Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: האוטו הראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

BSA מודל 1942 שקניתי בתיכון. לי לא היה רשיון ולאופנוע לא היה טסט. או ביטוח. היום אין לי מושג איך עשיתי דבר כזה אידיוטי. הקפדתי לרכב בכביש לפי כל חוקי התנועה כדי שלאף שוטר לא תהיה סיבה לעצור אותי.

בבית הספר הייתי עושה הדגמות רכיבה בהפסקות (ולפעמים גם במקום השיעורים), מה שלא הוסיף לי פופולריות אצל המורים אבל בהחלט אצל התלמידות.

נמרוד

1942 BSA.jpg

פורסם

בגיל 16 היה TS50 ... שפך מנוע כל חצי שנה בערך אבל נהנתי ממנו מאד ...

עשיתי אתו יותר מ - 12K בשנה , על 50 סמ"ק :lol:

לאחר מכן היה לי בערך כשנה ומשהו 205 1.1 ג'ונייר ...

ואז עברתי לראלי .

פורסם

רנו טווינגו.

מכונית גאונית שמבריקה גם לאחר יותר מעשור להיוולדה.

download.php?id=7808

התכלכלה הזו נולדה ב-96', נקנתה מיד ראשונה וגמעה 30K ק"מ בשנה אחת.

היום היא נחה באיזור רח' קפלן בת"א, כך מספרים והבחורה

שקנתה אותה לא ממש מעבידה אותה בפרך. :tongue:

בונבון. :D

twingo.jpg

MCS 2008

פורסם

אונו 60S שנת 1993 זצ"ל

17 למאי 1993 - 19 ליולי 1999

אחרי 170K לא קלים במיוחד (וללא בעיות מיוחדות) מסרה את נשמתה לבורא העולם במפגש לא סימפטי עם מיצובישי L200 (מאחורה) ודייהו רייסר (מקדימה). אונו הקטנה התקצרה ב70ס"מ. לי לא קרה כלום.

יהיה זכרה ברוך.

פורסם

המכונית הראשונה הייתה חיפושית 76 1200.

איזה אוטו. נסעתי איתו לים המלח, לצפון ולאן לא. ולכל מקום הוא לקח אותי בנאמנות מופלאה. התקלה היחידה הראויה לציון בו הייתה הנטיה של קצות ידיות מרימי החלונות להשבר.

עם מנוע שנתן לא יותר מ- 30 כ"ס ביום טוב, חלוקת משקל הזויה וצמיגי 155R15 היא הייתה חוויית נהיגה די חייזרית. בזכות הגובה שלה והמרכב התחתון חסר המכלולים הרגישים היא הייתה רכב דרכי עפר מושלם, עם איבודי אחיזה די משעשעים (החלקות "כח" עם 30 כ"ס...).

בהחלט רכב מופלא. אחרי כמה שנים העברתי אותו ל- א_ח שלי שהצליח לרסק אותה לכדי טוטל לוס (שלא באשמתו). וקנה במקומה חיפושית זקנה יותר...

יש אהבות שאף פעם לא עוברות. חיפושית היא בהחלט אחת מאלו.

פורסם

חיפושית 1500 חצי אוטומט שנת 76 או 79 אני לא זוכר

רכב חמוד רק חבל שההילוכים מתו לי באמצע נסיעה לתל אביב...

הרכב נמכר למוסך לחלקים מחוסר בגירים כאלו בארץ :?

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

אופל קורסה 1.2 ידנית מדהימההההההה

אני משפר אותה מבחינת יופי רק, לא נוגע במנוע

אני בקרוב מסיים את כל התיכנונים שלי בקשר ליופי...

אני יעלה תמונה כשתהיה גמורה לגמרי

פורסם

הונדה סיויק כסופה 98 ( ונקנתה ב-98 ).

עכשיו קליאו ספורט 2003 MK2 ( שהיא למכירה ).

בקרוב אופנוע ליטר.

אחריו למה שהתקציב שלי בארה"ב יספיק ( 55K$~ ).

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...