Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירמוט למחשב

ran
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מחשב של חבר.

הוא מחק קובץ כלשהוא של ה XP,ומאז המחשב תקוע,עכשיו אין לנו דיסק XP,יש דרך לפרמט בלי דיסק? ובמידה והשגנו דיסק,איך עושים מחיצות בהרד דיסק?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

בגדול אם תרצה להתקין XP, תצטרך גם את הדיסק.

סד"פ:

1. מכניסים את הדיסק לסידי ומפעילים את המחשב מחדש.

2. נכנסים לBIOS ומשנים את סדר הכוננים ( הכונן שבו הדיסק צריך להיות מעל הדיסק הקשיח ברשימה).

3. הדיסק מעלה את עצמו ואת תהליך ההתקנה.

4. בתחילת ההתקנה תוכל למחוק/ליצור/לשנות מחיצות בהתאם לגודל הארדיסק שלך. לא צריך שום תוכנה חיצונית.

ד"א אם כבר התקנת XP, אז שיהיה לפחות SP2. אחרת יהיו לך כל מיני בעיות תאימות.

פורסם

תנסה לשחזר מערכת דרך לוח בקרה. אם לא הולך, תהיה חייב לפרמט, קרה לי גם במחשב של אחותי. את כל קבצי Windows בכונן C היא השמידה, נדהמתי לראות דבר כזה. הפתרון היה אגב פירמוט כללי.

יכולתי לרשום לך צעד לעד איך מפרמטים אבל במקום זה אני יביא לך קישור למדריך מצויין:

http://www.faqil.com/guides/windows/xp/setup.html

פורסם

אפשר לפרמט בלי הדיסק של הווינדוס אבל להתקין את מערכת ההפעלה אתה יכול רק בעזרת הדיסק.

ישנה אפשרות לעשות Repair(יש צורך בדיסק של הווינדוס) ואז כניראה זה יוסיף את הקובץ שנימחק.

פורסם

זהו,שאני עדין לא בקי בפרטים,לא ראיתי את המחשב,אך לפי מה שהבנתי,הוא מחק קבצים מכונן C ,כנראה אלה קבצי הפעלה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...