Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה לרכב בתקציב של 20,000 - 25,000 ש"ח, חובה שתיבת ההילוכים תהיה אוטומטית

הרכב ישמש בעיקר לנסיעה כל יום הלוך (בבוקר) מחולון ושוב (אחר הצהריים) מאיזור בית שמש,

מיועד לאדם צעיר, לא רכב משפחתי.

אשמח לקבל הצעות פרט לפורד פיאסטה.

פורסם

דייהטסו שרייד/טויוטה סטארלט - (נדיר להשיג),דייהטסו אפלאוז (יכנס לך 97 בתקציב,רכב משפחתי קומפקטי,לא גדול מידי ולא ממש קטן),סוזוקי סוויפט.

צרפתיות אוטומטיות בכוונה לא הוזכרו כיוון שאמינות הגירים שלהן שווה בערך לאמינות חברי הכנסת של מדינת ישראל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
דייהטסו שרייד/טויוטה סטארלט - (נדיר להשיג),דייהטסו אפלאוז (יכנס לך 97 בתקציב,רכב משפחתי קומפקטי,לא גדול מידי ולא ממש קטן),סוזוקי סוויפט.

צרפתיות אוטומטיות בכוונה לא הוזכרו כיוון שאמינות הגירים שלהן שווה בערך לאמינות חברי הכנסת של מדינת ישראל.

תודה רבה,

מה לגבי מיציבושי קולט ?

פורסם

סליחה, טעות בכותרת, הכוונה היא ללא משפחתית.

1. האם קולט רלוונטית לאור הנתונים ?

2. כשהמליצו לי על "דייהטסו שרייד, טויוטה סטארלט, דייהטסו אפלאוז, סוזוקי סוויפט" - האם חשבו שאני רוצה משפחתית ??

פורסם

לא, אף אחת לא משפחתית, להוציא את האפלאוס , כולן סופר מיני.

אגב, למה אתה לא רוצה את הפיאסטה?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
לא, אף אחת לא משפחתית, להוציא את האפלאוס , כולן סופר מיני.

אגב, למה אתה לא רוצה את הפיאסטה?

זה לא שאני לא רוצה, ראשית אני רושה לגבש את הרשימה של כל הרכבים הרלוונטי, לאחר מכן אבחר.

1. האם האפלאוס גם עונה על הצרכים שלי ?

2. מה לגבי מיציבושי קולט ?

פורסם

אפלאוז הוא רכב מסדרת המשפחתיות של דייהטסו, ואתה לא מעוניין במשפחתית.

קולט, רכב 3 דלתות,לא בטיחותי במיוחד ובעל גיר אוטומטי רגיש, לכן לא עונה על הדרישות שלך.

לדעתי השרייד, יכול להתאים לדרישות שלך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אם אני מסכם את הנאמר עד כה, יש רק 3 אפשרויות :

דייהטסו שרייד, טויוטה סטארלט, , סוזוקי סוויפט.

האם יש נוספות ?

תודה !

• תוכן חדש...