Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה

ואתה צודק, אני באמת צריך לבוא יותר למפגשים.

באגירה

אני יודע את זה מאנשים שעשו פרוייקטים דומים עם 306

כרגע אני רחוק מאוד מעניין המנוע. (על האוטו מורכב מנוע אחרי אוברול עם קרטר חדש .בקיצור במצב מצויין, חבל לזרוק)

יוגב

אתה צריך להחליף סרן לדגם סרן של המנוע החדש, ולא רק זרועות

יש לעבור בדיקה אצל לובינסקי והם יבדקו את המספרים שעל הסרן, אם הם לא תואמים, לא תקבל אישור.

מנסיון

זה תופס לגבי 205 גם כן.

פורסם

לא, לכל סרן מוטבע מספר סידורי תואם גם על הזרועות. לדעתי לזה הוא התכוון. לפי המספר הסידורי אפשר לדעת מאיזו שנה / דגם הגיע הסרן.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לתשומת לבך, כפי שציינתי כבר בשרשור הזה ההסדר הזה עם לובלינסקי לא עובד על 205 כבר שנתיים ולדעתי לא עבד מעולם על 306!

בנוסף, צדק מי שאמר שלובינסקי (בעצם דרור) מחפשים שעל הסרן יהיה מוטבע המקט של הדגם שאליו אתה רוצה לשדרג.

סרן של תוף עם זרועות של דיסקים לא יקבל מהם אישור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...