Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השאלה בכותרת... אני צריך "לעשות קניות" בשביל העבודה, כך שנושא העלויות אינו קריטי. :-)

מה שכן קריטי, זה שיהיה מפיץ רשמי ומסודר, שדרכו ניתן יהיה להפעיל את האחריות במידת הצורך.

לא הצלחתי למצוא את התשובה באתר שלהם, או בשרשורים קודמים בפורום. לפיכך, אני פונה אליכם.

בתודה מראש. 8)

פורסם

אמקול לצערי לא מוכרים ללקוח פרטי ועובדים רק עם הזמנות גדולות, וממש מיותר להתעקש איתם (כבר ניסיתי).

ספקי כלי עבודה שונים יכולים להשיג לך מהקטלוג של SNAP-ON מה שתבקש, אבל רוב הכלים יקרים מאוד וממש מיותר להשקיע את הסכומים הללו כאשר ניתן להשיג ברבע /חצי מחיר כלים מקצועיים ואכותיים אחרים.

פורסם

לפי מה שהשואל כתב, לא מדובר בקנייה עבורו, אלא עבור מקום העבודה, אז כנראה שלא מדובר עבורו בהגדרה של לקוח פרטי. אמקול מוכרים גם למוסך שלנו, ואנחנו הרי לא סוחרים בזה (אם כי כנראה קונים בכמויות גדולות יותר מאשר משתמש ביתי) .

פורסם

תודה לכל העונים. :mm_yeah:

דניאל, הספקים הקבועים שלנו הם יבואני Witte, Beta ו-Unior. מדי פעם גם Signet נכנסים לתמונה.

אם אתה מכיר עוד יצרנים מומלצים, עם כלים שיכולים לעמוד בשימוש אינטנסיבי ויומיומי, אשמח לשמוע.

-----------------------------------------------------------------------------

לאחר שעברתי על רוב השרשורים הרלוונטיים בפורום, רשמתי לפניי עוד כמה המלצות ליצרני כלים איכותיים.

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי באיתור המפיצים הרשמיים של Koken ,USAG ו-Craftsman.

כמו כן, נזכרתי בעוד חברה שעם הכלים שלה עבדתי בחיל האוויר: Stahlwille. האם יש להם נציגות בארץ?

בתודה מראש. 8)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
אמקול לצערי לא מוכרים ללקוח פרטי ועובדים רק עם הזמנות גדולות, וממש מיותר להתעקש איתם (כבר ניסיתי).

דוקא כן.

היום קניתי אצלהם 2 ידיות מומנט של נורבר.

פורסם

ב-2007 גם לא היה להם הרבה כלים במלאי. למעשה, זה היה בזבוז זמן מוחלט.

בסוף הלכתי על הסדרה הגבוהה של בטא, וגם היום הכלים במצב חדש ועושים עבודתם נאמנה.

פורסם

אני לא זוכר בדיוק את השמות, אבל יש להם סדרת light duty בצבע שחור-כתום וגימור סביר, ויש סדרת heavy duty בצבע שחור-כתום-אפור, עמידה יותר בסולבנטים, זעזועים והתעללות באופן כללי, עם גימור איכותי ביותר. את ההבדל מרגישים בעיקר כששמים את הכלי ביד, אלה עם האלמנט האפור הרבה יותר נוחים לעבודה ממושכת.

• תוכן חדש...