Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת קצרה על Clarion DXZ676USB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשי פורום נחמדים :-P

לרוב קורא אך הפעם גם כותב, אולי מישהו יזדקק לזה.

פרטי רכישה: תאילנד, שוק מקומי בבנגקוק, מחיר - 1500 שקל, חדש, מקורי ובקופסה עם כל הציוד הנדרש.

פרטי התקנה: הותקן בפורד פוקוס 2006, עלות ההתקנה - 420 שקל, כולל פירוק המערכת Build-In 2 Din, הכנסת מסגרת שחורה, כולל מתאם חיווט לרמקולים הקיימים (בכדי לאפשר החזרת מערכת המקור מבלי להתעסק בחיווט קרוע). כרגע המערכת חוברה לרמקולים של הרכב, בעתיד תחובר למגבר ורמקולים ברמה גבוהה יותר.

פרטים יבשים: מערכת CD\MP3\WMA\AAC, בעלת מחבר USB, שלט, 24BIT, HPF, LPF, פאנל ממונע, 6 יציאות למגבר, כל יציאה 6Volt..

התרשמות אישית: כמובן שאני לא יכול להגיב הרבה על איכות הצליל מכיוון שמלבד המערכת עצמה לא השתנה ולו רכיב אחד בציוד האודיו של הרכב, ולמרות זאת אכן מרגישים הבדל באיכות הצליל (בעיקר הבאס) בין מערכת המקור לקלריון החדש.

המערכת עצמה סולידית ולא מושכת עין במיוחד (לדעתי דבר טוב), תצוגה יחסית חלשה ולא הכי ויזואלית באור שמש ישיר. פאנל ממנוע נפתח אוטומטית ונסגר אוטומטית בהכנסה\הוצאה של דיסק - נחמד ותו לא. שליטה יחסית נוחה על לחצני הפאנל, אך קצת מסובך לשחק עם ההגדרות - למרות שיש הגיוני באופן השימוש.

יתרונות (לפי דעתי וטעמי כמובן): איכותית ואת זה עוד נבדוק בעתיד, סולידית, בעלת יציאות ומאפיינים רציניים.

חסרונות (כנ"ל): חסרון בולט אחד הוא מחבר ה-USB, אשר לאחר שהכנסתי 3 נגנים ועוד 2 Disk On Keys רגילים - לא זיהה אף אחד מהם :x למרות שהתבצעה גישה להתקן (נדלקה נורה במכשיר). - אשמח למידע ממישהו אחר בעל מערכת קלריון עם מחבר USB. כמו כן השלט לא טופס מכל מקום ברכב (בהשוואה לשלטים אחרים שראיתי).

תוכניות לעתיד: מגבר Soundstream TRA, קומפוננט Morell Hybrid וסאב צנוע כלשהו (CVR, Pheonix Gold).

אשמח לתגובות, שאלות ובקשות..

רוני

DXZ676USB-AS_01,2.jpg

HU: Clarion DXZ676USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

Sub: Kicker CompVR 12" Amp: Soundstream TRA 960.4

פורסם

תתחדש , אחלה רכישה .

המכשיר לעצמו מאד טוב .

בקשר לנגני הMP3 ודומיהם - לרוב יש דבר אחד שצריך לעשות במכשיר והוא - לשנות את הגדרת הUSB בנגן MP3 נמצא בקטגוריית הגדרות - ואז כמובן יש לפרמט את הנגן ולפי ההגדרה החדשה להכיל שירים מחדש .

עובד ב100% (אבל תמיד יש יוצא מן הכלל - 99.9%)

במכשירים החדגשים אכן יש בעיית נראות למעטה775 ששם המסך כמעט ומוציא את העיניים (כאשר מכוון על צבע אדום)

תתחדש ותהנה .

יום טוב .

נ.ב יפה מצידך לרשום חוות על המכשיר

פורסם

יופי , נחמד לקרוא ביקורות על מוצרים .

נ.ב.

אם יש לך אופצייה להביא מגבר מתאילנד , זה נהדר ,

ואז תחפש קומפוננט וסאב בלוח מכירת יד -2 בפורום, ואתה מסודר.

ZZR

פורסם

תתחדש אחלה מכשיר

בקשר לנגנים - יש נגנים שמחברים אותם למחשב אז הם מפסיקים לפעול (או משהו כזה ששחכתי איך קוראים לו ) אז זה לא עובד

אבל אתה אומר שחיברת גם DOK אז יכל להיות שיש בעיה בחיבור או משהו בהגדרות

אצלי ב576 הכל עובד חוץ מהנגנים שמסתנכרנים עם המחשב

אגב גם ב576 אפשר לשנות צבע תאורה ?

פורסם

תתחדש,

לי יש את ה 775 של קלאריון , אכן היה נגן MP3 אחד שלא זוהה אצלי אבל מעבר לזה כל סוגי הדיסק און קיי

שניסיתי זוהה ללא בעיה.

לפי מה שהבנתי לפי הספר של המכשיר אתה צריך התקן זכרון שלא מצריך דרייברים מיוחדים

שבעת חיבור למחשב הוא מזוהה בתור Removable Disk.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

תתחדש, קלריון זה בית טוב.

אני אוהב אותם וגם מה שלי אין אותו.

כמובן שאני לא יכול להגיב הרבה על איכות הצליל מכיוון שמלבד המערכת עצמה לא השתנה ולו רכיב אחד בציוד האודיו של הרכב, ולמרות זאת אכן מרגישים הבדל באיכות הצליל (בעיקר הבאס) בין מערכת המקור לקלריון החדש

זה יכול יהיות כיוון של המכשיר עצמו.

פורסם

תתחדש!

בקלריון יש חיסרון, כמה שהוא טוב ואיכותי העיצוב שלו מבאס.

אבל מי שאוהב איכותי לא יסתכל על זה ממש.

העיניין של הדיסקים, אני מאוד אוהב איך שהוא נפתח, אם יש שליטה שהפאנל יגלוש בכמה מצבים גם יפה.

כעיקרון מכשיר טוב.

תהנה!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

לבחור ששאל לגבי מגבר בתאילנד, עשיתי שם חתיכת סיבוב, רוב המכשירים שם הם מכשירים לא מוכרים בסגנון של האלו שנמכרים ב-Wallashops. המצב עם המגברים אפילו גרוע יותר כאשר ראיתי זיופים ברורים של Alpine ו-Pioneer.

מישהו יודע אולי להגיד לי האם החברה (קלריון) מוציא עדכוני קושחה, דהיינו Firmware?

רוני

HU: Clarion DXZ676USB Comp: Morel Hybrid Ovation MT23

Sub: Kicker CompVR 12" Amp: Soundstream TRA 960.4

• תוכן חדש...