Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לדעת היכן חברי הפורום בעלי הקליאו ספורט מטפלים ברכבים שלהם.

יש לי קליאו ספורט(03) ואני מתכון להחליף את הציר האחורי לחדש(סיפור פשוט?).

זאת תהיה הפעם הראשונה שאני נכנס למוסך מאז קניית הרכב (שלושה חודשים).

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה מדויקת, הבעל הקודם של הרכב הציע לי לטפל בת"א במוסך המורשה של רנו ברחוב המסגר, מומלץ?

תודה מראש, איתי.

פורסם

אני אישית טיפלתי במוסך רנו ברמלה.

יש כמה חבר'ה שמטפלים במנור בפ"ת ובנתיים הם דיי מרוצים.

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עד עכשיו הקליאו טופלה במנור פתח תקווה. בפעמיים הראשונות האדם שמולו הייתה כל ההתנהלות היה שמעון, מנהל העבודה במוסך, וההרגשה הייתה שאכן יש עם מי לדבר, שהוא מבין בדגם, והייתי מרוצה.

בפעם האחרונה שהייתי שם שמעון לא היה (עזב לחו"ל מסיבות אישיות ולא ידוע מתי ישוב), ולצערי לא הרגשתי הפעם שאני מוסרת את הבייבי לידיים אוהבות שמבינות בקליאו ספורט כמו שצריך (לא הכירו בעיה ידועה בדגם וכו').

אני שוקלת לקחת אותה הפעם לריב"ל, ומבקשת המלצה (אפילו בהודעה פרטית) למי לפנות שם על מנת לקבל יחס טוב?

כמו כן, המלצות למקום אחר (מורשה כמובן) שבו קליאו ספורט מקבלות יחס אוהב יתקבלו גם הן בברכה.

תודה,

איירין

פורסם

איירין, גם אני פחדתי לשים את שלי במנור לפני כחודש לטיימינג. דברי עם ישראל ותבקשי שרק הבחור הרוסי סרגיי יטפל ברכב. הוא עשה לי באותו היום את הכל ואף אחד אחר לא התקרב לרכב (הייתי שם כל הזמן). עבודה נעשתה בצורה מצוינת והוא עשה לי מס' דברים מעבר מבלי שביקשתי כמ וחיזוק תושבות ובדיקה של דברים מסוימים, הוספת קליפס פה ושם. ממה שאני יודע והוסבר לי, בקליאו ספורט מטפל כמעט תמיד רק הוא והוא מבין מצוין בדגם.

מעבר לכך, את מוזמנת לכתוב מה הבעייה ברכב ונעשה מאמץ לעזור.

ריב"ל זה לא המקום שאליו הייתי לוקח קליאו ספורט.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם
איירין, גם אני פחדתי לשים את שלי במנור לפני כחודש לטיימינג. דברי עם ישראל ותבקשי שרק הבחור הרוסי סרגיי יטפל ברכב. הוא עשה לי באותו היום את הכל ואף אחד אחר לא התקרב לרכב (הייתי שם כל הזמן). עבודה נעשתה בצורה מצוינת והוא עשה לי מס' דברים מעבר מבלי שביקשתי כמ וחיזוק תושבות ובדיקה של דברים מסוימים, הוספת קליפס פה ושם. ממה שאני יודע והוסבר לי, בקליאו ספורט מטפל כמעט תמיד רק הוא והוא מבין מצוין בדגם.

ליאור

אין ברכב תקלות, היא צריכה טיפול שוטף, החלפת קלאץ' (שמתקרב לסוף חיי) ועוד כמה דברים קטנים.

לגבי מנור - מצטערת, קשה לי לחזור לשם אחרי הפעם האחרונה (לא הכירו את הבעיה של נורת כרית אוויר, ניסו לשכנע אותי שהגיע הזמן לעשות טיימינג - למרות שהסברתי להם פעמיים שהיא עברה כשמלאו לה 5 שנים כלומר לפני 35 אלף קילומטר, ועוד לפה ולשם שממש הוציא לי את החשק). ואם אני זוכרת נכון ישראל היה מאוד לא חביב ונסיון לדבר איתו גרר הזעפת גבות נמרצת מצידו.

בכל אופן תודה..:)

פורסם

לא הבנתי מה המיוחד, בין קליאו רגילה לקליאו ספורט. כל מוסך אמין וישר יכול לטפל לך ברכב ולהחליף לך קלאצ'.

אני דווקא הייתי מעדיף מוסך קטן, שבעל המוסך מתקן ולא העובדים.

פני לחבר הפורום אורן בן סימון המכונה ESI TURBO. ואני בטוח ששם תקבלי את היחס המתאים לך ולמכוניתך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

כמו שליאור אמר, אל תתקרבי ל'מרכזי' (שהוא כבר לא באמת המרכזי) בריב"ל.

יחס חם מיועץ השירות שרון את תקבלי שם, אבל לגבי איכות הטיפול- אני בספק.

אני עשיתי טיפול מלא לרכב לפני שבוע במרכזי בראשון עפ"י המלצתו של גיא (casper).

יועץ השירות שאליו הופנתי היה חיים.

השירות היה על גבול המדהים!

כל דבר ודבר הוסבר לי, הורדתי פעמיים לרכב מחדר ההמתנה כדי להראות לי את

מהלך הטיפול והחלפת החלפים וכל בקשה שלי טופלה בשניות ספורות.

המוסך עצמו מדהים. חדש, נקי, מסודר, חדר המתנה נעים והשירות והטיפול מצויים אל מול חלון ענק בחדר ההמתנה.

בסוף הטיפול אפילו התעקשו לשטוף לי את הרכב למרות שהוא נשטף כ-4 ימים לפני (היה מפגש למי שזוכר :wink:).

אני ממליץ.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני דווקא התרשמתי מאוד לרעה משמעון, שכנראה לא שמע שיש מגמת שיפור שירות בקרסו, והמשיך להיות זעום וזעוף בכל שיחה שלי איתו. בפגישה האחרונה שלי עם מוסך מנור, שמעון ניסה לדחוף לי עלויות של טיפול שנגרם באשמתו. רק לאחר שיחה בשש עיניים בחדר נפרד, איתו ועם ישראל, קיבלתי את המגיע לי. התחושה הייתה שמנסים לרמות אותי ואח"כ להתנער ממני, דבר שלא מקובל עלי כשאני מוציא אלפי שקלים (במקרה הזה זה היה הבלגן עם הבלמים האחוריים, שהגיע בסופו של דבר לסכום של קרוב ל-2000 שקלים).

כרגע אני מטפל במוסך מרתון ברעננה, פשוט כי זה קרוב לי לבית. אולי אנסה את המוסך בראשון לטיפול משמעותי יותר, אם חס וחלילה יהיה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ליאור

אני עד עכשיו מטפל במנור ומבקש מסרגיי אישית לטפל לי באוטו. הבחור פשוט מומחה בקליאו ספורט. כמו כן אני תמיד מקבל ממנו "צ'ופרים" (חיזוק תושבות, בדיקות נוספות וכו') כמו שאמרת ועוד הרבה דברים שלא נרשמים בכרטיס עבודה ולא בחשבון כמובן

בזמן אחרון נוצרה לי תחושה שהם שמו לב שהרבה בעלי קליאו ספורט עזבו אותם, והם מנסים להחזיר אותם ע"י הורדת מחירים ושרות נעים יותר :roll:

פורסם
השירות היה על גבול המדהים!

כל דבר ודבר הוסבר לי, הורדתי פעמיים לרכב מחדר ההמתנה כדי להראות לי את

מהלך הטיפול והחלפת החלפים וכל בקשה שלי טופלה בשניות ספורות.

המוסך עצמו מדהים. חדש, נקי, מסודר, חדר המתנה נעים והשירות והטיפול מצויים אל מול חלון ענק בחדר ההמתנה.

בסוף הטיפול אפילו התעקשו לשטוף לי את הרכב למרות שהוא נשטף כ-4 ימים לפני (היה מפגש למי שזוכר :wink:).

אני ממליץ.

אני אישית התאכזבתי מהמוסך בראשון. המוסך באמת נראה מצוין, גדול, נקי, חדר המתנה עם קפה, עמדות אינטרנט (אפשר לגלוש בפורום :-)), שוטפים את האוטו בסוף כל טיפול. אבל את השירות לא אהבתי, ואני יכול לפרט למי שרוצה...

אני דווקא התרשמתי מאוד לרעה משמעון, שכנראה לא שמע שיש מגמת שיפור שירות בקרסו, והמשיך להיות זעום וזעוף בכל שיחה שלי איתו. בפגישה האחרונה שלי עם מוסך מנור, שמעון ניסה לדחוף לי עלויות של טיפול שנגרם באשמתו. רק לאחר שיחה בשש עיניים בחדר נפרד, איתו ועם ישראל, קיבלתי את המגיע לי. התחושה הייתה שמנסים לרמות אותי ואח"כ להתנער ממני, דבר שלא מקובל עלי כשאני מוציא אלפי שקלים (במקרה הזה זה היה הבלגן עם הבלמים האחוריים, שהגיע בסופו של דבר לסכום של קרוב ל-2000 שקלים).

כרגע אני מטפל במוסך מרתון ברעננה, פשוט כי זה קרוב לי לבית. אולי אנסה את המוסך בראשון לטיפול משמעותי יותר, אם חס וחלילה יהיה.

רוני

רוני, המקרה שלך היה קצת שונה. אתה לא יכול לדעת מה היתה יכולה להיות התגובה בכל מוסך אחר.

פורסם
אני אישית התאכזבתי מהמוסך בראשון. המוסך באמת נראה מצוין, גדול, נקי, חדר המתנה עם קפה, עמדות אינטרנט (אפשר לגלוש בפורום :-)), שוטפים את האוטו בסוף כל טיפול. אבל את השירות לא אהבתי, ואני יכול לפרט למי שרוצה...

אני אשמח לשמוע.

דרך-אגב הנה תמונה של המוסך עצמו מעמדת ההמתנה מיום ראשון שעבר:

musachvz7.jpg

למי שמתאמץ, הרכב שלי מצד שמאל למעלה על הליפט

פורסם
אני אשמח לשמוע.

אני רק רוצה לציין שמה שאני אומר זו דעתי האישית והרושם שנוצר אצלי בלבד.

כל כניסה למוסך, עדיין בעמדת קבלה מודיעים לי שהבדיקה תעלה 250 ש"ח, שבסופו של דבר מבוטל משום מה.

"המארחים" (או יועצי שרות לפי כרטיס הביקור) נחמדים על גבול הצביעות (שוב, דעתי בלבד) נותנים תשובות כגון, "עזוב, זה בסדר" או "אל תדאג, יהיה בסדר" עוד בהתחלה. לא מקצועי במיוחד.

כשטיפלו לי במזגן לפני כחצי שנה, שטפו את האוטו בסוף הטיפול והשאירו סימן של שיפשוף בגודל מטבע בטמבון הקידמי. שמתי לב לזה רק בערב, לכן לא באתי אליהם בטענות.

אחרי כל זה עדיין נתתי להם צ'אנס ובאתי אליהם כשהיתה לי בעיה של רעש מהאגזוז. לאחר כ-40 דקות המתנה (כאשר לא היה עומס במוסך) העלו את האוטו על ליפט. "המארח" הביא איתו את אחד המכונאים שהיה לחוץ גם ככה כי הוא הפסיק לטפל באוטו אחר רק כדי לבוא לבדוק את האוטו שלי.

הוא נכנס מתחת לאוטו (כשהאוטו אפילו לא מונע :roll: ). הסתכל על אגזוז מהתחלה עד הסוף, אפילו לא נגע ו... "הלך לך הממיר".

לחר כדקה וחצי חוזר "המארח" עם הצעת מחיר (6500 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה :shock:). הוא לקח אותי לצד ואמר: "שמע, אם זה יקר מדי, אפשר לרוקן את הממיר, אבל אנחנו לא יכולים לעשות את זה"

יועץ שרות... עלק.

אחרי שהרסו לי את היום, נסעתי למנור כדי לקבל חוות דעת נוספת.

אחרי שעה וחצי, 200 ש"ח וחור קטן בדוד האחורי, יצאתי ללא שום רעש מהאגזוז.

אז לפחות איך שאני רואה את זה, העוגיות, האינטרנט ומחזיק מפתחות בסוף הטיפול לא עושים לי את זה. אני רוצה טיפול מקצועי.

פורסם

אני יכול להמליץ על מוסך (לא מורשה רנו) שאני מטפל את קליאו הנוחכית וטיפלתי בקליאו הקודמת

מוסך נמצא במושב גינתון, לבעל המוסך קוראים משה 089200895.

אני מאוד מרוצה מטיפולים ושיפורים שאני עושה ברכב (גם תיקון תאונה), וכל דבר עובר דרקו, אני לא הייתי במוסכים אחרים.

מה שמאוד חשוב, הוא לא מנסה לדחוף שום דבר ולא למכור שום דבר.

מי שצריך מידע נוסף וחוויות יכול לפנות לפרטי.

דניס

החיים קצרים מידי, בשביל לנהוג במכוניות משעממות :evil:!!!

פורסם

אלברט יכול להיות שיש אמת בדבריך. מצד שני אני שמעתי גם דברים רעים על מנור, כך שהבחירה היא לא חד משמעית.

אני בסף הכל נכנסתי לטיפול ארד שגרתי עם תוספות קטנות משלי (שמן מנוע ונוזל קירור שאני הבאתי, פילטר דלק ושמן גיר מסוג TRX).

בסה"כ הייתי מאוד מרוצה מהשירות והטיפול ברכב.

יכול להיות שאם הייתי זקוק לפתרון בעייה רצינית יותר - השירות היה אחר והפיתרון לא היה נמצא עקב חוסר מקצועיות, אין לדעת.

כרגע פתחת את עיניי, ואני מאמין גם שאת עייני אחרים, לנושא.

להבא בכל בעיה שתצוץ (טפו טפו טפו), אני אבדוק את 2 האפשרויות ואחליט בנוגע למוסך המטפל.

• תוכן חדש...