Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי איביזה FR 2007 , שמתי לב שבסרן האחורי יש בערך 2.5 סנטימטר מכל צד משפת הצמיג ועד לקצה הכנף, מאיפה ניתן להשיג ספייסרים ? , האם זה כדאי ? , בנוסף ברצוני להנמיך את הרכב במקצת אך לא להחליף בולם (הוא קשיח מדי גם ככה) מאיפה ניתן להשיג ? , כמה יעלה ? (קפיצי הנמכה), האם מומלץ ?

תודה רבה, חגי

...CASKA for life

פורסם

הי,

המושגים שהעלתה נדונו בעבר כאן בפורום - ואפילו בהרחבה.

השתמש באופציית החיפוש כדי למצוא מידע על הנושאים הרלוונטים ויש הרבה ממנו.

אפילו כאן בתחתית העמוד תוכל לקבל מושג...

אנחנו כאן לשאלות נוספות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אפשר לקבל תגובה יותר עניינית מאחר ולא מצאתי בחיפוש התייחסות ספציפית לשאלותיי הספציפיות

מצטער לא מצאתי.....

שוב תודה....

חגי.

...CASKA for life

פורסם

בולם תפקידו לבלום זעזועים אתה מתעניין בקפיצים שינמיכו את הרכב.

לגבי הקפיצים והספייסרים הכי טוב להגדיל ראש ולהזמין מחו''ל,

או ללכת לאחת מהחנויות לשיפורי רכב שיזמינו בשבילך.

תקרא מעט על החסרונות והיתרונות של הרכיבים.

אם אתה מתעניין בספייסרים ליופי דע שיש השלכות ובלאי מואץ..ובקיצור חיפוש

porsche 914,2.0,1970

פורסם

"בשביל למצוא צריך לחפש..."

תוצאות חיפוש:

ספייסרים

עוד ספייסרים

קפיצי הנמכה

קפיצי הנמכה

קפיצי הנמכה

פשוט תתחיל לחפש. כנ"ל לגבי האתרים בחו"ל.

באופן כללי, מאוד מאוד (יאללה, שיהיה עוד מאוד אחד) לא מומלץ להתקין קפיצים קצרים על בולם שאינו קצר ויעודי לשימוש הזה.

בצורה זאת הבולם עובד באופן קבוע רק בחלק מסוים שלו ולא בכל מהלך הבולם ובנוסף, בפתיחה מלאה של הבולם, יש סכנה של נפילת הקפיץ מהתושבת.

נא להמנע משימוש יתר ב ...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה מילים -

לפני שאתה מחליט להרחיק \ להגדיל את מפשק הסרנים באוטו שלך אתה צריך לבדוק איך נראית תנועת המתלה, לרכבים שונים יש גאומטריות מתלה שונות ויש רכבים בהם הכרחי להשאיר את הגלגל מעט פנימה עקב שינוי מיקום הגלגל ביחס לגוף הרכב.

יכול להיות שאם תוציא את הגלגלים עוד קצת החוצה תקבל צמיג שמשפשף לך את בית הגלגל בסיבובים \ פניות בהן האוטו רוכן במיוחד או עמוס נוסעים.

כמובם שאפשר לפתור את זה בעזרת פלייר [הרחבה של בתי הגלגלים] אבל זה כבר קצת יותר טכני מלהרכיב ספייסרים.

רון.

-נ.ב.מלבד ייתרון העברית לא ברור לי למה לשאול פה את השאלה הזו, יש לך רכב נפוץ ויש עליו אינסוף מידע בכל חור אינטרנט אפשרי, לא עדיף לנבור קצת באתר שמתמחה באיביזות?-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תשמע, ותשמע טוב.

הרכב שלך, הוא אחד הרכבים עם התת היגוי הכי חמור שיש !!!

הרחבת מפסק הגלגלים האחוריים תחריף את המצב עוד יותר, עד כדי סכנה !!!

אני מניח, שבגלל זה, סיאט "הצרה" את מפסק הגלגלים מאחור, וזאת ע"מ למתן מעט את תת ההיגוי.

אם יש לך ברגים 5X100, אני יכול להשאיל לך סט לבדיקה

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תשקול את האפשרות של ספייסרים בשני הסרנים. זה ידוע שספייסרים תורמים להתנהגות הרכב, כל עוד עושים בהם שימוש נבון. אני אישית הייתי מציע ספייסרים על שני הסרנים באותה מידה (כשמידת הספייסרים מקדימה יהיו החסם העליון על עובי הספייסרים) או לחילופין מקדימה מעט עבים יותר.

כמובן שגם מן ההיבט הקוסמטי יש כאן שיפור שלא יסולא בפז. סתם תמונה שנתקלתי בה (קופרה, אבל לא מהדור שלך):

IMG_1223.jpg

עריכה:

תנסה אולי אצל TGP. מאמין שיש להם: http://www.tgp.co.il.

• תוכן חדש...