Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לשמחתי לא הייתי צריך להשתמש בשרותכם (למרות שאני קורא קבוע).

אז שוב, יש לי רנו טווינגו שנת 94 ידנית.

אני צריך להחליף מצמד, אז:

א. איפה קונים? ואיזה חברה עדיפה?

ב. האם ידוע על משהוא ספציפי או שזה פשוט כמו בכל רכב? (עשיתי כבר לחיפושית אספנות שלי ולעוד מסי קטן של מכוניות))

ג. כמה זה אמור לעולת אצל מוסך ? אם זה לא מאוד יקר (עד 800 ש"ח) אז ניתן למישהוא להרוויח.

ד. יש מוסך ממולץ?

תודה

ויום מאושר

פורסם

מצמד עולה כ 500 שח . דובר על כך רבות. בצא חיפוש (טווינגו). בגלל גודלו של התא מנוע לוקחים כ1600 שקל להחלפת מצד כולל עבודה בהצלחה:multi:

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

שלום.

המצמד לא יקר יחסית כמו כן ניתן להררכיב באותו מחיר +- מצמד יותר גדול וזה עדיף כי המצמד של טווינגו קטן מאוד.

ביצעתי כזו החלפה בטווינגו של חבר מהפורום לפני חודש ויצע מצוין.

במידה ותרצה לבצע החלפה תפנה אלי בפרטי.

ברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תן למוסך המבצע את העבודה לרכוש המצמד כי יש לו אחוזי רכב ממנו שממילא אתה לא מקבלם.

חוץ מזה במקרה של תקלה במצמד החדש אז המוסך אחראי עליו כלפיך כמי שמכר לך אותו והתקינו במכוניתך ואם זה יקרה במצמד שרכשת בעצמך אז תאלץ לשלם שוב עבור העבודה החוזרת כי המוסך אינו אחראי לחלק שאתה מספק.

רוב המוסכים לא יהיו מוכנים להתקין חלק שאתה מביא בעצמך ובצדק.

בברכה - רפי לין :-)

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים

שמתי לב שזה נושא ישן, אבל אולי תוכלו לעזור לי בכל מקרה

כבר שבוע אני מחפש מצמד לרנו טווינגו 96 ולא מוצא. גם המוסך שלי חיפש ולא מצא.

הייתי במוסך מורשה של רנו לפני כשנה בגלל תקלה אחרת ואמרו לי שהם כבר לא מטפלים בדגם הזה.

חיפשתי באיביי העולמי, הצרפתי, הספרדי, האיטלקי והיווני ודווקא מצאתי, אבל הם לא מוכנים לשלוח לישראל

ממש עצוב לי על הרכב המצויין הזה

אפשר למצוא פתרון אחר? אולי מצמד של רנו 5 או 9? שמעתי כבר דברים כאלה אבל בעל המוסך אמר לי שזה לא אותו מצמד

מה עושים? איפה מוצאים מצמד?

אודה לכל עצה\עזרה\יעוץ או סתם תמיכה נפשית :)

וואסים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...