Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, חברה מדובר פה על שתי מכוניות עם מנוע 1.6 שנת 2005 אז מה יותר ממולץ, שמתי לב שהרוב אוהבים יותר את הפוקוס..

שמעתי שהשלדה של מיצובישי לנסר היא כמו קופסת סרדינים זה נכון? בבקשה תגיבו ותמליצו!

פורסם

היתה לנו פוקוס ב-3 השנים האחרונות וכעת קיבלנו לנסר (שתיהן מליסינג)

כפי שציינו המנוע של המיצובישי חזק יותר, אך מכל שאר הבחינות הפוקוס הרבה יותר טובה, ואין כאן שום התלבטות - לך על הפוקוס!

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

מצתרף לשאר : פוקוס.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לא יכול להשוות כי לא נסעתי על שניהם רק על הפוקוס 2005

ואני חייב להגיד לך שהאוטו פשוט עצלן ממש לא ספרינטי , דבר שני זה צריכת דלק שלו גרועה

חוץ מהשאר אוטו סבבה לחלוטין

המציבושי מדגמים ישנים יותר הרבה יותר ספרינטית

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

שני רכבים טובים.

מנוע וגיר- מיצובישי עדיפה.

ביצועים- מיצובישי עדיפה.

אמינות- מיצובישי עדיפה, אם כי גם הפוקוס מגלה אמינות טובה עד מאד.

כל השאר: נוחות, בטיחות, אחיזת כביש, הגה- הפוקוס תיהיה עדיפה!

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

תודה רבה על התגובות, עוד שאלה קטנה אחת מישהו שבאמת מבין, סוכן הביטוח שלי עוד בשנת 96 אמר לי כי לא שווה לקנות רכב מיצובישי כי השלדה שלו יותר מזכירה קופסת שימורים הכוונה מממש אבל ממש חלשה.. העם זה נכון ואקטואלי ללנסר של היום?

בבקשה ממש מעניין אותי!!

פורסם
תודה רבה על התגובות, עוד שאלה קטנה אחת מישהו שבאמת מבין, סוכן הביטוח שלי עוד בשנת 96 אמר לי כי לא שווה לקנות רכב מיצובישי כי השלדה שלו יותר מזכירה קופסת שימורים הכוונה מממש אבל ממש חלשה.. העם זה נכון ואקטואלי ללנסר של היום? במילה אחת - אגדה, אין מה להוסיף

בבקשה ממש מעניין אותי!!

......

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

דווקא המיצובישי לנסר של תחילת שנות ה90 היו ועדיין בגדר טובות מאוד לאותה תקופה ..

מנסיון אישי לנו היה לנסר92.. שלא עשה תקלות מכניות בכלל. חשמליות כן לצערי (חלונות חשמל אולי חלון אחד עבד כשמכרנו את המכונית) אך עדיין שירת נאמנה ויש יחסית עוד הרבה לנסרים של תחילת שנות ה90 על הכביש..

את הלנסרים המאוחרות יותר התחילו ליצר בתורכיה והמוניטין שלהן ירד ..אין מה לעשות..

פורסם

מאיפה הבאתם את השטויות האלו.

הלנסר של 05' הגיעה מיפן. רק הלאנסרים של 00-01 הגיעו מתאילנד.

בקשר לבטיחות, לא נבדקה בNCAP, אבל ראיתי תוצאות באתר אמריקאי והן היו בסדר, ואפשר אפילו למצוא לנסר 05 עם 6 כריות אויר (גם בפוקוס בגרסת טרנד-X, אני מדבר על הצורה החדשה).

בקשר לזריזות, הלאנסר כנראה טיפה יותר זריזה מהפוקוס צורה החדשה, מהישנה בטח לא. ובכל מקרה עדיין יחסית כבדה וחלשה לעומת מתחרות אחרות.

המנוע של שתי המתמודדות יחסית חלש, את הגיר של הלנסר אני לא מכיר, כנראה שאין בו דפקטים רציניים. בפוקוס הוא בהחלט גיר טוב.

פוקוס!

פורסם

מנסיון אישי רב עם הלאנסר אני יכול לומר שהרכב מציע ביצועים דינמיים טובים מאד בהשוואה לרכבים אחרים בקטגוריה שלו. אמנם המנוע שלו חלש יחסית לקבוצה אבל ברמת התנהגות כביש וזריזות - אפשר לומר שהוא בהחלט מהנה לנהיגה (ושוב אמר פעם איש חכם שהכל יחסי בחיים...)

לגבי נוחות הנסיעה - היא סבירה + עם בעיית רעש רוח במהירויות גבוהות.

פורסם

נוחות הנסיעה בלאנסר היא על הפנים ביחס לפוקוס.

המנוע של הלאנסר לא חזק יותר, פשוט הפוקוס כבדה יותר.

הן שתיהן עגלות.

אז כן, הלאנסר מעט יותר מהירה (ההבדלים אפסיים), אבל הפוקוס הרבה יותר איכותית ומפנקת.

מבחינת אמינות - לחבר יש לאנסר מליסינג שהבולמים שלה חורקים, הבלמים גם כן וזה אחרי 27K ק"מ בכמעט שנה (והרכב לא נקרע, ומבקר בשטח בדיוק כמו כל רכב פרטי - על האש ביער פעם ב..).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה לכם חברה, אני חושב שאני ננעלתי יותר על הפוקוס, אבל אני בטוח שכולם מסכימים איתי שעיצוב של מיצובישי לנסר גירסת ספורט הרבה יותר מהמם מאשר הפוקוס.. ;)

• תוכן חדש...