Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח ויש לי סאב 300 RMS עם 1000 watt peak .

ז"א שהוא יכול להסתדר עם 300 מתמשכים , אני מביו כמובן שזה שיקול הרבה יותר טוב להתאים מגבר לסאב דרך ה RMS ולא דרך ה PEAK WATT .

אבל בכל זאת , הסאב הנ"ל יכול להסתדר עם 1000 לזמנים קצרים של באס חזק , זה מה שאומר ה 1000 , נכון ?

עכשיו לדוגמא ויש לי מגבר לסאב הנ"ל שמוציא 300 RMS , אבל הוא 500 WATT .

ז"א שמגבר 300 RMS אבל 1000 WATT יגרום לסאב להישמע חזק יותר בפרקי זמן הקצרים האלה של באס חזק ?

נכון או לא ? וכמה זה קריטי והאם אני ארגיש בשינוי :) תודה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עזוב את זה. זה לא כל כך קל. זה או כן או לא. בעקרון מגבר נומלי זה 300 וואט RMS ו 600 וואט מקסימם כוח. יש כאלה שבעזרת כל מיני שיטות מתחילים לירשום לך פה זה 100 ואאט RMS אבל המקסימום הוא 20000 WATT!!!!

וזה כבר מסריח.

פורסם

קח בחשבון באיזה אחוז עיוות נמדד ה 1000WATT.

מגבר שמוצהר 50 אראמאס יכול להוציא גם 500 אבל עם 400000 אחוז עיוות.

אין חברה שלא מעוותת מספרים , ומי שלא מעוותים, לוקחים על זה כסף, והרבה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
נניח ויש לי סאב 300 RMS עם 1000 watt peak .

ז"א שהוא יכול להסתדר עם 300 מתמשכים , אני מביו כמובן שזה שיקול הרבה יותר טוב להתאים מגבר לסאב דרך ה RMS ולא דרך ה PEAK WATT .

אבל בכל זאת , הסאב הנ"ל יכול להסתדר עם 1000 לזמנים קצרים של באס חזק , זה מה שאומר ה 1000 , נכון ?

עכשיו לדוגמא ויש לי מגבר לסאב הנ"ל שמוציא 300 RMS , אבל הוא 500 WATT .

ז"א שמגבר 300 RMS אבל 1000 WATT יגרום לסאב להישמע חזק יותר בפרקי זמן הקצרים האלה של באס חזק ?

נכון או לא ? וכמה זה קריטי והאם אני ארגיש בשינוי :) תודה .

במעבדה ועל הנייר החיים יפים וטובים ואתה צודק.

בחיים האמיתיים - יהיה זול יותר לקנות מחבת של סולתם - למה לטגן מגבר וסאב?

הPEAK המקסימלי של המגבר מחזיק כמה עשרות אלפי שניות בודדות וזהו.

ה1000 וואט הזה זה מה שהסאב מסוגל להחזיק כמה אלפי שניות בודדות - חסר ערך מבחינתך.

אתה לא יודע באיזו עוצמה המגבר יחזיק כמה שניות יותר ובאיזו עוצמה המגבר יחזיק כמה אלפיות שניה יותר - היצרן לא אומר לך כזה דבר.

תתייחס לRMS ותדע שגם זה לא נתון סופי כי אתה לא יודע עד כמה המגבר שיש לך מותאם להתנגדות של הסאב, לסאב יש נתון של נצילות מעבר לכך וגם מעבר לזה יש את התחום האפור הזה שאתה לא יודע באמת עד כמה היצרן צודק, הנתונים הסביבתיים השונים וכו'...

אתה מנסה להוציא כל קמצוץ של כוח מהמגבר בשביל משהו שאתה לא בהכרח צריך.

ה300 RMSים האלה שהסאב שלך יכול לעמוד בהם - זה לא 300 RMSים שכולם הולכים למהלך של הממברנה - הרוב הגדול מושלך כמו פסולת או אנרגיה טהורה למגנט של הסאב מעבר לרמה מסויימת. ברוב המקרים רמקולים מגיעים ליכולת המלאה שלהם כבר בשליש מהעוצמה שהם נועדו לספוג. קח את זה בחשבון, וכל זה בתנאי שהרכיבים מותאמים אחד לשני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...