לחזור על זה שוב.

תעשה חיפוש על שם המשתמש שלי + דגם הרכב, תקבל תמונה כללית על אחזקת מסחרית דיזל ישנה.

פורסם

חיפשתי ושוטטתי ולא העלתי בחכתי את הנושא המדובר... אני אנסה עוד קצת , אבל אם יש לך אותו במקרה ותוכל ללנקק - אשמח .

ממה שאתם אומרים פה התקציב שלי הוא לא תקציב טוב בכלל אם אני רוצה קנגו או ברלינגו .. מה בנוגע לרכב פרטי דיזל ידני ? יש משהו טוב בתקציב שלי שם ?

שי.

פורסם

ראיתי ביד 2 ברלינגו שנת 2002 יד 1 ידנית דיזל עם 80K קילומטראז' ...

התחלתי להתלהב ואז הסתכלתי 2 פסיקים למטה וראיתי "טרייד אין חולון שירותי רכב" ... אחרי כל מה ששמעתי פה על חולון אני מניח שלא שווה להתקרב אפילו, נכון? (:

פורסם

המלצה חמה שלי - קורדובה SE שנת 01-03. אותי הרכב משרת נפלא. צריכת דלק של קרוב ל20 ק"מ לליטר, נוחות גבוהה.

טיפולים מעט יקרים אך בתמורה אתה מקבל אמינות. רכב שעבר 200K בסוג המנוע הזה עדיין לא עבר מחצית מחייו. התחזוקה פשוטה יחסית.

הקפד לקנות רכב שמור עם הסטוריית טיפולים מתועדת, בדגש על נוזל קירור מקורי .

פורסם

במקום לחפש ברלינגו חפש דובלו. בתקציב שלך תוכל למצוא אחת מודל 2003-2004 ומהניסיון שלי היא יותר חסכונית מהברלינגו, יותר אמינה, הרבה יותר חזקה ויותר זולה לאחזקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נסועה סבירה לרכב דיזל היא בין 30 ל40K לשנה. אם אתה מכיר את המוכר, העדף רכב שנסע מחוץ לעיר ולא בתוכה.

אני לא יודע מה אתה אמור להכניס בבגאז', אבל לקורדובה ותאומותיה יש בגאז' גדול יחסית.

פורסם

אהלן , אני מעוניין להכניס גיטרות למיניהן וציוד - תא מטען של פרטי יכול להספיק .

אני לא מכיר את הקורדובה, אני אחפש בגוגל מאוחר יותר

על הדובלו שמעתי - יש עוד המלצות חמות עליה? (:

תודה.

• תוכן חדש...