Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים שמתי לב ל"בוץ" בראדיטור .אני לא מומחה גדול ,ובגלל שהאוטו לפני טסט אז החלטתי להביא את האוטו למוסך ..

ולשאול שם .

שם נאמר לי שצריך לעשות ראש מנוע...:-(

אז ככה : אם הייתי יודע שהמצב כזה גרוע לא הייתי קונה את האוטו הזה בכלל, רק בגלל הממצאים של הבדיקה קניתי אוטו במחירון !!

כמובן שאלתי את דעתכם פה בפורום ונאמר לי על ידכם שהמצב סביר +.

קיצר אני מבקש מכם עזרה מה לעשות עכשיו ?!

בדיקה.jpg

פורסם

כמו שאני רואה את זה:

במידה ונשרף אטם הראש, אין לך מה לבוא בטענות כלפי המכון שכן דבר כזה יכול לקרוא אצל כל אחד, ממש ברגע זה, ללא כל התראה.

פורסם

קודם כל - למה לא חזרת מיד למכון הבדיקה בכדי להראות להם את הממצעים?

שנית - שווה לנסות לרוקן נוזל קירור, למלות חדש ולעקוב אחר המתרחש. יכול להיות שמדובר בנוזל קירור ישן ובמערכת קירור מלאה בליכלוך וקורזיה (רשום בטופס הבדיקה...)

פורסם

לפי טופס הבדיקה,נראה שהכל לא תקין למעט הצמיגים,

אז מה אתה מתלונן?:?:

פורסם
shay76.. אינך מבין אז שב בקשה בשקט .

מה אני לא מבין? לקרוא אני יודע,בכל הרובליקות יש איקסים על לא תקין,אולי דווקא אתה חשבת שזה תקין,אולי חשבת שאתה ממלא איקסים בטופס טוטו

פורסם

הבדיקה לא כזאת טובה כמו שאתה מתאר אותה.

קורוזיה בבלוק וצלצולים מהמנוע זה לא משהו שרושמים בכל בדיקה כדי לכסות את ה ת%ת שלהם.

מה לגבי העובדה שהציריות גמורות? אם הם ראו וציינו את זה בבדיקה אז אני בטוח שהמצב שלהן לא טוב.

בכל מקרה רשום בפירוש בשורה האחרונה שאין אחריות על קורוזיה ואיכול פנימי במנוע.... וחתמת על זה.

אז תבלע את הגלולה, תתקן כל מה שצריך וסע לשלום.

נ.ב. בדוק שלא זייפו קילומטרז'. זה נראה מאוד חשוד 90 אלף ק"מ לשנת 94, ועם כזה בלאי!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

צר לי לאכזב אותך,הבדיקה נראית גרוע ובתור אחד מחברי הפורום שמייעץ ברכישת רכב ולא הגיב לשרשור שלך אני לא הייתי קונה כלל את הרכב.

דבר אחד שיהיה לך ברור-מכון הבדיקה רשם במפורש שחור על גבי לבן:קורוזיה בבלוק המנוע.

במנועי אלומיניום כאשר עושים שימוש במי ברז במקום נוזל קירור הבלוק נאכל ולכן כאשר יורידו לך את הראש תתברר האמת המרה- צריך להחליף מנוע.

יחד עם זאת אני רוצה לסייג: האם יש סימני טחינה בשמן כאשר פותחים את פקק מילוי השמן (לא מדיד).

אם לא והקורוזיה נמצאת רק במיכל העיבוי גם הרכב שלי אחרי החלפת מנוע סובל מהתופעה ובמקרה הזה יש לרוקן את נוזל הקירור,לנקות את המערכת ניקוי כללי (פו"ה של רדיאטור,ניקוי רדיאטור תוך העברת חוטר,מילוי נוזל קירור וניקוז אוויר כנדרש).

במצב העניינים הטוב בטיפול כזה תשלם רק באיזור ה-300,מנוע עלול להכפיל את עצמו ללפחות פי 15.

כדאי להמר על האפשרות הזולה-אולי יעזור אלא אם הריקבון בבלוק מתקדם ואז זהו סופו של המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא מבין את השאלה כל הדברים רשומים פה מילה במילה

המכון מכוסה מבחינתו מתביעה משפטית ,

אני לא רואה פה מעשה רמאות חבר יקר .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אתה הבנת את זה "מר ברוך" יענו זה "ישראבלוף":lol:

פורסם

לקונה המרומה

גם אני עברתי מצב שכזה ולכן בימים אלה הגשתי תביעה נגד אותה חברה שבדקה לי את הרכבץ

שיהיה לך בהצלחה.

רינה

פורסם

רינה,

האמת שגם קראתי באינטרנט שתבעו את קומיוטסט..

את מדברת על אותו מקום שאני בדקתי את הרכב במקרה?

ולעניינינו..

בכל אופן אם אתה מכניס אצבע ונוגע ב"בוץ" אז הוא שמנוני כזה..יכול להיות שזה רק מחלודה?

קורוזיה בבלוק המנוע .. אולי זה כסת"ח ורכב בכזה גיל אינני יודע בוודאות .

מה שאני כן יודע וזוכר ששאלתי את הבוחן כמה וכמה פעמים אם צריך לעשות ראש מנוע.. והוא אמר שלא בפירוש!!

לפי דעתי אני אלך על האופציה של לנקות את מערכת הקירור לא נראה לי שיש מה להפסיד.. חחח רק שלא יגמור כמו הBX ..

פורסם
shay76.. אינך מבין אז שב בקשה בשקט .

מה הוא לא מבין ?, לי כמכונאי וכבעל שתי מכוניות 106 נראה שהוא דווקא כן מבין. "אם הייתי יודע שהמצב כזה גרוע לא הייתי קונה את האוטו הזה בכלל, רק בגלל הממצאים של הבדיקה קניתי אוטו במחירון !!

כמובן שאלתי את דעתכם פה בפורום ונאמר לי על ידכם שהמצב סביר +."

אל תשכח שהתייעצת בפורום רק לאחר שקנית את הרכב, ועכשיו אתה בא בטענות ?. אני ראיתי את השרשור שפתחת, ולא הגבתי כי לא היה טעם.

היה בטוח שאם הייתי רואה הודעה שלך לפני הקניה הייתי מייעץ לך להתרחק מהאוטו הזה.ובטח לא במחיר מחירון.

עכשיו אני באמת משתתף בצערך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...